Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Неосат

Започната от d.ivanov, Септември 12, 2020, 12:06:40 PM

« назад - напред »

Момосат2

Явно се пак някой от н сата, гледа тук или просто се усетиха ,махнаха Хистъритата от сайта си, в приемника няма ъпдейт, седят си. Пиксилизациите зачестиха и по други канали...

moreg

Никакви пикселизации няма при мен. Качеството е топ. На диемите също няма пикселизации нито цветни таблици. Неосат за момента отвяват цялата конкуренция. Почти всичко им е в HD.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Митко7

Цитат на: moreg;575691Никакви пикселизации няма при мен. Качеството е топ. На диемите също няма пикселизации нито цветни таблици. Неосат за момента отвяват цялата конкуренция. Почти всичко им е в HD.
И History Channel ли викаш, че имаш !  :)

чернок

A при мен на love nature tv картината често замръзва и то за по 10-15 минути.

Засега само на този канал съм го забелязъл този проблем.

денвър

на 12322V30000 сигнала ми е много слаб ,сече много и неможе да се гледа,това е само на тази честота на другите няма проблем,някакви идеи на какво може да се дължи това

dzumba

Диемите къртят, 1минута и 10 секунди закъснение!;;basi

Митко7

Цитат на: dzumba;576594Диемите къртят, 1минута и 10 секунди закъснение!;;basi

Ама тия нещастници Неосат продължават да искат пълна такса за тях !

djidjibidji

Цитат на: dzumba;576594Диемите къртят, 1минута и 10 секунди закъснение!;;basi

Абе нещо не могат да ги оправят и тва си е. Айде Неосат да не се предадохте вече. Последният ъп на каналите е от 11-4. Кога ще изтриете тези канали Extreme Sports, Food Network, History, History2, CBS Reality, MTV Live, Karusel, Nick HD, Nick Junior, JimJam,TGCom24. Размърдайте се малко де :)

dzumba

Не съм звънял ,да питам,щото каката на телефона едва ли знае!
Но Максспортовете вървят нормално,а диемите в момента са с 50 секунди закъснение! Не съм наясно,но ако имат договор, да закъсняват с 1минута ,за по малко кинти  е разбираемо!

djidjibidji

Да на Макса си е супер, но Диемите са с 50секунди закъснение, а интересното е че има моменти в които и картината си накъсва още, но вече не се появява таблица. Всеедно гледаме пиратско излъчване, а си плащаме по 13лева на месец. Аз сега трябва да плащам за септември и ще остана само с максовете, а Диемите от иптв ;)

djidjibidji

Абе нещо ми спреха доста канали HGTV,Animal Planet,Discovery Science, F&H.При вас също ли зачезнаха :s101

moreg

Цитат на: djidjibidji;577671Абе нещо ми спреха доста канали HGTV,Animal Planet,Discovery Science, F&H.При вас също ли зачезнаха :s101

Да. И investigation Discovery е спрял. Чакаме да ги пуснат
DM 920 UHD, DM 500 HD

bu12tras

Ще пуснат кепенците скоро не канали.....

mistor

Това да не е подаръка от дискавъри за втората годинка :k0340:

djidjibidji

Хехе вече почнах да си мисля, че са пуснали каналите от иптв листа. Сега гледам HGTV тръгна,  ама в сд мазало качество и накъсва както Диемите спорт каналите и Нова спорт. Взеха да правят яко мизерии и ще се махам скоро. След 2 години пак се връщам на добрия стар Булсатком.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания