Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Загина Милен Цветков.

Започната от Вас, Април 19, 2020, 06:48:10 PM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: register;527194сега след депутатската връзка май е време да преместите темата

да видим колко ще се събудим...
 сигурен съм, че всички внимателно ще следим по кой вариант ще се равият нещата
Има и трети вариант,който е с голяма степен на достоверност:
 Президенството амнистира дрогирания шофьор, убил Милен Цветков,защото е дете на голям спонсор на Радев и Нинова:worry:
Това е практика,която се използва много активно, в последните 3 години над 600 са амнистираните престъпници. Спонсорите на БСП+Радев са по арестите за големи простъпки,но не са осъдени с влязла в сила присъда,за да може Радев да ги помилва.
 Ако поне на първа инстанция ги осъдят,няма да обжалват,защото няма време,мандата на Радев изтича и индулгенциите им за невиновност също!

дрим

И тази тема я политически налазихте, писна ми от глупостите ви :lol15:
Как може да сте такива промити едноцветни тролове :lol15:
Човекът Милен Цветков го няма (мир на душата му), а вие пак радев, курнелия, бойко, баси промитите мозъци, драйфа ми се от вас :lol15:
Местя ви в политика и от там да не излизате :lol15:

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

пешето

Цитат на: yavor1;527198Има и трети вариант,който е с голяма степен на достоверност:
 Президенството амнистира дрогирания шофьор, убил Милен Цветков,защото е дете на голям спонсор на Радев и Нинова:worry:
Това е практика,която се използва много активно, в последните 3 години над 600 са амнистираните престъпници. Спонсорите на БСП+Радев са по арестите за големи простъпки,но не са осъдени с влязла в сила присъда,за да може Радев да ги помилва.
 Ако поне на първа инстанция ги осъдят,няма да обжалват,защото няма време,мандата на Радев изтича и индулгенциите им за невиновност също!

Яворее, колкото и да ти плащат, заеВи ги. Ставаш смешен.:):):)

yavor1

Цитат на: пешето;527203Яворее, колкото и да ти плащат, заеВи ги. Ставаш смешен.:):):)
Ти май си всезнаещия ,,експерт" и агент на ДС ,,Сашо" Илиян Василев и това не ти е  морален проблем.;;basi
Само минути след трагедията, от страницата си във  фейсбук, осветеният от Комисията по досиетата като агент на ДС ,,Сашо"  започна да промива мозъци с цинични внушения и манипулации, че Цветков е  убит и съвсем не ставало дума за трагичен инцидент.

dolby

Цитат на: дрим;527201И тази тема я политически налазихте, писна ми от глупостите ви :lol15:
Човекът Милен Цветков го няма (мир на душата му), а вие пак радев, курнелия, бойко, баси промитите мозъци, драйфа ми се от вас :lol15:

Абсолютно съм съгласен с теб, само защо все още търпите наглостта на Явор1 . Не може ли да се почете паметта на Милен Цветков без оня посерко от герберастката пасмина да сере навсякъде? До кога ще търпите простотиите му? Или има опастност да ви затворят? Ако е така разбирам

register

ЦитатПредстои ми да карам шофьорски курсове... Не искам. Просто не искам. Страх ме е. Защото познавам МНОГО такива. Не са само момчета, момичета - също. Едно поколение сме. И ме е срам. Ужасно ме е срам, защото са точно такива, каквито изглеждат. Като това момче.

Учат в чужбина, родителите им имат възможности и са им дали да карат предходния модел на S класата, който държат в гаража (родителите вече са си взели следващия). За ваканциите се прибират тук, хвърчат по околовръстното със 120km/h и возят по 2 мацки отзад, които се възхищават на ужасно бързата и "готина" кола на маминото момче.

Разказват какви "олигофрени" са преподавателите в чужбина, разказват как преписват на изпитите и че дискотеките стават, ама няма чалга, което е "мн тъпо". Събират се в дома на единия, друсат се с евтини наркотици и оправят мацките групово. След това пак се качват на колите и отиват на дискотека.

Там си разбиват главите с бутилките от шампанско, което са изпили. Грозно ли е от устата на момиче? Да, но това е истината. Точно такива са.
https://www.lentata.com/page_17286.html

yavor1

Цитат на: dolby;527212Абсолютно съм съгласен с теб, само защо все още търпите наглостта на Явор1 . Не може ли да се почете паметта на Милен Цветков без оня посерко от герберастката пасмина да сере навсякъде? До кога ще търпите простотиите му? Или има опастност да ви затворят? Ако е така разбирам
Без уважение към тебе и подобните:
 Нямате срам другари!Всичко политизирате:lol15:
То не бе истерия колко бил безвреден корона вируса и колко лош бил Борисов да Ви ограничава правата!
 Сега е дежавю с трагично загиналата журналистка Виктория от Русе,пак същите хейтърски наброски,спуснати от Позитано и огласени от Бабикян,че Милен Цветков е поръчан от Борисов :lol15:

Никаква мисъл,никаква креативност,едно си червената баба знае,едно си бае!

Това,че разбивам откровените лъжи и конспиративни наброски, които разнасяте,не безплатно, в нета,много ви нерви!
 Аз имам изградени принципи,че на простака не трябва да му се прощава,а глупостта на глупака не трябва да се поощрява!
 Не само тука си личите платените маргиналчета от БСП и деривати,много шаблонни са писанията,без елемент на разсъждения,явно зададени от малоумници и за малоумници!
  Наистина се отнасям със съжаление към напъните на десетината платени тролове, но не ме карайте черното,като бяло да определям!

Има си сайтове за такива маргинали като теб и компанийката ти,там няма да те репликират,няма да те наричат червен кхмер,дори ще ти чукат плюсове и ще ти се радват,колко добре защитаваш идеите и възгледите им!Там се изказват също като теб и приятелчетата ти:
.....................................................................................

endeavor: Не насочвайте омразата си към този нещастник, истинският УБИЕЦ се казва бойко методиев борисов мутрата!!!

Незабравка                                

:
                                  Всички пред ОПГ то министерски съвет! С повечко сопи!

.......................................................................

Как е, звучи ли ти познато?
Прегледай писанията на другарчетата си и ще разбереш кой,кой е и за какво и колко се бори :lol15:
Така ли искаш и тука, без да ти се противопостави никой?

пешето

Цитат на: yavor1;527215Това,че разбивам откровените лъжи и конспиративни наброски, които разнасяте,не безплатно, в нета,много ви нерви!
 Аз имам изградени принципи,че на простака не трябва да му се прощава,а глупостта на глупака не трябва да се поощрява!

Наистина се отнасям със съжаление към напъните на десетината платени тролове, но не ме карайте черното,като бяло да определям!

ЕЙ и наглец си бил ти Андрешко.
Ти ли платено мекере, нас ще ни обвиняваш в тролене.
Безсрамник си Яворе!Ниска топка.:):):)

yavor1

Цитат на: пешето;527222ЕЙ и наглец си бил ти Андрешко.
Ти ли платено мекере, нас ще ни обвиняваш в тролене.
Безсрамник си Яворе!Ниска топка.:):):)
Долна,дърта,червена пачавра си,без топки дори:e085:

Един по един се разкривате платените подлоги, с мокри от мерак за власт, памперси;;573

Нищо ново не сте научили,нищо старо не сте забравили:)
Долни тъпанари  надявате се на повторение на сценария с Иван Костов - "България уби дете" и таксиджиите скочиха да го линчуват,
след два дни,когато се разбра,че не България,а майката уби детето си, се покриха,но обвиненията останаха в пространството!
 Сценарият на ДС:Разтръбяваме, че сестра ти е курва,а ти доказвай,че нямаш сестра!

Много сте тъпи бре Позитанци, почти колкото Радев!
Преписвачи на стари сценарии!

По делата се познавате!

пешето

Цитат на: yavor1;527224Долна,дърта,червена пачавра си,без топки дори:e085:

Не викай бе селяк. Пини едно валидолче и успокой ниската топка.Простееш.:worry:

Цец0

Цитат на: дрим;527201И тази тема я политически налазихте, писна ми от глупостите ви :lol15:

Сашо, защо премести темата в Политика, а не и удари ключа? 2 активни теми. С качествено сране в тях... Това вече е прекалено. Този форум не е политически.

дрим

Имаш право Цеци,
Не съобразих!
Мерси за подсещането, така да бъде.

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания