Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

GIGA BLUE UHD UE 4K

Започната от bigdjon, Декември 10, 2018, 04:41:39 PM

« назад - напред »

Ридик

Възможно ли е приемника да разпознае грифин карта за кабелна в собственият си четец?
GigaBlue UHD UE 4K,Парабола 205см

Васил

Някой правил ли е bootvideo? На стария Гигаблу имах красиви заставки при буутване ,а тук не става.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Николай Т

Някой може ли да ми каже как мога да гледам на два  телевизора различни канали. В момента за да гледам  гледам през стрийм някой канал, бокса трябва да ми е включен на същия канал. Някаква настройка ли е има или по принцип така работи.

стефмат

Някой може ли да ми даде линк за работещ софтуер?

Васил

oktay89

Някой друг има ли проблеми с дистанционното?
Понякога като натисна нещо (смяна на канал/звук и т.н.) - лампата на дисплея светва но нищо не се случва.
Може ли да е от прекалено много канали (108 bouquet-a)/епг/пикони (440 качени на усб)?
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Васил

Виж батериите му. Аз не съм имал проблем с дистанционното никога.

oktay89

Нови са батериите. Когато лови, си лови, независимо накъде го насочвам.

oktay89

След последния ъпдейт на TeamBlue при мен доста неща се прецакаха:
- сигнала го показва само в % (независимо от настройката в менюто)
- промени ми satellite.xml/userboruquets - фаворитите бяха разбъркани, добави си нови пакети и остави каналите само от 13/19 градуса
- показва ми тунерите като DVB-S2X
- появи се Blind Scan меню, но когато се опитам да стартирам търсене дава син екран и се рестартира

yavor1

Цитат на: oktay89;515192След последния ъпдейт на TeamBlue при мен доста неща се прецакаха:
- сигнала го показва само в % (независимо от настройката в менюто)
- промени ми satellite.xml/userboruquets - фаворитите бяха разбъркани, добави си нови пакети и остави каналите само от 13/19 градуса
- показва ми тунерите като DVB-S2X
- появи се Blind Scan меню, но когато се опитам да стартирам търсене дава син екран и се рестартира
TeamBlue са своеобразни,като уж фирмен, ги държа на флаша,на мултибуут са имиджите,които се ползват за гледане!

oktay89

Нали DVB-S2X/blindscan са hardware-ни опции и няма шанс да се добавят просто така през имиджа/буутлоадъра?
Да не са пуснали v2 на приемника с тези опции или да работят само на определен спътник/определени параметри?

yavor1

Префлашни на чисто.
 При TeamBlue това е начина,уж при ъпдейт всичко е ОК,ама понякога се налага префлашване.

P.S. Ако си ползвал бекъп от форума на ГигаБлу,също е възможна тази ситуация.Или качи нов бекъп,или на чисто,като сам си качиш тези плъгини,които ползваш!

Leon

Ха, синия екран и забиването на blind scan започна да го прави и моето gigablue ultra uе с фабричния имидж. Инсталирах му последния openatv и се оправи.

stefan57

Здравейте.Отскоро съм притежател на въпросния приемник и може ли да ми кажете с коя програма да си кача сетингите/букетите/. Пробвам с "Dreamboxedit но не ме пуска в приемника.Сменям му IP закача се но иска  user i pass и до там.

Васил

Сложи му един хард диск и не се занимавай с глупости.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания