Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся шеринг за тест с изисквания!...

Започната от Бобсано, Декември 17, 2018, 12:50:41 PM

« назад - напред »

фокус

Цитат на: N_1;542863Ти и тука ли цъфна:s101;;650;;650

Следя те;;650 ама търсача едва ли ще намери скоро със спейшъл изискванията!
На похлупака му намерих глупака!

N_1

Цитат на: фокус;542867Следя те;;650 ама търсача едва ли ще намери скоро със спейшъл изискванията!
Със пръдня боя,,,,,,,,,,,,,,;;650

Бобсано

И все още продължавам, да търся... : ))) ; ))) :c040: ;;basi :s101 :) :D ;) ;;650 ;;513

SERHI1970

100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

vasilstf

wagon

Търся шейх на лични

Бобсано

Мхм... Все още не съм намерил... Така че, продължавам да търся!... :c040: ;;basi :s101 :) :D ;) ;;650 ;;513

дрим

Пиши пич, какви са изискванията, за да хванеме тука във форума да се организираме, че явно страданието е голямо ;)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Бобсано

Мхм... Ок. Добре. Ами... Щом толкова искате да знаете какви са ми изискванията, ще ги напиша. Значи. Става на въпрос, че искам, ако е възможно, да могат да се отварят и да работят най - вече спортните 4К канали от спътниците, които вървят на шеринг, разбира се! Също така, държа самия шеринг сървър, да работи стабилно и надеждно. А и, ако може човека/източника, който предлага шеринга, да оказва помощ и да предлага поддръжка, само когато се налага, разбира се. И така... Еми... Общо взето това са ми изискванията, за които се сещам, поне за момента. Та... Ще съм много благодарен, ако наистина се отзовете и успеете, да ми предложите нещо. Благодаря много в аванс. Чао засега. Лека вечер. И до скоро. : ))) ; ))) :D ;) ;;650 ;;513

дрим

Е , че то нищо сложно, половината гаргаджии във форума решерят по цял ден :) Аз, като прочетох изисквания, си помислих, ядрена физика, неорганична химия, молекулярна кухня, а то...
Майтапа настрана, напъни се малко и ще разбереш как да си администрираш предпочитания шеринг клиент, не се занимавай с глупости, можеш да попаднеш на читав човек, но може и някой сульо, да ти бърника приемника и да ти обяснява колко ги разбира нещата ;;650

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Бобсано

За съжаление, все още не съм намерил шеринг, който да ме устройва напълно. Така че продължавам, да търся... Та, все още се надявам, че ще успея да намеря! И така... Благодаря в аванс на всички. До скоро. : ))))) ; ))))) :D ;) ;;650 ;;513

Ламерът

Цитат на: Бобсано;556807За съжаление, все още не съм намерил шеринг, който да ме устройва напълно. Така че продължавам, да търся... Та, все още се надявам, че ще успея да намеря! И така... Благодаря в аванс на всички. До скоро. : ))))) ; ))))) :D ;) ;;650 ;;513

Успех. ;;650
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Мимозка

Цитат на: Бобсано;556807За съжаление, все още не съм намерил шеринг, който да ме устройва напълно. Така че продължавам, да търся... Та, все още се надявам, че ще успея да намеря! И така... Благодаря в аванс на всички. До скоро. : ))))) ; ))))) :D ;) ;;650 ;;513

Какво толкова трябва да има в този шеринг,че половин година го търсиш?

Neo64

Бобсано

Цитат на: Ламерът;556809Успех. ;;650

Мерси! : ))) ; ))) ;;650

Цитат на: Мимозка;556813

Какво толкова трябва да има в този шеринг,че половин година го търсиш?

Ами... Колега... Мисля, че вече съм написал в предните постове какво трябва да има във въпросния шеринг! Така че, ако се върнеш малко назад в темата, ще разбереш. : ))) ; ))) ;) ;;650

Цитат на: Neo64;556814Къмто 30 канала XXL!:):):)

Хаха... Минимум! :) ;;650 ;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания