Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, Април 30, 2020, 05:54:16 PM

« назад - напред »

spaice

По принцип може, ама не съвсем.:)
След като продадох първия приемник, купвача ревна, че не може да го регистрира. Ванката фиксна системата ( трябвало да са сигурни, че аз съм го отисал ).
После продадох още 2 и за тях нямаше проблеми, не се наложи пак да си говоря с Ванката.

Калито

Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Калито

Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

компира

Като видя, че темата за Неосат-а е вдигната си задавам въпроса дали не са пуснали каналите на Нова и всеки път като вляза - разочарование.

oldgraf

Тази надежда я загубих отдавна. Сега, преди да отворя темата, все си помислям, че пише "няма сигнал"

vasilstf

Аз пък от около година не съм гледал телевизия и някак си ми е по-леко.
Боли ме к*ра за неосат, за виваком, за а1...
Иска ми се някой да се обоснове какво точно губя, като не гледам продукциите на нова, бтв и бнт. Ама така да го напише, че наистина да се замисля и да започна да ги гледам отново.

компира

Абе то и на мен ми дреме на дедовия общо взето. Под "каналите на Нова" имах предвид не само Нова тв, ами и Диема Фемили, спортните... Някои хора у нас си търсят турските сериали и ако ги имаше тия в Неосат-а, ще врътна към тях, 'щото доста от другите канали са с по-добро качество спрямо сателитните пакети на Виваком и А1. Затова го писах това по-нагоре. Не виждам защо е нужно да те убеждавам теб да гледаш нещо или да не го гледаш, или изобщо да гледаш ли телевизия - 'секи сам си преценя'. Пък и е добре да има по-голяма конкуренция в сателитният DTH сектор.

Вазов

Цитат на: vasilstf;608095Аз пък от около година не съм гледал телевизия и някак си ми е по-леко.
Боли ме к*ра за неосат, за виваком, за а1...
Иска ми се някой да се обоснове какво точно губя, като не гледам продукциите на нова, бтв и бнт. Ама така да го напише, че наистина да се замисля и да започна да ги гледам отново.

@vasilstf, Ти си успял да постигнеш най-доброто решение. Не бих те убеждавал в обратното. На мен все още ми е трудно да скъсам изцяло със сателита и то защото музикалните канали ги ползвам, като фон, докато работя нещо на компютъра. Сега като спрат MTV-тата ще се насочвам към някое сателитно радио, ама без много реклами ;-) .

А относно Нова и техните канали, ще се самоцитирам:

Цитат на: Вазов;603638Аз пък като техен клиент, видях че имало живот и без Нова телевизия и производните канали.
Пакетите са на по-сносна цена.

vasilstf

Цитат на: компира;608098Абе то и на мен ми дреме на дедовия общо взето. Под "каналите на Нова" имах предвид не само Нова тв, ами и Диема Фемили, спортните... Някои хора у нас си търсят турските сериали и ако ги имаше тия в Неосат-а, ще врътна към тях, 'щото доста от другите канали са с по-добро качество спрямо сателитните пакети на Виваком и А1. Затова го писах това по-нагоре. Не виждам защо е нужно да те убеждавам теб да гледаш нещо или да не го гледаш, или изобщо да гледаш ли телевизия - 'секи сам си преценя'. Пък и е добре да има по-голяма конкуренция в сателитният DTH сектор.

И това не е загуба. Турските сериали са зависимост, както навремето бяха латино сериалите. Може и без тях, но човек трябва да си намери някакво друго смислено занимание, за да спре да ги гледа. Че и по-интересни предавания има.
Футбола в последните години си еба майката, без извинение. Колкото повече пари наливат в него, толкова по-малко качествен футбол се прави. Днешните ритнитопковци нямат нищо общо с футболистите от преди 20-30-40 години. Много е по-различно когато излизаш да играеш за пари и когато го правиш за чест. Но и това младите "фенове" няма да го разберат никога.
А конкуренция в България няма и никога не е имало. Всичко се държи от определени кръгове, като всичко е разпределено между шепа хора и всеки си държи неговия сектор. Различни компании в различни сфери като телекоми, горива, търговия не се конкурират помежду си, а действат в картел. И ако случайно някой нов се появи и иска да направи нещо различно, той трябва да се отчита на "големия", иначе го смачкват по един или друг начин.
Що се отнася до сателитната телевизия, тя бавно но славно умира. Не само при нас, но и в Европа една по една се оттеглят различни компании, залагайки на IPTV, която дава много повече предимства на крайния потребител и носи повече приходи. Освен това изисква в пъти по-малко ресурс и първоначална инвестиция. За момента сателитната телевизия все още се използва като алтернатива за по-отдалечените места, където няма бърз интернет или комуникациите са ограничени. Въпрос на време е да изчезне напълно или да се трансформира в нещо различно като формат.

ПП: То и телевизията като формат умира и масово се заменя от On demand платформи и тн. Радиото продължава да съществува, защото се слуша само в автомобили, на път. Или в някое предприятие, като фон, докато хората работят. Но и тогава могат да го заменят с друг източник на музика.

jijo99

Вчера /05,11/ е минал ъпдейт и спрените канали приемника на Неосат ги прескача от 102 позиция отива директно на 104. Това е със всички нейзлъчващи канали в момента

Pirat

Цитат на: vasilstf;608163И това не е загуба. Турските сериали са зависимост, както навремето бяха латино сериалите. Може и без тях, но човек трябва да си намери някакво друго смислено занимание, за да спре да ги гледа. Че и по-интересни предавания има.
Футбола в последните години си еба майката, без извинение. Колкото повече пари наливат в него, толкова по-малко качествен футбол се прави. Днешните ритнитопковци нямат нищо общо с футболистите от преди 20-30-40 години. Много е по-различно когато излизаш да играеш за пари и когато го правиш за чест. Но и това младите "фенове" няма да го разберат никога.
А конкуренция в България няма и никога не е имало. Всичко се държи от определени кръгове, като всичко е разпределено между шепа хора и всеки си държи неговия сектор. Различни компании в различни сфери като телекоми, горива, търговия не се конкурират помежду си, а действат в картел. И ако случайно някой нов се появи и иска да направи нещо различно, той трябва да се отчита на "големия", иначе го смачкват по един или друг начин.
Що се отнася до сателитната телевизия, тя бавно но славно умира. Не само при нас, но и в Европа една по една се оттеглят различни компании, залагайки на IPTV, която дава много повече предимства на крайния потребител и носи повече приходи. Освен това изисква в пъти по-малко ресурс и първоначална инвестиция. За момента сателитната телевизия все още се използва като алтернатива за по-отдалечените места, където няма бърз интернет или комуникациите са ограничени. Въпрос на време е да изчезне напълно или да се трансформира в нещо различно като формат.

ПП: То и телевизията като формат умира и масово се заменя от On demand платформи и тн. Радиото продължава да съществува, защото се слуша само в автомобили, на път. Или в някое предприятие, като фон, докато хората работят. Но и тогава могат да го заменят с друг източник на музика.

Мда така е сателита бавно умира,след разцвета около 2000-2010г!
Всички пакети са много постни,швабите франсетата и испанците прехвърлиха филмовите канали на IPTV жабите редуцираха Prima Fila каналите от 19 на 3 Sky IT и Sky UK са направо боза!
Същото важи и за скандинавците след Viasat!
Sky DE е само спорт направо трагедия.
dbox2 master

Глаголица

По-скоро тенденцията е телевизията да умира (за радиото да не споменавам!), не че нещата, с които я заместват хората са с нещо по-добри, но формата и видът на забавление просто все повече стават други.

spaice

Цитат на: Pirat;608298Мда така е сателита бавно умира,след разцвета около 2000-2010г!
Всички пакети са много постни,швабите франсетата и испанците прехвърлиха филмовите канали на IPTV жабите редуцираха Prima Fila каналите от 19 на 3 Sky IT и Sky UK са направо боза!
Същото важи и за скандинавците след Viasat!
Sky DE е само спорт направо трагедия.

Цитат на: Глаголица;608314По-скоро тенденцията е телевизията да умира (за радиото да не споменавам!), не че нещата, с които я заместват хората са с нещо по-добри, но формата и видът на забавление просто все повече стават други.

И това какво общо има с темата в която пишете? Да си чешем клавитурите само ли?

Глаголица

Неосат е в кофата, ти какво искаш да си пишеш за практически приключил доставчик?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания