Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, Април 30, 2020, 05:54:16 PM

« назад - напред »

wassl

Активиран е и 11.958Н , S2 , SR30000.
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

Паоло Гети

ЦитатПървоначално написано от Силкис
....Дано да е само временно в началото а след време да допуснат подреждане ако приемника позволява.

Цитат на: братушка;535897Тук няма минало или бъдеще време. Приемникът или го може или не.

Не е баш така.
Не може защото кабелните и сателитните доставчиците на ТВ, както и самите телевизии в България са пумияри! Ето къде е "проблема":
ЦитатКабелните оператори знаят истинския тв рейтинг
13.10.2012 07:34; Паола Хюсеин;

............................
Домашният рейтинг е нещо, което обезсмисля желанието на телевизиите да са по-напред в списъка. До края на 2011 г. повечето оператори са се съгласявали да сключат сделка с телевизия, за да я сложат напред в списъка. Практиката им дотогава е показала, че 95% от зрителите не променят реда на програмите - вижда им се сложно или не им пука. Това обаче предопределяло най-висока гледаемост на каналите, заели местата от 1 до 9 на дистанционното.

Битката на телевизиите била именно за тези 9 позиции. Много от тях предлагали да плащат по-висока от стандартната цена, ако отидат на добро място.
...........................

цялата статия тук - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1585443

вассил46

Цитат на: братушка;535899Как определяш качеството? С какво и как го гледаш?
Чета чета и никъде не прочетох как се гледа, коментари разни но това не съм засякъл:s101

111111

Цитат на: вассил46;535923Чета чета и никъде не прочетох как се гледа, коментари разни но това не съм засякъл:s101

С бетатунел от някъде където дават ;)
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

братушка

Цитат на: Паоло Гети;535920Не е баш така.
Не може защото кабелните и сателитните доставчиците на ТВ, както и самите телевизии в България са пумияри! Ето къде е "проблема":
Ти хубаво обясняваш ЗАЩО приемниците са никакви. Но наличие на "правилно" обяснение не променя факта, че приемниците, които те предлагат за закупуване срещу 72лв. имат в пъти урязани технически възможности спрямо такива за 25лв. на свободно. Нито възможностите им ще се увеличат с времето. Ако щеш и златно обяснение да намериш - няма да се променят технически.

ЦитатС бетатунел от някъде където дават ;)
Връзкари :)
Намериха къде дават :) Безплатно ли поне дават? :)
Че ние тук чакаме да дават за пари, ама те все се скатават :)

d.ivanov

Аз ги гледам през червеева дупка , много е добро качеството 😆

Лозев

Цитат на: d.ivanov;536011Аз ги гледам през червеева дупка , много е добро качеството 😆

Аз пък през Съевата дупка, и при мен е добре качеството, към 12-14 отива.

tedy58

Аз все още чакам H2 HD, както им пише в списъка с каналите на сайта им. Много странно защо само булсат го лъчат този канал и то в СД?

Толкова ли им е страшен, че всичките са му наложили цензура?

Между другото забелязах, че май са започнали да се учат как се прави Network scan. 12149 взе че препраща към още една честота, че и канали изкара :)
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

111111

Цитат на: tedy58;536068Между другото забелязах, че май са започнали да се учат как се прави Network scan. 12149 взе че препраща към още една честота, че и канали изкара :)

Ще им се наложи, ако искат да ползват модули на други устройства.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Neo64

За тия се чува ,че докато натамънят софта чорбата ще стане шампион на РБ!:):):)

dzumba

Кое от двете ментета?Това, дето почна от първи клас или онова с оранжевата диплома!

Neo64

Цитат на: dzumba;536076Кое от двете ментета?Това, дето почна от първи клас или онова с оранжевата диплома!

Онова дето скоро ще джуска с Левски .....Ихтиман ,тоест Подуене ,тия 22 милки кога???????????
Ако Тиквоний падне ще има командата фани палците ......!:):):)

фокус

Цитат на: Neo64;536075За тия се чува ,че докато натамънят софта чорбата ще стане шампион на РБ!:):):)

Не отчайвай нео активистите пък ти де:)
На похлупака му намерих глупака!

Neo64

Цитат на: фокус;536078Не отчайвай нео активистите пък ти де:)

Следващата сат пирамида в РБ!:)
Какво казват иберийците ,по добре стария познат идиот отколкото новия с бъдеще на опознаване!:):):)

patzi

Цитат на: Neo64;536080Следващата сат пирамида в РБ!:)
Какво казват иберийците ,по добре стария познат идиот отколкото новия с бъдеще на опознаване!:):):)
Ти си доказан с неадекватните си изказвания по темите свързани с всичко българско. Дали от завист или конкурент ти плаща?
Гледай концерта на иберийците и не ни мисли нас балъците кой ще ни оперира телевизионно.

Изпратено от моят MI 9 с помощта на Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания