Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Китайска cccam

Започната от ники2, Септември 03, 2019, 07:02:55 AM

« назад - напред »

bu12tras

Да прекъсва на повечето на 45е

manqka

Цитат на: rosifumi;587030Да използвам темата. От скоро се появи проблем при мен от тяхна линия - на 45е някой канали като 7/8 и дискавъри не се отварят а при други имам страшно много прекъсване. При болшинството няма проблем. Та въпроса ми е -някой друг ползващ забелязва ли подобно нещо, при доставчика ли е проблема или при мен?

И при мен същата работа. За дискавъри не върви изобщо.
Нешънъл географик , сече. И още други също. Но не съм разглеждал всички канали, как се справят с линията от Тивичала...

Pirat

Цитат на: manqka;587032И при мен същата работа. За дискавъри не върви изобщо.
Нешънъл географик , сече. И още други също. Но не съм разглеждал всички канали, как се справят с линията от Тивичала...
MTV 80 сьщо
dbox2 master

териминатор3

При мен същата работа, с китайския тв чалл...

dzumba

А китаецо кво вика?

Veskop

Вика - за 5лв свирка - за 5лв свири! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Pirat

Постепенно ще отпаднат всичките така че вьртете на 39Е
dbox2 master

dzumba

А там,да не отпадне целия?! И накрая на 1.9!;)

manqka

Не всичко върви на 1.9°Е със дръпнатите. ;)
По-нататък ще се консултираме с по вишите, който не ползват китаецо. Ако залязат случайно. :)

oldgraf

Вижте какви карти и провайдъри идват от този китаец и евентуално се прави мапинг. Който обаче може да не е същият за друг китаец :)

dzumba

Тая седмица спира при всички китайци!Кво ще мапваш,Полариса го затвориха преди 10 дена,китайците купуваха от там линии,ъпдейт не върви вече,на доизживяване са картите,най много до края на месеца!

oldgraf

Не знам, при мен игито работи баз мапинг, чалл са на 5581

vasilstf

Цитат на: dzumba;587038А китаецо кво вика?

Вика, че не продава гащи и чорапи и не знае за какви пакети му говориш. За съжаление не пазя скрийншот на тоя разговор, беше преди години. ;;basi

manqka

Рано или късно, ще спрат да работят.  И ще търсим по-скъпарските стабилни линий... Ще се надявяме, да има такива добри колеги който ще се отзоват на помощ. ;;650

Хадес7

Цитат на: manqka;587067Рано или късно, ще спрат да работят.  И ще търсим по-скъпарските стабилни линий... Ще се надявяме, да има такива добри колеги който ще се отзоват на помощ. ;;650

То може и да има такива добри колеги но ще ти удерът кожата ;;650
OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X & DVB-C/T2
Офсен 80см Н-Н мотор 80е-30w

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания