Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, Април 30, 2020, 05:54:16 PM

« назад - напред »

Балканецо

Нема и да я имат докато това подобие на канал спорт+ е там с крадената им картина за лалига :lol15:

klapana

Цитат на: Балканецо;550583а при булшита как ти е Max Sport 4 HD ?

Нарочно ти писах за него защото през 3 поста им се молиш като луд да го оправят, не се хващай като удавник за сламка за тоя пост. Булсата си е добре, и зайовия бъркоч ще надживеят както надживяха итв партнер и саталайта, на оня некадърник златю

батмиро21

Цитат на: Балканецо;550585Нема и да я имат докато това подобие на канал спорт+ е там с крадената им картина за лалига :lol15:

Това беше, ама отдавна не е имало черни ленти, поне 2 години. А и въпреки лентите пак не е била крадена

Балканецо

Сега ми остана малко време да прегледам каналите. Еми тези, които аз гледам най-много са с хубава картина като има и някой, които наистина са леко замазани. Ето тези са леко замазани, ама аз рядко ги гледам ;)

Docubox HD, Chasse Pesche, Eurochannel HD, Fast & Funbox HD, Outdoor HD, Filmbox SD, Code Health, Amc. Основните са си ток. СДта не гледам ;)

тонисимо

Цитат на: Балканецо;550632Сега ми остана малко време да прегледам каналите. Еми тези, които аз гледам най-много са с хубава картина като има и някой, които наистина са леко замазани. Ето тези са леко замазани, ама аз рядко ги гледам ;)

Docubox HD, Chasse Pesche, Eurochannel HD, Fast & Funbox HD, Outdoor HD, Filmbox SD, Code Health, Amc. Основните са си ток. СДта не гледам ;)

Защо си мислиш, че ни интересува твоето мнение? Куп глупави безполезни поста!

фокус

На похлупака му намерих глупака!

Калито

Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

vasilstf

Трупа мнения момчето, оставете го. Че ще ви тегли и на вас по една балканска....

Балканецо

Абе за кво ше са ми мненията. Просто казах според мене какво е качеството и то си е такова. Като на някой не му изнася да не влиза в тая тема а да чете тази за булшита :)

Цец0

Май се очартава като поредния, който ще отлети към банята за псувни....
Абре момци, я внимавайте как пишете, извън клоаката, наречена политика.
Там така или иначе контрол няма. Не сте на пейката пред блока ;;basi

Балканецо

Я съм си избухлив. Иначе добре ще ми дойде една баня, че и без тва немам време да се занимавам с разни кретени като оня горе смешник. Някой модератор да изтрие постовете, че да се изчисти темата и да са доволни ората.

dzumba

Eвала Балканец,кефиш! В началото ревеше,но после евала,ясно е че Неосат няма конкуренция,но много леваци има във форума!Аз също имам царство и си ги прибирам,направи си едно балканско и ги приютявай!:)

Балканецо

Не мога да се сравнявам с теб, а и не ми се занимава с глупости, ама има много кретени в тая държава и не можем да си мълчим винаги. Иначе за Неосат и мен много ме кефат тея убавци ;)

Ивован

Нова версия на софтуера, вече фаворитите имат EPG и могат да се избират с ццифри! ;;650

dzumba

Браво ,къде са сега критиците!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания