Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Неосат

Започната от d.ivanov, Септември 12, 2020, 12:06:40 PM

« назад - напред »

Mediadigital

Цитат на: Мартинския;574090Е как ще махнат един от най-гледаните канали?
Има ли обяснение защо :s101

е обяснението се крие в парата ...

Митко7

Да не забравяме, че освен History HD каналите на Диема Екстра се пиксализират и минават на цветна таблица. Ако беше коректен Неосат нямаше да прибира 12 лв. на месец за тези канали, а трябваше или да ги е спрял или да ги излъчва нормално. Но те прибират парите пък клиентите кучета ги яли. Жалка работа !

wassl

Абе този проблем с Диемите още ли продължава.Не че гледам този
спътник ама чудно ми е как е възможно такова нещо,откога чета за
това.Как за другите оператори може да не е така, откъде и как свалят
сигнала на този платен пакет, това не е квартална кабеларка,
пиратстваща.Как е възможно така да я карат с тези амбиции а някои
чакат камодули да сътворят :hammer:
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

швепса

CBS Reality 12149 H 30000 2/3 DVB-S2 - хвана го липсата
JimJam 12169 V 30000 2/3 DVB-S2 - хвана го липсата
History HD Europe, History 2 HD 12322 V 30000 2/3 DVB-S2 - хвана ги липсата

Sat.1 Deutschland 12456 H 30000 2/3 DVB-S2 - това се гледа свободно

hector21

Не само sat 1 , не по малко от 40 процента от пълният им пакет с тв програми и радия се гледа свободнонякъде по дъгата :)ама то и при другите компании е същата картинка.
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

Реалния

Ще бъдат ли върнати каналите History HD и History 2 HD? Нека от Неосат да излязат и кажат на абонатите си, които чакат тия два канала дали се работи по този въпрос. И да кажат поне каква е причината да се махнат, финансова или техническа?? Това мълчание не е на добре. :s101

Момосат2

Цитат на: Реалния;574308Ще бъдат ли върнати каналите History HD и History 2 HD? Нека от Неосат да излязат и кажат на абонатите си, които чакат тия два канала дали се работи по този въпрос. И да кажат поне каква е причината да се махнат, финансова или техническа?? Това мълчание не е на добре. :s101

Преди повече от месец при първото ми обаждане към нац.им номер ми казаха до седмица тръгват ( за хистъри каналите). След още 2 седмици имали техн.проблем при предаването, след още 1 седмица , техн. проблем като го оправили каналите щели да тръгнат. На мейл не отговарят - въобще ! Няма официално нищо като инфо ! И вече почти 2 месеца каналите ги няма ,а присъстват в програмната схема и списъка с канали в приемника им. Дублиращи канали, липсващи канали, пиксилизации на някои канали, прекъсване на звук на други. От 2-3 мес. нещата са така при неосат! :e085: :c040:

Митко7

Неосат вървят към фалит чух, че нямат антени и не пускат нови клиенти.

Mediadigital

Цитат на: Митко7;575402Неосат вървят към фалит чух, че нямат антени и не пускат нови клиенти.

Очаквано , не може политиката да ти е от края на 90-те
а и не виждам кой европейски оператор ще се качи тук .. все пак сателита е член на интерспутник :lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15:

чернок

Цитат на: Митко7;575402Неосат вървят към фалит чух, че нямат антени и не пускат нови клиенти.
Проблема с липсата на антени е решен вече. На мен при включването ми монтираха антена без логото. Вероятно заради забавянето не са имали време да ги брандират, но лично за мен това не е проблем. ;;650

spaice

Цитат на: чернок;575425Проблема с липсата на антени е решен вече. На мен при включването ми монтираха антена без логото. Вероятно заради забавянето не са имали време да ги брандират, но лично за мен това не е проблем. ;;650
Ееее, как сега развали фалита с тая новина, че вече има антени.;;573

чернок

Цитат на: spaice;575426Ееее, как сега развали фалита с тая новина, че вече има антени.;;573
Е, не съм казал че е невъзможно, но поне няма да е скоро. :clickme

hector21

Техният собственик и този на Булсат не бяха ли съдружници и после се изпокараха и Булсат още си стоят на 39Е, аз от такива хора не очаквам качество.
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

AGT

Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Sisyphus

Не си спомням, откакто са стартирали да има подобрение в услугата. Напротив, доста канали изчезнаха, а Новаспорт е направо трагедия!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания