Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, 30-04-2020, 20:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Milenrec

Особено за хората в тоя форум надали ще ги в впечатли нещо ,аз мислех чи Зерото не вади картина, ама си екстра в сравнение с дръвцето на Неото ,за бързина да не говорим.

Светия Дух

Абе не вади Зеро-то картина, ама като си я настроиш в опциите на приемника и телевизора си е перфектна!
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

гларус_

Цитат на: Milenrec;539118Особено за хората в тоя форум надали ще ги в впечатли нещо ,аз мислех чи Зерото не вади картина, ама си екстра в сравнение с дръвцето на Неото ,за бързина да не говорим.
Зерото 72 лева ли струва ,барбар с антената?

jack82

Цитат на: гларус_;539120Зерото 72 лева ли струва ,барбар с антената?
Пусни си 7/8 на неосат и кажи на зерото как е картината. Взех да се замислям дали операторски приемник ли да си вземам или зеро:s101
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Дедал

Има ли свободни канали за тест, че нещо и мен не ме кефи картината - все едно са включили DNR - прекалено замазано ми идва?

Ламерът

Цитат на: jack82;539121Пусни си 7/8 на неосат и кажи на зерото как е картината. Взех да се замислям дали операторски приемник ли да си вземам или зеро:s101
Според мен пробваш дали някой отваря (направил) 000003.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

register

само да попитам, този раздел само една тема ли ще има? не е ли време тази мастодонтска пенкилер тема да се заключи и да се пускат отделни теми по конкретните проблеми?:s101

d.ivanov

Ами аз пробвах да пусна една тема за новите канали, че в тази се говори повече за това как се шерва Неосат, отколкото нещо полезно за редовните им абонати.  Иначе май по-интерсната дискусия се е пренесла във групата у фейса... май май:s101

jack82

Цитат на: Ламерът;539123Според мен пробваш дали някой отваря (направил) 000003.
:s101 Защо не работят тия канали за ''vu zero''

dzumba

Зерото пише защо,само да можеш да четеш!
Същото е, да ти работи Дорсела,но да не знаеш защо!

гларус_

Цитат на: dzumba;539131Зерото пише защо,само да можеш да четеш!

То и загаркума пропял :)

jack82

Цитат на: dzumba;539131Зерото пише защо,само да можеш да четеш!
Питам по опитните но изглежда че и те не знаят :hammer:

Neo64

Питам се по рано може ли да върна декодера,нагледах му се и нямам намерение да го пробвам в странство! :s101

Момосат2

След няколко дена официално гледане:
- пряко сравнение с близу/а1 кабелна

-качеството на картина е 1-2 идеи по добро
-качеството на звука е доста различен на отделните канали, при някой е по силен при други по слаб, за битрейт, който ги гледа и слуша с друг приемник може да каже как е

- някой канали при бързи/резки движения маже - картината е презредова, все едно няма деинтерлейсинг както при липса на синхронизация между видео карта <=>монитор при freesync/g-sync
- при превкл. на каналите ,звука тръгва за 0.5 сек. картината след 3-4 сек.
- има канали ,които не се връзват с общото представане на неосат за качество.. т.е. не им е мястото в пакетите, с качество/картина,звук/ няколко пъти по лошо от Хд примерно.
- както са споменали и други колеги, функионалност на бокса е никаква за момента, с местене на канали нагоре надолу си ги сменя веднага без само да ги маркира и да иска ок след това при отворен списък.

- с по 1 бутон се вика часовник и сигнал индикатора
- на някой SD варианти на излъчващите се канали има HD такива - не говоря за бг каналите, FLN fine living ХД примерно/в пакета е SD/,  а на други HD има UHD еквиваленти  

- бокса си е топъл при работа

- при вкл. тослинк оптичен аудио кабел звука не може да се контролира от бокса
- бокса можеше да е със заоблени краища :) ;;650
- и все пак си е сат. телевизия и има леко закъснение от 3-5 сек. спрямо кабелната, което е нормално

- SW версия 1.6.08, SW data 29 август, DB версия 6.224, DB data 11 септ.

Светия Дух

Цитат на: Момосат2;539152-качеството на картина е 1-2 идеи по добро
- при вкл. тослинк оптичен аудио кабел звука не може да се контролира от бокса
Кажи в проценти, защото никой не знае колко тежи една твоя идея.
А по оптика можеш да контролираш звука само от усилвателя, не от източника.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания