Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся Diablo Cam 2 LAN модул

Започната от vaskonay, Януари 13, 2019, 02:20:44 PM

« назад - напред »

vaskonay

vaskonay

Цитат на: vaskonay;500411На лични, Моля!
:s101:s101:s101

vaskonay

Чък Норис

vaskonay

Цитат на: Чък Норис;503280Колко даваш?
А сега де!?!? Защо не съм ти видял съобщението?!?!
Миии към, около 100лв.

vaskonay

Накатанико

Цитат на: vaskonay;506631:s101:s101:s101
Това работи ли на 4к lg телевизор за шеринг ми трябва

Чък Норис

Работи, но трябва да си абсолютен мазохист за да го използваш.

Накатанико

Е какво тогава да ползвам за да гледам шеринг без приемник а директно на телевизора

Чък Норис

Нищо, вземи си линукс енигма2 приемник, телевизора е скопен от всякъде, нито може да си подредиш нормално каналите, нито да използваш нормално таймшифт, запис, PiP,  а за стрийминг да не говорим.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Накатанико

Цитат на: Чък Норис;506691Нищо, вземи си линукс енигма2 приемник, телевизора е скопен от всякъде, нито може да си подредиш нормално каналите, нито да използваш нормално таймшифт, запис, PiP,  а за стрийминг да не говорим.

Приемници колкото и каквито искаш дреамбоксове 2 броя ,гигаблу.Не ми пречи че няма да са подредени въпроса е да не сече и да си отвяря нормално .Изброените от вас по горе нещата не са важни за мен.

Чък Норис

3 приемника и на всичките ти сече, замислял ли си се, че проблема не е в приемниците?

Накатанико

Цитат на: Чък Норис;5066933 приемника и на всичките ти сече, замислял ли си се, че проблема не е в приемниците?

Не ме разбрахте не ми сече не се оплаквам от линията ,говоря да не се че ако си сложа такъв диабло или матрикс модул и понеже прочетох че по горе коментирате затова се допитах .Въпроса ми е ще имам ли проблеми с гледането на шеринг с въпросните модули и телевиизора ми LG

Чък Норис

На това вече отговорих.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания