Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

A1 вече на Hellas Sat 3

Започната от Бернар, Декември 01, 2018, 10:49:52 AM

« назад - напред »

Милео

Цитат на: Иван Иванович;565875На кабелната на А1 го има на 92 позиция на операторски приемник.

на 762 Mhz звука е потрес 96 MP2, битрейт около 2-3mbps

Мартин_89

Кои канали са пуснали на мястото на Мимюн телевизиите?

Милео

Цитат на: Мартин_89;570708Кои канали са пуснали на мястото на Мимюн телевизиите?

vasilstf

@Милео, новите канали пеят ли?

Милео

Цитат на: vasilstf;570715@Милео, новите канали пеят ли?
Не, облъчват те с цветове и мъртво мълчание :D

Ивован

https://help.a1.bg/tv/satellite-tv/nagra/equipment
Нов сат.приемник с Награ,
като гледам снимките менюто му е същото като на булсатком

бендо

Филмът не е шведски,а съветски :):):);;573

Сателайт

Цитат на: Ивован;595370https://help.a1.bg/tv/satellite-tv/nagra/equipment
Нов сат.приемник с Награ,
като гледам снимките менюто му е същото като на булсатком

Жалко за Каоните ако вече не ги предлагат,това са китайски евтинджоси боклуци

Ванси

Ще използват сигнала на Булсат. То се знае от 2020 г

wassl

Цитат на: Ванси;595379Ще използват сигнала на Булсат. То се знае от 2020 г

Защо не, ползите биха била за всички от един симулкрипт, поне частичен.Какъв е смисъла да се повтарят едни и същи канали с ниско и средно качество, излъчвани от всички наши оператори, намаля се и броя на скъпите транспондери, повече ХД канали.
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

Мемо85

Цитат на: Сателайт;601825https://www.a1.bg/prepaid-satellite-tv

Здравейте. Има ли някой, който вече се е възползвал от предплатената услуга? Какво включва оборудването? Приемника дали има дайсек опция? Освен цената на пакета за 5 месеца какво друго се заплаща ако се инсталира от потребителя, без посещение на техници? От магазин на А1 ли е заявена услугата или онлайн?
При заявка онлайн ми направи впечатление, че искат да се плаща и 29.90лв такса(може би това е такса инсталация), освен активационната 14,99лв. Моля някой ако знае, да сподели мнение. Гледам, че срокът на офертата е до 31.10.
Благодаря предварително.

mishochelsea

За предплатената не знам как стоят нещата. Би трябвало ако инсталираш сам да няма такса инсталация. Аз платих само 15лв. активационна.
Май месец, след толкова години при Буля реших, че е време за нещо ново. Обиколих 2, 3 магазина на А1. Попаднах на едни готини момчета, които ми предложиха Сат ТВ за 8,99 на месец с две годишен договор. (Сега с предплатената цената пада още.) Уверих ги, че ще се справя сам и ми дадоха само приемник, останалото оборудване ползвам от Буля. Имам 100 канала. Ползвам и дайсек с една чиния от ITV към 13 и 19,2. Доволен съм. Инсталацията е лесна. Можеш да си подреждаш каналите.

lz4ql

Цитат на: mishochelsea;601845За предплатената не знам как стоят нещата. Би трябвало ако инсталираш сам да няма такса инсталация. Аз платих само 15лв. активационна.
 Май месец, след толкова години при Буля реших, че е време за нещо ново. Обиколих 2, 3 магазина на А1. Попаднах на едни готини момчета, които ми предложиха Сат ТВ за 8,99 на месец с две годишен договор. (Сега с предплатената цената пада още.) Уверих ги, че ще се справя сам и ми дадоха само приемник, останалото оборудване ползвам от Буля. Имам 100 канала. Ползвам и дайсек с една чиния от ITV към 13 и 19,2. Доволен съм. Инсталацията е лесна. Можеш да си подреждаш каналите.
после ще ревеш понеже са много хубави оборудванията,особено новите приемници имат проблем с дайсек

Златанов

Малцина са тези, които ще ползват боксовете с дайсеци. По-важно е, че това е единствен вариант за много бивши абонати на Булсатком, които буквално плащат месец за месец, когато ползват. Още по-важно е, че няма да ги зачукат с 24м. договори като Виваком.
Отделно, че ако има проблем с приемниците, А1 ще ги сменят.
Скоро и аз ще взема от тези боксове, защото не възнамерявам да подписвам договори за 5 месеца в годината. Минах през един офис на А1, нищо ненормално не видях в приемниците им - работят си, не са лагави и имат учудващо нормални менюта, за разлика от последните издънки на Буля.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания