Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

12524/H/30000

Започната от dancho_, Април 25, 2020, 07:36:58 PM

« назад - напред »

dancho_

Каналите от този транспондер седят само на черен екран (Epic Drama,TDC,Movie Star...) и толкова,иначе си има сигнал...някой има ли същия проблем?

иван7111

Цитат на: dancho_;527562Каналите от този транспондер седят само на черен екран (Epic Drama,TDC,Movie Star...) и толкова,иначе си има сигнал...някой има ли същия проблем?

При мен всичко е наред,проблема е при теб.

gogotogo

Цитат на: dancho_;527562Каналите от този транспондер седят само на черен екран (Epic Drama,TDC,Movie Star...) и толкова,иначе си има сигнал...някой има ли същия проблем?

Не ,проблема е във вашия телевизор.;;650
Всички канали работят.
1.60см парабола-75E-30W;Telesystem 100cм-36E;Vivacom 80cм-45Е-30W;Bulsatcom 80см-39Е;Офсет 1.30см-45Е-30W;Debian-8.7.1;Zgemma H7s 4К;Zgemma H9Twin 4k;Octagon SF4008 4К

Момчил Минков

виж дали правилно са ти описани в сървисите на оскама (ако ползваш) - при мен бяха в ънноун сървиси (за да не товаря картата с фалшиви заявки)
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

dancho_

Цитат на: Момчил Минков;527569виж дали правилно са ти описани в сървисите на оскама (ако ползваш) - при мен бяха в ънноун сървиси (за да не товаря картата с фалшиви заявки)

Не,не ползвам...проблема е при всичките приемници които имам... :/

dzumba

А те какви са?

dancho_

Цитат на: dzumba;527584А те какви са?

Имам общо 3 - един HD (ZHD 210) и два SD (не съм сигурен за моделите,а и сега не съм пред тях за да проверя)

dzumba

Е казвай де,тука те качиха на оскама!
Ще им звъннеш ли на булсата или аз да им звънна да ги питам,що не ти работят!
Малоумна работа!

dancho_

Цитат на: dzumba;527588Е казвай де,тука те качиха на оскама!
Ще им звъннеш ли на булсата или аз да им звънна да ги питам,що не ти работят!
Малоумна работа!

Аз ще им звънна,но исках да пробвам сам,преди да бързам да се занимавам с тях,че като ги знам...може ли проблема да е в адаптера,понеже си има сигнал на транспондера и децибелите са добри,та само каналите не вървят...?

dzumba

Може и от хладилника да е!?!
Абе вие не може ли да разсъждавате?
В трите адаптера едновременно? Една седмица глупости!
Ти ли зареди каналите или те пуснаха ъпдейт?
Ако не са те,значи тези канали не съществуват за тях официално и мадамите ще ти кажат ,че не знаят да има нови канали!
Иди им кажи сега ,че целия форум ги гледа,само ти не!
И после,понеже цяла седмица ни занимаваш с глупости,ела кажи какво са ти казали!

111111

Едно сляпо сканиране на никой не вреди
някой транспондер може да фанеш дори фиид
че и с верни параметри.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

d.ivanov

Каналите ги има официално от 4-5 цена при мен на zhd210 след ъпдейт. Демек трябва са ги има.

petar258

Абе Данчо, стига вдига пара за нищо. Удари factory reset на всички приемници, изчакай по 3-4 минути на всеки без да буташ нищо за да се обнови до последните настройки(жълт бутон, 14-ти април). И ще ти се появят каналите в списъка. Ако и тогава нещо не върви -причината може да е я захранване, я приемник, я нещо от конвертора до приемниците. Ако проблема пак е на всички приемници, може би причината е в конвертора.

Това ми напомня че за уникейбълите не е идвал нов файл, а би трябвало да дойде, иначе който е с такъв няма да гледа новия транспондер...

DIMCHO

Цитат на: petar258;527619Това ми напомня че за уникейбълите не е идвал нов файл, а би трябвало да дойде, иначе който е с такъв няма да гледа новия транспондер...
От 21.04. има ъп за уникейбълите.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Фен на БМВ

Нов канал Българе на мястото на Sext6sento !!!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания