Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Неосат

Започната от d.ivanov, Септември 12, 2020, 12:06:40 PM

« назад - напред »

spaice

Цитат на: Калито;580835Този приемник подържа ли diceq 16x1
В менюто за настройка на LNB има опциии за DISEQC1.0 и за DISEQC1.1 (0-15)
Не съм го тествал обаче дали наистина работи.

moreg

Eдва ли работи, преди доста време идваха от неосат и ми донесоха приемник у нас за тест, когато беше безплатната им месечна услуга. Пуснах го и нямаше никакъв сигнал от антената. Техника ме пита настроена ли ми е антената, аз свързах дрийма за да му покажа и сигнала веднага дойде. Човека се хвана за главата и се чуди как така на моя Дрийбокс има сигнал а на приемника на неосата няма никой, отиде и донесе друг приемник и с него същото. Взе си ги обратно и двата и си тръгна много замислен. Малко по късно разбрах, защо не е имало сигнал. Сигнала от конвертора минава през H-H мотора и приемника не показва сигнал. Същото най-вероятно ще е и през дисеци, но който има възможност нека пробва.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Владислав Тодоров

Даисект работи както на Булсат. Ползвам го.

spaice

С дайсек не знам дали работи, но работи с unicable II.

Човек

https://www.flysat.com/tr/satellite/bulgariasat-1
Тук гледам на българия сат 1 има доста качени транспондери. Питам се какво ли замислят от Неосат да пускат там като имаме предвид, че някои канали изчезнаха от листата им, други са с черен екран. Аз се надявам само да не са остатък от сръбския поларис, който беше на този спътник :s101

AGT

Вероятно нищо няма да пускат . Те поради безпаричие спрират канали ти очакваш да пуснат още .
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Човек

За мен най-разумно ще е да отделят тия спрените канали в отделен пакет (който иска плаща и гледа), ама никой не ме пита. Иначе не виждам смисъл от толкова много празни транспондери. Съгласен съм ,че нови канали трудно биха пуснали, все още са нов оператор и вероятно имат недостиг на абонати откъдето идва и безпаричието. ;;513

ЗММ-111

Цитат на: Човек;581197За мен най-разумно ще е да отделят тия спрените канали в отделен пакет (който иска плаща и гледа), ама никой не ме пита. Иначе не виждам смисъл от толкова много празни транспондери. Съгласен съм ,че нови канали трудно биха пуснали, все още са нов оператор и вероятно имат недостиг на абонати откъдето идва и безпаричието. ;;513

Наистина никой не те слуша защото дали ще се гледат или не от потребителите тези канали, те ще се плащат от Neosat защото договора се сключва с оператора който ще ги ретранслира към потребителите, а не директно с потребителите.

Човек

Цитат на: ЗММ-111;581198Наистина никой не те слуша защото дали ще се гледат или не от потребителите тези канали, те ще се плащат от Neosat защото договора се сключва с оператора който ще ги ретранслира към потребителите, а не директно с потребителите.
Така е. Аз вече изпих една студена вода най-вече заради Love nature. Но не е там въпроса някой да ме слуша или не, а да се намери най-доброто решение за оператора и абонатите защото не съм само аз този на когото му липсват тия канали. :s101

Мартин_89

Неосат е добре да пуснат HD версии на всички канали, които разполагат с такава за България, както бяха обещали. Например тези, ако пуснат ще са идеален сателитен доставчик :
Euronews Bulgaria HD, Love Nature HD, TravelXP HD, Food Network HD, History HD, History 2 HD, Da Vinci HD, BG Music Channel HD, Box TV HD, Fen Folk HD, Folklor TV HD, Тянков Фолк HD, Magic TV HD, TLC HD, ID HD, TVT HD (Телевизия Туризъм), БСТВ HD, Soul and Pepper HD, CITY TV HD, Code Health HD, Cinemania HD, Nostalgia HD, Cartoon Network HD, Boomerang HD, Super Toons HD.

111111

Цитат на: Мартин_89;581216Неосат е добре да пуснат HD версии на всички канали, които разполагат с такава за България, както бяха обещали. Например тези, ако пуснат ще са идеален сателитен доставчик :
Euronews Bulgaria HD, Love Nature HD, TravelXP HD, Food Network HD, History HD, History 2 HD, Da Vinci HD, BG Music Channel HD, Box TV HD, Fen Folk HD, Folklor TV HD, Тянков Фолк HD, Magic TV HD, TLC HD, ID HD, TVT HD (Телевизия Туризъм), БСТВ HD, Soul and Pepper HD, CITY TV HD, Cinemania HD, Nostalgia HD, Cartoon Network HD, Boomerang HD, Super Toons HD.

Как да ги пуснат като Маркетинг отдела им не знае как да рекламира услугата.
На случаен принцип 1 от 50 е чувал за такъв оператор.
Брошурки в пощата да пускат, ще имат по голям успех от сегашния.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

dzumba

Цитат на: Човек;581191други са с черен екран.
А бре човече,кои са с черен екран?Ти сега абонат ли си или всички са ти черни след студената вода?

vasilstf

Цитат на: Мартин_89;581216Неосат е добре да пуснат HD версии на всички канали, които разполагат с такава за България, както бяха обещали. Например тези, ако пуснат ще са идеален сателитен доставчик :
Euronews Bulgaria HD, Love Nature HD, TravelXP HD, Food Network HD, History HD, History 2 HD, Da Vinci HD, BG Music Channel HD, Box TV HD, Fen Folk HD, Folklor TV HD, Тянков Фолк HD, Magic TV HD, TLC HD, ID HD, TVT HD (Телевизия Туризъм), БСТВ HD, Soul and Pepper HD, CITY TV HD, Code Health HD, Cinemania HD, Nostalgia HD, Cartoon Network HD, Boomerang HD, Super Toons HD.

Къде върви Cartoon Network HD? И от кога?

бостер

Цитат на: vasilstf;581223Къде върви Cartoon Network HD? И от кога?

провери къде,но отдавна го имам

бостер

от горе споменатите,само tvt hd,нямам,от днес имам city tv hd

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания