Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

7/8 - Телевизията на Слави Трифонов

Започната от Викито, Септември 09, 2019, 08:04:25 PM

« назад - напред »

taewu

на вивател на тяхното приложение го няма още:s101
азиатец и половина

Iliyan N

Ти да видиш...

Изпратено от моят POCO F1 с помощта на Tapatalk

Верту

Слави2

Цитат на: Верту;519375В Андроид приложението върви
знаеме в вивакомското го няма

бийтфен

Излезе към обяд на 78 канал (след пресканиране) в кабелната на A1. Има размествания на канали - мисля, че БНТ2 и Еврофутбол. Иначе въпросният номер на канал е безмислен, защото всеки си подрежда каналите по свой вкус у съответно няма как да е на 78 тази телевизия след персоналните настройки. Качеството в момента е SD и е ужасно, дори за SD. Ако някой засече канала в HD излъчване в кабелните на A1 моля да пише, за момента не го откривам в HD качество.

TUISTERa

Това съвсем не е вярно, подреждаш си ги ти. Повечето оператори си имат определена подредба, с която хората свикват и не преподреждат. Освен това, това е още една реклама на канала и името му, съвпадащо с позицията.

бийтфен

Ако е така е глупаво. Дори в евтините пакети има BTV, БНТ и още няколко популярни канала в HD качество. А по подразбиране са подредени SD вариантите. Тоест ако не промениш тяхното подреждане ще гледаш по-лошо качество. Пак ще помоля ако някой разбере дали канала се излъчва по кабел в HD да пише в темата.

Слави2

ANONIMNIQ

Цитат на: бийтфен;519386Ако е така е глупаво. Дори в евтините пакети има BTV, БНТ и още няколко популярни канала в HD качество. А по подразбиране са подредени SD вариантите. Тоест ако не промениш тяхното подреждане ще гледаш по-лошо качество. Пак ще помоля ако някой разбере дали канала се излъчва по кабел в HD да пише в темата.

На иптв на виваком има както стандартна подредба, така и hd подредба при която хд версиите на каналите излизат на мястото на сд версията и обратно. Има възможност и за персонализирана подредба. Аз съм избрал хд подредбата и с предимство са хд версиите на каналите, но даже и при тази подредба 7/8 tv си е на 78-ма позиция в сд... няма хд версия при виваком на канала все още.

Златанов

Цитат на: бийтфен;519384Излезе към обяд на 78 канал (след пресканиране) в кабелната на A1. Има размествания на канали - мисля, че БНТ2 и Еврофутбол. Иначе въпросният номер на канал е безмислен, защото всеки си подрежда каналите по свой вкус у съответно няма как да е на 78 тази телевизия след персоналните настройки. Качеството в момента е SD и е ужасно, дори за SD. Ако някой засече канала в HD излъчване в кабелните на A1 моля да пише, за момента не го откривам в HD качество.

На кой транспондър е тоя канал 78?

Venlancellot

Цитат на: Златанов;519410На кой транспондър е тоя канал 78?
12137 V
DVB-S2/8PSK
HEVC
    30000 5/6
GIGABLUE QUAD PLUS

Златанов

Питам за кабелната, сателитната е ясно. На кабелната къде е?!

teryl

Цитат на: Златанов;519416Питам за кабелната, сателитната е ясно. На кабелната къде е?!
В Панагюрище е на 602000-6875-QAM64 SD версията.

дидко

Цитат на: Златанов;519416Питам за кабелната, сателитната е ясно. На кабелната къде е?!

На кабела А1 телевизия 7/8 си е на канал 78-ми,братле ;;513

дидко

Цитат на: дидко;519424На кабела А1 телевизия 7/8 си е на канал 78-ми,братле ;;513
Да се надяваме като тръгне телевизията на 4-ти в понеделник и да  пуснат хд-версията на канала,че сд-версията е отвратително качество

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания