Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Българска Свободна Телевизия

Започната от ROCCO, Януари 24, 2019, 06:01:43 PM

« назад - напред »

стефмат

Цитат на: an;501430То и комунистите мислеха, че ще са вечно на власт, ама... И на тези ще им дойде края.

А защо никои не може да посочи кои ще са следващите.

Светия Дух

Цитат на: Цец0;501431има и дебили с отрицателно IQ, които определено са таргет групата на малоумниците от БСП и тяхната, така наречена телевизия.
Дебилите с отрицателно IQ ще ги познаеш по речника им и етикетите, които лепят на хората. Всеки средно-интелигентен човек може да защити аргументите си без обиди и плювни.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

teolink

ЦитатА защо никои не може да посочи кои ще са следващите.
То ясно кои са - едни стари нови комунисти, които навреме усетиха накъде бие вятъра и от съветски послушковци станаха евроатлантически. И които извадиха щур късмет да са без свястна опозиция, защото народа се отегчи от експерименти с царски, барековски, ма(га)решки и други партии

Вас

Цитат на: Milenrec;501429Какви избори кви пет лева ,герб държат всичко и местната власт е тяхна

при положение че няма алтернатива те си имат твърди гласове и така ще е още дълго време

Напротив, създават впечатление, че нямат алтернатива и че ако не са те "ще дойдат комунистите!"
Разделяй и владей!

Всички "местни феодали" ще окапят, като круши и първи ще се обърнат срещу досегашните си господари!
Във България и в чужбина има все още много честни, родолюбиви и образовани хора, които могат да вдигнат държавата за две-три години!
"Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" ни докара дотук !
 Огледайте се около вас. Малки фирми, кафенета, магазинчета, всичко затвори..... и към Терминал2.

По телевизията дават цели села(Родопите) барабар с кмета в Испания!

Марки на световни фирми поемат към Румъния и Сърбия.
Тук те убеждават, че 700лв бруто е космическа заплата, в Румъния минималната стана 900лв. за човек със средно образование, 1000лв за висше - минимална!
 Тук инженери карат таксита, защото великият "инвеститор" му дава 600-700лв, а колегата му от немският клон взима 5000евро.
В момента са налазили дребното производство, броят стотинките им!
Плащаш "такса спокойствие" на Полицията, ама "те ги дебнели от три години"!

Накрая няма да има дори хора да осигуряват лукса на управляващите и те сами ще се изпоядат, но за нас вече ще е твърде късно!
Трябва само тласък, малък тласък!
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Миро.Добрев

На всички гадюхи комуняги децата и внуците са все в прогнилия Запад, а не в Сибир. Последните 50 години ни върнаха назад с няколко века. Дреме ми на оная работа за скапаната им партия и телевизийка. Да им е*а майката прокисната и гадна комунистическа долна.

Pipp0

Що бе,а на тиквата дъщерята къде е???А на Цецо шлифера дъщерята къде е,при Сталинка в Световната банка...Та с техните майки какво правим???Или и те не са комунисти;;basi
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

an

ББ дойде така на власт. Каза, че е антикомунист и всички дебили гласуваха за него.

Neo64

Цитат на: Миро.Добрев;501445На всички гадюхи комуняги децата и внуците са все в прогнилия Запад, а не в Сибир. Последните 50 години ни върнаха назад с няколко века. Дреме ми на оная работа за скапаната им партия и телевизийка. Да им е*а майката прокисната и гадна комунистическа долна.

Въпрос за милион-Ти в последните 30 г къде си и децата ти къде са?????
За ония от Тошово време не бери гайле, да те чуя в последните 10Г. що и как си?????
И без високопарни демократично преходски речи, оти нио асфалто не ядем, дай инфо в последните 10 лета ко става и на де утива коня, щото за нас навън се обърна вятъра на промяната и ако преди 3 г. качиме тиквообразния минимум с едно 15%вота му, имай гарантирано че сега 75% и повече от Нас са за да изчезва по бръжке!
 И да ти добавя , ония не са в Сибир щото са учили , а тоя дето Ви прокламира демокрация е проЗ третокласник и стоеше навън пазейки колите това ти го казвам от собствен оглед  , на сбирките на тъй наречените сенчести фигури от Прехода никой нито  го е виждал и  нито го е чувал, някъде по трасето в смутните години го удари Лотарията и изплува като Феникс.
 Или някой от ония на които децата не са им Сибир , реши да го назначи, да речем с 2 и половина милиарда в златни кюлчета, да врътне лева и да разкаже "демокрацията" на такива като Твоя милост!

Вас

Цитат на: an;501450ББ дойде така на власт. Каза, че е антикомунист и всички дебили гласуваха за него.

Това е така, но да не забравяме и уж случайното видео с Ахмед Доган, където леко подпийнал обясняваше, как той "разпределял порциите в държавата".
 Е, сега си купи ТЕЦ Варна за 3500лв и Студен Резерв от фалиращата Марица2 за 35 млн. лева! Пеевски пък забогатя официално с 45млн.лева!

И двамата ги пази НСО.....от кого ги пази!;;basi

"Изринахме ДПС от властта" се хвалят от ГЕРБ.;;basi

Що се отнася до антикомуниста Борисов все още се намират из интернет снимки от 2001г. на откриването на паметника на Т. Живков в Правец заедно с Георги Първанов, Младен Червеняков и Синята лампа като вече Главен Секретар!
 Иначе "Комунистите убиха дедо!";)

Ето една снимка от този ден:
http://e-vestnik.bg/10759/koy-slozhi-pametnika-v-pravets-i-vazrazhdaneto-na-kulta-kam-zhivkov/
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Neo64

Послеслова е - Драги ми народе , Вас собственоръчно и Авторитарно Ви управлява един проЗ фатмак с шланг в ръка ,с "кристално" чисто минало в дует с физкултурник от Г Оряховица .
Боже пази Родината!:hammer:

И да уточня, дреме ми на шалтера за БСП и Нинова!
Ако аз бях щях да и прошепна да издигне Мая Манолова и оня дзвер ще го размаже умния дует!
Искам като кацна на скапания Терминал2 или на Терминал 1 да се отнасят с мен така както когато кацна на което и да е Летище в ЕС ,не с елегантно просташкия стил на Бай Ганьо Балкански, уригвайки се душевно!
Минимум заради това, че по време оно не са ми предлагали Джип за да запиша Висше и да се напъна да го изкарам, а и майната му на висшето , отчитайки интелигентността на обслужващия персонал по входните точки в Родината!
 А в тон с дедо, ония демократичните фашисти убиха дедо ,само че като партизанин справка с.Царимир .;)

Глаголица

Цитат на: an;501450ББ дойде така на власт. Каза, че е антикомунист и всички дебили гласуваха за него.
Да не забравяме как дойде на власт: медиен проект, основно на ьТВ. Една друга телевизия създаде друг политически проект и си прати отрочето депутат в Брюксел; СКАТ създаде НФСБ. Затова телевизиите са важни.

an

Сега е ред на следващия месия - Слави Трифонов. :)

Дедал

Леле ,леле - хард крилото на БКП пуснало телевизия ("свободна" :lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15:) и тука голям спор , кой по-некадърен - хард крилото (БСП) или софт :) (ГЕРБ) ;;573;;573

Тия името на телевизията си нямат смелост да напишат истински вие ги чакате нещо друго да свършат ;;516

Още едно лайно в кофата при другите подобни Скат/мат/Атака/матака/Нова /Анал 3/ътв и т.н. па вие си спорете кое мирише и цапа по-малко :);;basi

бендо

Май още не са чули за формулата"тъпота-медия-тъпота'(прим)":);;650

notwist

Брях, гледам, руският тролаж е в пълна сила на амбразурата.
  Хайде, мурзилки и вся руская сволач, социоглисти, атакисти,  москалопитеци и путикантропи, стягайте чамаданите за Сибир, че на всички  путинизирани им предстои утилизиране!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания