Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Насичане на IPTV

Започната от Сифка, Април 16, 2019, 11:49:28 AM

« назад - напред »

4oker

Цитат на: Сифка;507281Май намерих от къде е проблема. Картината замръзва, защото канала си сменя автоматично резолюцията. Както си беше в сд и като зацикли смених и върнах пак на този канал и беше 720p HD. Но как може да се оправи този проблем, защото явно е от приемниците с енигма 2.
Как може от енигма 2 приемниците,да ти се падне най калпавия ;)
Нищо не знам,само се уча

Сифка

Пробвах и на двата приемника ОС мини и ЕТ4000, но и на двата е едно и също. Има доста канали, които се менят от сд в хд и веднага замръзва картината. Не знам на вас как е но на мен се получава така и нямам представа как да го оправя.

кнпавлов

Цитат на: Сифка;507295Пробвах и на двата приемника ОС мини и ЕТ4000, но и на двата е едно и също. Има доста канали, които се менят от сд в хд и веднага замръзва картината. Не знам на вас как е но на мен се получава така и нямам представа как да го оправя.

А защо не пробваш с Е2 Плъгин за иптв , е няма.да може да оставиш само каналите които искаш но вероятно ще работи по добре

4oker

Цитат на: Сифка;507295Пробвах и на двата приемника ОС мини и ЕТ4000, но и на двата е едно и също. Има доста канали, които се менят от сд в хд и веднага замръзва картината. Не знам на вас как е но на мен се получава така и нямам представа как да го оправя.
Пробвай го този хтрент с опенатв 6.2-6.3,че това пли от 2013 :s101
Нищо не знам,само се уча

Сифка

Плито е от 01-09-2018, но сега ще му сложа и опенатв да видим какво ще покаже.

Чък Норис

Нищо няма да стане, вграденият плеър на енигмата е скопен.

Сифка

Прав си човече не стана. Нито с опенатв, нито с пли. Ще си купя сега един смарт тв Самсунг, или Сони и ще видим там какви плеъри има за гледане и дали ще бъде по-добре. Не може от три различни доставчика да е един и същи проблема.

yavor1

Цитат на: Сифка;507350Прав си човече не стана. Нито с опенатв, нито с пли. Ще си купя сега един смарт тв Самсунг, или Сони и ще видим там какви плеъри има за гледане и дали ще бъде по-добре. Не може от три различни доставчика да е един и същи проблема.
Предполагам може да е по-добре,но и те са кастрирани. Според мен ако си вземеш един андроид бокс, дори от 50лв. ще е по-добре от другите ти варианти, така ще ползваш листата,която си купил без да бързаш за смарт **.

Може и да греша,но не ползвам смарт функциите на **-тата си, имам си андроид боксове и качествени сат.приемници, за това **-тата се ползват като монитори!

Сифка

Благодаря за отговора, но така, или иначе ще трябва да купувам тв та за това не ми се иска да взимам пак  и приемник и кабели още, но ако не стане и с този телевизор, тогава ще взема и такъв бокс. Просто няма да се откажа толкова лесно.

oktay89

Има ли вариант iptv, което прекъсва след определен период от време да се reconnect-не самостоятелно?
В момента като прекъсне и се смени канал надолу канал нагоре тръгва пак.
Каналите са вкарани като fav bouquet със service reference започващ с 1:0.... за да си вземат epg от сателита.
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Чък Норис

Те и с 4097:0: ще си взимат епг от сателита или от епг импорт-а ако е описана референцията, но пак няма да се реконектнат. Просто това са възможностите на плеъра.
1:0: се слага за да може да прочете двб субтитрите ако са налични, а не за епг-то.

yavor1

Цитат на: Сифка;507363Благодаря за отговора, но така, или иначе ще трябва да купувам тв та за това не ми се иска да взимам пак  и приемник и кабели още, но ако не стане и с този телевизор, тогава ще взема и такъв бокс. Просто няма да се откажа толкова лесно.
Твоя воля,но относно кабелите не виждам какво те притесняват, 90% от боксовете са предвидени да се закрепят на гърба на телевизора,така че кабелите да не са дълги и да ти образуват нерви :)

Чък Норис

По-добре смарт тв пред андроид бокс, който не може да плейне като хората стриймове с битрейт по-висок от 8.

oktay89

Какви са алтернативите? Мога ли да сменя плеъра през Service App? Или с някой плъгин да пусна листата?
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Сифка

Здравейте отново. Взех си на промоция Samsung 50NU7092 и за сега съм доволен. За сега иптвто върви добре през смартиптв, но докато свикна сега с размера от 32 на 50 инча и ми е много мудно. Някой ако има подобен тв моля да даде неговите настройки на картината, че на сд каналите си е мъка.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания