Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV с управление от телевизора

Започната от Тъскани, Март 27, 2019, 08:41:54 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Димитър Чакъров

Цитат на: Чък Норис;541668И с какво топно се роди, като LG имат едни от най-гадните и тъпи дистанционни, само сони могат да им съперничат в тази категория. По-добре използвай дистанционното на приемника, за да управляваш телевизора.

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Заради удобството да ползвам само 1 дистанционно - а с това на STB-то не мога да си пусна и да си управлявам Plex-а. И заради това схемата с 2 дистанционни винаги ме е дразнела.
П.П. Дистанционното на телевизора ми е много удобно, няма 1000 копчета - има точно толкова, колкото ползвам (даже има 2 излишни за мен).

aandreevbg

Ако ТВ_то е с WEB OS, може да си намираш листи и да ги зареждаш в безплатно приложение - Ott player. Така сам ще си менажираш телевизията и не ти трябват договори, приемници, дистанционни, абонаменти,....... Трябва ти само 50 Мбит/с и нагоре стабилен интернет.

веско5

Да попитам и аз нещичко тогава:
Пак става въпрос за А1 IP телевизия чрез техен STB. Телевизорът е Самсунг от 2011 година и не е смарт. Може ли ЛАН кабелът(RJ-45), който влиза в STB-то на А1 да го вкарам директно в RJ-45 входа на телевизорът и по този начин да се избегне тяхното STB устройство? Предполагам, че отговорът ще е, че не може заради различните MAC адреси, но все пак да попитам :)

didomh

Цитат на: веско5;543446Да попитам и аз нещичко тогава:
Пак става въпрос за А1 IP телевизия чрез техен STB. Телевизорът е Самсунг от 2011 година и не е смарт. Може ли ЛАН кабелът(RJ-45), който влиза в STB-то на А1 да го вкарам директно в RJ-45 входа на телевизорът и по този начин да се избегне тяхното STB устройство? Предполагам, че отговорът ще е, че не може заради различните MAC адреси, но все пак да попитам :)

Не става. Не може.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания