Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какъв ДриймБокс да купя

Започната от харри, Юни 17, 2020, 05:38:16 AM

« назад - напред »

oldman

Писах му на лични какъв приемник да си вземе, ама не ме послуша.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

Музикантът

Цитат на: spaice;532699Пичове, не четете достатъчно.

При тебе няма проблеми със плйването на .ts файлове, защото са направени с ENIGMA приемник.
Едисион, както и много други пръчки могат да пишат в .ts формат, но плейването може да става само на приемника, на който е направен записа. Това си го могат и телевизорите.

А кой го е карал да взима това дърво? Нали темата беше със заглавие:
"Какъв ДриймБокс да купя" и на края стана: "Реших да си взема евтино дърво" и хайде сега започват проблемите.
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

харри

Цитат на: AGT;532677.ts го гледай с VLC .

Да де, ама на и снимката се вижда, че не може да го възпроизведе...

харри

Цитат на: Цец0;532678А може с Avidemux да си обработваш .ts файла и да конвертираш след това към какъвто формат пожелаеш.

TS фаловече нещо са счупени -

teolink

Да не би да се опитваш да отвориш файл с нулев обем като мб, може dvr файла да е резултатния - виж където има някакъв размер там се опитай да отвориш или да конвертираш. За конвертиране може да се пробва с програмката Format factory - свободна е и с нелоши възможности.

харри

Цитат на: teolink;532743Да не би да се опитваш да отвориш файл с нулев обем като мб, може dvr файла да е резултатния - виж където има някакъв размер там се опитай да отвориш или да конвертираш. За конвертиране може да се пробва с програмката Format factory - свободна е и с нелоши възможности.

Пробвах и с Авидемукс и с Формат Фактори, файла е стотина МВ за около минута ... дал съм да НЕ кодира файла. Не ще. :s104

Посветения

.. ;;573 :) :lol15:... , но ти го казвам без капка лоши чуства.. Използвай младостта си и.., чети много.. Питай само конкретно.. ;;650 В този и други подобни форуми има много малко хора, чиито постове са полезни.. Научи се да ги отсяваш.. ;)
;;666

харри

Цитат на: Посветения;532760.. ;;573 :) :lol15:... , но ти го казвам без капка лоши чуства.. Използвай младостта си и.., чети много.. Питай само конкретно.. ;;650 В този и други подобни форуми има много малко хора, чиито постове са полезни.. Научи се да ги отсяваш.. ;)

Да, и за това аз питам тук.
Верно - питах за ДримБокс, ама човека в магазина ми каза че записва НЕКОДИРАНО. И - да - записва, ама май е кодирано. Ще го връщам.
Иначе - що да давам шест стотака, а не - един. Е, не ми мина номера ... ще търся друг STB. Може и да питам тук за - втора ръка.

харри

Когато записах от ефирна телевизия, без в апарата да има смарт карта - записа се получи Некодиран и се възпоизвежда навсякъде. Формата е TS.
Вече съвсем се обърках.

бендо

Колеги,моля за съвет какво приемниче да си взема,за да си гледам от телефон/таблет където и да съм,може и друга марка,благодаря предварително на отзовалите се!:s101;;650

вассил46

Линукс ХД какъвто и да е.Аз карам с Дреамбокс защото съ фен на този приемник.

oldgraf

Не е къф да е. Трябва си транскодинг, след като ще го гледа на телефон

вассил46

Не да спорим , Дай в случая мнението си?

бендо

Колеги,dm 800HD ще ми свърши ли работа? Благодаря предварително на отзовалите се:s101;;650

The Joker

Че ще ти свърши работа - ще ти свърши!
Но хардуера му е доста стар, имай го предвид, че може да ти се издуят кондензаторите на тунера всеки момент, няма поддържа за fbc тунер и при стрийминг на повече от един канал ще клекне.
Това, че няма транскодинг не е толкова важно - програмата с която ще гледаш от таблета или телефона може да го компенсира и тя да го прави.

Нов приемник с гаранция ми се струва по-размно отколкото стар и без гаранция. Може и да не е дриймбокс ако не ти се дават повече кинти! Виж някоя згема или вундербокс...
🍻

via Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания