Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нова тръгва в HD

Започната от dido sat 2010, Август 15, 2019, 09:21:58 AM

« назад - напред »

Гадьо

Цитат на: bojko84;585703Здравейте,
Някой има ли идея дали от свободно достъпните стриймове на живо на бнт, бтв и нова от сайтовете им може да се направи плейлиста за iptv за апп от типа на Smart IPTV или подобна?

Btv сменя на всеки два часа линка, така че без него.
Преди година си бях направил лист със: БНТ1, БНТ2, БНТ3, Нова, България във въздуха, Евроком, ТВ1, Нова Нюз, Блумбърг, Травъл, Код Хелд, Код Фашън, Сити, Спортал, б1б.бокс и му-ви на варненския университет.

Някой от линковете са още активни други не, предполагам че неактивните могат да се подновят.

111111

Цитат на: Гадьо;585704Btv сменя на всеки два часа линка, така че без него.
Става става само че грепера трябва да се представя на 80мин да го взима.

За останалите се взима мастер линка той е без хаш
инак хаша е публичното ип но явно е осолен някак.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

bojko84

Цитат на: 111111;585745Става става само че грепера трябва да се представя на 80мин да го взима.

За останалите се взима мастер линка той е без хаш
инак хаша е публичното ип но явно е осолен някак.

Това звучи прекалено сложно. Май ще си карам със самсунг тв-браузъра и официалните страници на телевизиите в редките случаи, когато гледам бгтв. Освен ако някой не е така добър да качи m3u плейлист с ефирните канали.

Дедал

Работи ли ви Диема Спорт ХД ? При мен на СКАТ нещо е черен екран, иначе СД версията си върви.:s101

Цец0

При мен на коаксиала от времето на blizoo - никакъв проблем с канала.

vasilstf

Не знам какво е това HD, но днес в късната емисия отново не се различава лицето на синоптичката в далечен план. А искаха 4К да пускат. ;;basi

Дедал

Цитат на: Цец0;586512При мен на коаксиала от времето на blizoo - никакъв проблем с канала.

Явно СКАТ-аджиите са имали проблем (или по-скоро нЕкой се е спънал в неправилния кабел :) ) , днес си работи. ;;650

Чък Норис

Цитат на: vasilstf;586514Не знам какво е това HD, но днес в късната емисия отново не се различава лицето на синоптичката в далечен план. А искаха 4К да пускат. ;;basi
Какво ще й гледаш лицето? Важното цiцiте да  са на фокус.

vasilstf

Цитат на: Чък Норис;586529Какво ще й гледаш лицето? Важното цiцiте да  са на фокус.
Бе то ясно, ама да не се окаже някой тротинеткаджия с цiцi, че сега такива са на мода. Затова трябва ясно да се види какво е.

Че както се казва в оная тайванска поговорка - ако има ябълка, значи няма слива.

an

Тайванска,тайландска - един регион са...

vasilstf

Цитат на: an;586538Тайванска,тайландска - един регион са...
Много ги бъркам :)

dzumba

Цитат на: Чък Норис;586529Какво ще й гледаш лицето? Важното цiцiте да  са на фокус.
Абе фокуса дърпа към джуките,силикона там е бая!

vasilstf

Колкото и да е тъжно, в държава като нашата само чалгата е в истинско HD. Че дори и в 4К. Всичко останало е боза и замазване на очите.

oldgraf

Сега забелязвам, че Нова и Диема спорт 3 освен българско имат и оригинално аудио? На 3 дават игри и се пуска оригиналното без нашя коментар, на филмът по Нова си върви ясно само английския

Ванси

Това със звуковите патечки е отдавна , дори за нова тв . Явно оператора сега ти го е пуснал

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания