Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Cinemania?

Започната от minyor4o, Септември 09, 2020, 06:28:21 AM

« назад - напред »

minyor4o

Здравейте някой да има идея какъв е този канал cinemania.bg?

Светия Дух

Ако и телевизията е като сайта им, не е нищо особено.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Музикантът

Това аматьорско сайтче е правено с готова италианска платформа, базов пакет, който струва 0 лв.
Ще видим какво качество ще предложат за въпросната телевизия.
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

Vboxk

Здравейте колеги някой знае ли защо този канал не се излъчва от големите оператори а именно А1 Виваком и Булсатком:s101

Чък Норис

Защото канала е хоуммейд и не е на професионално ниво.

Vboxk

Цитат на: Чък Норис;546369Защото канала е хоуммейд и не е на професионално ниво.

На мен каналът ми харесва дават Европейския филми крайно време е трите големи оператори да го пуснат.;)

sunaikasabov

Цитат на: Vboxk;547043На мен каналът ми харесва дават Европейския филми крайно време е трите големи оператори да го пуснат.;)

за 4 дни изгледах един филм.Става но да давам пари за мазни филми.твърдо не.има го във вариянт sd r hd.повярвайте ми няма разлика.

Чък Норис

Цитат на: Vboxk;547043На мен каналът ми харесва дават Европейския филми крайно време е трите големи оператори да го пуснат.;)
Добре ще им кажа :lol15:
Това, че ти е харесал даден филм, няма нищо общо с качеството на канала, който е на нивото на кабеларка от 95-та.
Като искате качествен канал за европейско кино гледайте Eurochannel и искайте него да го добавят към някой от операторите.

Светия Дух

По Синемаксите пускат редовно европейски филми. Че даже и български. Този канал с какво е повече от тях? Че го нямам и не мога да си съставя лични впечатления.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Vboxk

Цитат на: Чък Норис;547076Добре ще им кажа :lol15:
Това, че ти е харесал даден филм, няма нищо общо с качеството на канала, който е на нивото на кабеларка от 95-та.
Като искате качествен канал за европейско кино гледайте Eurochannel и искайте него да го добавят към някой от операторите.
Колега имам Eurochannel но големите оператори трябва да го добавят въпроса е принципен след като малките го имат трябва и Виваком и А1 и Булсатком да го пуснат.

Mediadigital

Цитат на: Vboxk;547088Колега имам Eurochannel но големите оператори трябва да го добавят въпроса е принципен след като малките го имат трябва и Виваком и А1 и Булсатком да го пуснат.

Не е задължително.  всичко се влияе от това какво главно излъчва канала, от кои каталози,  каква му е тематиката  и разбира се най вече цената :lol15::lol15::lol15: няма как да купиш от евтиния полски марципан и да го продаваш за Нока ..

Чък Норис

Какъв принцип може да е това да добавяш всяка боза?
 Та нали всеки идот може да купи правата за 20-тина филма и да започне да ги лъчи с VLC, какъвто е случая с тоя канал :lol15:
 Всеки 3-ти шестокласник може да направи по-добри шапки и заставки, за логото да не говорим, което сигурно е правено с paint.

Veskop

те и по "филмовите" канали на булсатя не са повече!добре,че поне за ларго уинч не го дават вече (пу-пу)! :) по 2 години ги въртят....
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Ивован

Цитат на: Veskop;547117те и по "филмовите" канали на булсатя не са повече!
За тях пък да не говорим... Като кабеларка... За седмица "Холограма за краля" го дадоха 5 пъти :lol15:!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания