Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, Април 30, 2020, 05:54:16 PM

« назад - напред »

TUISTERa

Цитат на: Глаголица;599328интересно как има хора, които не знаят кой контролира ЬТВ и Нова независимо от собствениците.
Какво ме интересува кой е какво контролира? Заяков знаеш ли с колко милиони е ощетил тая държава през годините, нещо по тоя въпрос да кажеш? Нищо не му дава правото да излъчва канали без да има сключен договор за тях и това е.
Цитат на: mistor;599333Ако обаче се съгласиш на чичо гошо да му плащаш неговата цена , но той ти каже , че трябва да си купуваш всеки месец по 1000кг , защото чичо гошо е решил , че толкова можеш да продадеш . А ти реално имаш 800 клиента които си купуват по 1 кг всеки месец . Тогава какво правиш ? И после искаш да продаваш от скъпото му сирене , което е по 1500лв/кг . И той решава , че трябва от него да продаваш по 300кг , вместо реалните 100 . Всъщност чичо гошо въобще не се интересува колко може реално да продадеш . Казва ти - вземаш от евтиното 1 тон , от скъпото 300кг , плащаш и се спасяваш , но нямаш право да го продаваш на едро на друг , а и реално няма кой да ти го купи . И така след година я закъсваш , защото скъпото сирене те набутва яко , почваш да забавяш плащания или спираш да плащаш . Искаш да се предоговориш с чичо гошо без да оспорваш цената му или продукта , а само количеството което трябва да му плащаш . Но вече имаш стари задължения към него , а той е отскоро собственик на най-голямата мандра благодарение на любезните регулатори . Дали не е решил , че твоята малка мандра с магазинче му пречат на пазара ? Как ти изглежда това ?
Ама аз съм далече от мисълта, че му е ок сиренето или че искат нормална цена, ама когато всички плащат е нелоялна конкуренция от страна на тия дето не плащат. Ако няма да се плаща да казват и да спират всичките, моето магазинче като плаща 30к на нова и бтв всеки месец, а твоето не плаща, дали ти няма да си по-добре а ?
Цитат на: 111111;599347Няма как да е така примера със сиренето е неудачен
Нова не излъчва само съдържание а и реклами че и музика новата дойна крава.

Нова иска бройка клиенти на таз бройка определя цена + цена за ХД съдържанието, нищо че оператора не ползва СД мазлоча.
Нова е собственост на юнаитетгруп който е собственик на виваком
Виваком се изгаври с клиентите на Булсатком /и останалите придобити оператори/ и им дигна цените на базата на какво?
При така създалия се отлив на клиенти те се наливат при единствената алтернатива на безсрочни договори за сат телевизия Неосат
Така УГ решава да ги фалира и да си ги върне клиентите, или поне така си мисли
Не го прави това с А1 само заради малоумните им спортни канали, ама що и   те да не се махнат.
КРС КЗП спят дълбок сън, както и при дъмпинговите цени от 3 лева на месец.
Какво излъчва нова и какво иска няма никакво значение, цените на нова нямат никакво значение, липсата на договор означава, че нямаш право да продаваш канала, това е крадена стока която продаваш. Ние можем да си плащаме правата, а неосат не, това не е ли за кзк ? Да не мислиш, че на мен ми харесва всеки месец да виждам как храним тия на телевизора, ама факта е, че продаваме техния продукт. Ако не го платим значи го крадем. Или няма да го продаваме, или го плащаме, това са двата варианта, пиратстване по време на преговори - ок, ама неосат с години ги продават диемите, не е ли нелоялна конкуренция това ?
Да кажем и кой с колко вдигна цените - виваком с 4,6 процента, а а1 и теленор с 9,2 това ли е гаврата ? А неосат не се ли изгаври с тези дето искат да гледат европейското и нямат алтернатива ? 1.2 на месец ли им даде ?

moreg

1.20 на месец това си е ултра мега подигравка с клиентите. Те само диемите на месец са 12 лв. Отделно другите канали, които Зайко спря са минимум за 15 лв на месец.
DM 920 UHD, DM 500 HD

БатеГойко

Цитат на: moreg;5994571.20 на месец това си е ултра мега подигравка с клиентите. Те само диемите на месец са 12 лв. Отделно другите канали, които Зайко спря са минимум за 15 лв на месец.
Агонията на Неосат продължава. След като постояха цветни ивици за няколко часа , бТВ синема , бТВ комеди и бТВ стори са пълно мазало . А на инфото на каналите Star ,пише,че поради неизлъчване на програмите на Дисни ,абонатите ще бъдат компенсирани с 0,50 лв. от таксата.:):)

ceco2000

Извинявайте но, дотук не видях никва подплата в твърденията за кражба на излъчване. За мен лично си е само и единствено извиване на ръчички. Да левче и двадесет си е подигравка. Така зайко"Ушко" байко си намерил ниша да излъчва каналите през чужда платформа за без пари и си прави пари, си е друга работа. Те така разбирам аз нещата. За кава кражба иде реч, тоест за чия вина се говори на ушко ли, или на тоя с нископлатената платформа.

Глаголица

Цитат на: TUISTERa;599456Какво ме интересува кой е какво контролира? Заяков знаеш ли с колко милиони е ощетил тая държава през годините, нещо по тоя въпрос да кажеш? Нищо не му дава правото да излъчва канали без да има сключен договор за тях и това е.
Като не те интересува значи не те интересува кой с колко е ощетил държавата, явно се кефиш на гангстерско-мутренската кочина в която се превърнахме и си грухтиш доволно.

vasilstf

А аз до тук не видях никой да покаже договори или доказателства че е излъчвал нелегално или не. Всички си чешем пръстите на базата на "нова каза" или "заека това", никой не може да бъде сигурен и да вярва нито на едната страна, нито на другата. И двете страни през годините са направили не малко мизерии, та не мога да съм сигурен в твърденията им.

Глаголица

И аз не разбирам защо се повтаря мантрата за години наред пиратско излъчване като универсална истина, ама нали не съм разбирач и си трая. Също така не разбирам защо да ги жаля тия от Нова – години наред зомбираха народа с лотарията на един топ мафиот, който се оказа е плащал рекет на други мафиоти, които са му гласували поправка в закона ощетяваща държавата със стотици милиони.

Калито

Плащайте плащайте на Заека :)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

ceco2000

Цитат на: Калито;599463Плащайте плащайте на Заека :)
Ти ревеш не рева Аз!

Калито

Цитат на: ceco2000;599464Ти ревеш не рева Аз!

Ревете тука та се лее...:)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

ceco2000

Цитат на: Калито;599465Ревете тука та се лее...:)
Дай пример как рева аз бе хуй сплескан.

dzumba

Цитат на: БатеГойко;599458бТВ синема , бТВ комеди и бТВ стори са пълно мазало .
Да,вече са в sd резолюция! Което не е добре,значи всеки си търси правата и най вероятно ресто за минало време!

111111

https://neosat.com/news/free-to-air

ДГД

Много ми се ще да беше на ефирния пазар така.

п.с.
Дали няма да качи и политическите партийни ТВ :)
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

mistor

Цитат на: TUISTERa;599456Ама аз съм далече от мисълта, че му е ок сиренето или че искат нормална цена, ама когато всички плащат е нелоялна конкуренция от страна на тия дето не плащат. Ако няма да се плаща да казват и да спират всичките, моето магазинче като плаща 30к на нова и бтв всеки месец, а твоето не плаща, дали ти няма да си по-добре а ?

Много добре ме разбра, дописах това което ти пропусна и не защитавам едната или другата страна . Стар договор(споразумение или каквото и да е ) е имало , няма как да излъчваш точно тези канали година или две без договор . Лесно се прави справка какви договори са декларирали в сем . Единственото сигурно в случая е , че няма нов договор или анекс . Кой какво е искал или кой какво е платил , няма как да знам . Хипотези много , но истината си я знаят само те и да си оправят отношенията с арбитър или в съда .

marto

Цитат на: dzumba;599469Да,вече са в sd резолюция! Което не е добре,значи всеки си търси правата и най вероятно ресто за минало време!
А на ION приложението им направо липсват от вчера... Ясно е, че и от bTV  са ги захапали.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания