Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Препоръка за евтин приемник към новобранец :)

Започната от СлавиКК, Април 19, 2020, 07:01:54 AM

« назад - напред »

ROCCO

Цитат на: СлавиКК;527126О не, той не ползва булсат от години, ще го мислим, благодаря на всички за съветите :)
И все пак препоръчайте някои които ще върши работа ако се спра на варианта сателитна телевизия. Аз лично без претенции много да разбирам се спрях на тези двата:
http://satplus.info/%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F/%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8?product_id=277

http://satplus.info/%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F/%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/redline-g140

Разгледай и този, може да ти се открият и други варианти:  http://diablosat.net/bg/174-paco-star
[SIGPIC][/SIGPIC]

СлавиКК

Цитат на: ROCCO;527216Разгледай и този, може да ти се открият и други варианти:  http://diablosat.net/bg/174-paco-star

Благодаря колега, говорих с момчетата ще взема един от модела 6868 ;)

СлавиКК

Ще взема ама друг път, много несериозна работа, значи те ми препоръчват модела 6868, пиша на чат линията звъня по телефона, питам имате ли го наличен да дойда да го взема, казват:- дааа имаме заповядайте. Отивам аз посреща ме едно момче което ми казва че всички са на монтажи и тои можел да ми даде само ако знам какво искам. Естествено аз знам какво искам и ми олеква че няма да ми трябва консултация. Влизаме вътре търсим модела 6868 -няма!!! има два модела на кръст на пакостар, 4060 и 6812. Момчето звъни на някои и казва:- Човека е дошъл за 6868 но няма, отсреща явно го питат какво има и тои изрежда 4060 и 6812, момчето ми подава телефона и човека отсреща ми каза: Вземи един 6812 тои е същия........... Да ама аз за 6812 не съм чел и един ред една спецификация, на бързо чуквам в гуглл и виждам че е 20 лева по евтин , значи не е баш същия. тва е като да отидеш в М-ка и да кажеш искам бмв х5 знам всичко за него информирал съм се, устроива ме, но ти казват:- ам... то нямаме Х5 ето ти едно Х3 то е същото. Така че явно от диабло и винтове за дърво няма да ида да взема вече, след като ми загубиха и времето, и пътя до там и плана на другия ден да го монтирам на вилата! Може би в тая криза са затрупани от работа и затова не искат да вземат едни пари, разбирам ги напълно.

вассил46

Цитат на: СлавиКК;528646Ще взема ама друг път.

Какво се е случило с  колега прочетох. На истина не би трябвало да се случва при който и да е търговец.Аз да не звучи рекламно, но ползвам услуги от както съществува, не помня година ,преди 15-20г.Появи се след като  SKU.to прекрати някак си дейност сат. и комп.техника,и се  появи Девил, сега Диабло .Може и да греша с дати,име,но винаги съм бил доволен от услугите!

СлавиКК

Цитат на: вассил46;528653Какво се е случило с  колега прочетох. На истина не би трябвало да се случва при който и да е търговец.Аз да не звучи рекламно, но ползвам услуги от както съществува, не помня година ,преди 15-20г.Появи се след като  SKU.to прекрати някак си дейност сат. и комп.техника,и се  появи Девил, сега Диабло .Може и да греша с дати,име,но винаги съм бил доволен от услугите!

Ем не знам, може да съм карък, вярно човека с когото говорих в деня преди да отида на място в магазина не беше в България в момента, но защото тогава на изуст отговаря, можеше да каже не съм сигурен ще проверя и ще ви пиша, но беше по лесно да каже - имаме пък като ида и да нямат все ще си тръгна с някакъв. Три дни по късно ми се случи същото с друг търговец в друга сфера, които няма нищо общо с този, ставаше дума за покривало за джип, известна верига магазини ми отговаря на съобщението изпратено от мен че във въпросния град в магазина им има това което търся, щом получих този отговор звъннах по телефона за да питам за материя, размери, ципове и прочие. И понеже имах път покрай този град макар че трябваше да завъртя 40км в две посоки не ме бъркаше да мина на място да видя материята каква е, и ще стане ли на колата, защото те предложиха като отида да го пробвам. Сутринта преди да тръгна звъня в магазина им във въпросния град в които мисля да мина и ми се казва- Да имаме го. Отивам показват ми някакво за лека кола и викат ми то ша стане те ги вземат и за джипове ние сме продали много, нищо че е малко по късо 122см височина, само тва имаме с тоя размер, а по телефона ми обещаха 155см височина че е налично :) Или съм голям карък или имам някакъв магнетизъм към търговци :) И след като тези неща се случват в рамките на една седмица ми прикипя и реших да си разкажа историята и тука и на имел към шефа на онзи магазин, който пък в интерес на истината излезе много свестен, звънна  ми още на същия ден да се извини за недоразумението и да разбере къде се е получила грешката по веригата, като обеща до ден два ми се реваншира и осигури точния размер покривало та да видим :)

Mach123

Цитат на: СлавиКК;528675Ем не знам, може да съм карък, вярно човека с когото говорих в деня преди да отида на място в магазина не беше в България в момента, но защото тогава на изуст отговаря, можеше да каже не съм сигурен ще проверя и ще ви пиша, но беше по лесно да каже - имаме пък като ида и да нямат все ще си тръгна с някакъв. Три дни по късно ми се случи същото с друг търговец в друга сфера, които няма нищо общо с този, ставаше дума за покривало за джип, известна верига магазини ми отговаря на съобщението изпратено от мен че във въпросния град в магазина им има това което търся, щом получих този отговор звъннах по телефона за да питам за материя, размери, ципове и прочие. И понеже имах път покрай този град макар че трябваше да завъртя 40км в две посоки не ме бъркаше да мина на място да видя материята каква е, и ще стане ли на колата, защото те предложиха като отида да го пробвам. Сутринта преди да тръгна звъня в магазина им във въпросния град в които мисля да мина и ми се казва- Да имаме го. Отивам показват ми някакво за лека кола и викат ми то ша стане те ги вземат и за джипове ние сме продали много, нищо че е малко по късо 122см височина, само тва имаме с тоя размер, а по телефона ми обещаха 155см височина че е налично :) Или съм голям карък или имам някакъв магнетизъм към търговци :) И след като тези неща се случват в рамките на една седмица ми прикипя и реших да си разкажа историята и тука и на имел към шефа на онзи магазин, който пък в интерес на истината излезе много свестен, звънна  ми още на същия ден да се извини за недоразумението и да разбере къде се е получила грешката по веригата, като обеща до ден два ми се реваншира и осигури точния размер покривало та да видим :)
Не говори глупости диаблото са много коректни

Владислав Иванов

СлавиКК

Сукалче не сукалче , случката е такава!

СлавиКК

Цитат на: Владислав Иванов;528678Модел TS4060 е като PSS6868 + ефирен тунер.
Знам, те първо ми предложиха него но като им казах че ефирния тунер не ми е нужен понеже там няма ефирна телевизия ми предложиха по евтиния само сателитен 6868 и аз се съгласих безусловно :)

oldman

Пакостар имат сайт, ако държиш на модела, си поръчай оттам.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

СлавиКК

Ами не, не държа да е паксо стар, какъвто ще да е евтин сателитен приемник със мултистриим, гледах разни тигри ама няма налични X100HD, а сега излиза че 6868 дори няма мултистриим какво съм щял да гледам с него не знам, но него ми предложиха. Какво ще кажете за Редлаин г140?

oldman

Нямам достатъчно опит с подобни (евтини) приемници и не мога да дам съвет.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

karl_reumann

Multistreem ако държиш го имат по-новите модели на PACOSTAR TSC1260(ефирен,кабелен и сателитен) и PSS6812(само сат).

Имат за 1 година Аванти и ИПТВ

тодор2018

Цитат на: Mach123;528676Не говори глупости диаблото са много коректни

Аз също съм доволен от диаблото,доста неща съм вземал от там проблеми не съм имал.
ICONE IRON 4K,TIGER ONE BILLION V1  OCTAGON SX88 V2 4K Антени Tecatel 120/110 Телесистем OF105 109/100
OF100 95/89см,80/75см Н-Н мотор 80е,52е,45е,42e,39е,36e,23е,19е,16е,13е,7e,5e,1,9е.0,8w,30w

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания