Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Хора излезте на протестите!

Започната от Ooo_Pepi, Ноември 13, 2018, 10:56:20 AM

« назад - напред »

Вас

Яворе, сега като се замислям и разбирам, че много си прав!
Благодаря ти Яворе, че ме накара да прогледна!
Такъв смел, достоен, честен и прям човек да ни води, а аз съм бил слепец!
 Майната им на БСП, Радев и ДПС!

Майната му на скапания комунизъм!
 Да живее Бойко Борисов!
Да живее ГЕРБ!
Да живее ЕНП!
Да живеем всички стабилно в стабилна България!
Долу БКП!
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

yavor1

Драги ми Смехурко,
   Бързам да ти пиша. Но как да захвана?
 Ще почна направо с баба Цоцолана.
  Ех, да знаеш само колко е припряна! Но аз се не стреснах.
 Прислужник й  станах.
   Чух край мен да казват: ,,Горкото момченце! Има да си пати.

То не знай, че баба честичко налага!"
   Но и те не знаят, че мен Патиланчо ме дигат и слагат.

Не знам по-нататък  що има да става.
 Но моята баба страх ми не внушава.
 Тя лесно се сърди.  Ала пък и лесно гневът й минава.
 Кресливичка пада, но не се преструва.
 А  за мен, Смехурко, това много струва. ;;573
Баба Цоцолана - Ран Босилек

Дедал

Абе не знам кой за кво "протестира" ама мяркам сега, че ьтв дава репортаж/документалка как ДС хванало агент на ЦРУ ;;basi;;basi;;basi;;basi;;basi

... вече взех да се чудя коя година сме и да се ослушвам за "гАварит МАсква"  ;;516

Ooo_Pepi

Аз ви казах, тоя е взел пари :lol15:
Обиди към съфорумци не се толерират, помисли си за езика, че после 3 месеца ще почиваш.
Между другото протестите в Перник продължават.
Утре отивам на протест!
Мафия! Оставка!
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

yavor1

ЗА ТЕЗИ ПАРИ ЛИ ИДЕ РЕЧ;;basi
ИЗРОД, а не майка е тази далавераджийка!

Шефката на прословутия "протест на майките" Вера Иванова, постоянен
  участник в "Шоуто на Слави", е в съдружие с арестуван и обвинен в
  педофилия, показа проверка на ПИК.

Иванова се представя за председател на тъй наречената "Конфедерация за
  защита правата на децата - дружество, създадено в обществена полза".
  Въпросното дружество няма официален сайт, а само страница във фейсбук.
  При проверка в Агенция по вписванията не можахме да открием негов ЕИК.
  Не съществуват финансови отчети за дейността му.

Въпреки това миналата пролет Слави Трифонов обяви, че дарява приходите
  от концерта си в Лондон именно на Конфедерацията на Вера Иванова.
  Точната сума така и не стана ясна, но в медийни публикации бяха
  споменати 4 милиона лева.

Как и дали са осчетоводени тези пари, остава мистерия. Предполага се, че
  именно с тях "майките" финансират дейността си и се изхранват вече
  повече от половин година - тъй като не е ясно някоя от тях да има
  трудова дейност, да ходи на работа и да получава заплата.

Това е известно във Варна от преди 2 години, интересно е дали сценаристите на Слави са го запознали, или са си премълчали! Цялото шоу се компроментира от подобна измамничка също като Нинова!

Отработена  схема за съсипване на деца и родителите им, преживели раздяла в  семейството, прикрита под формата на неправителствена организация, която  уж защитава хлапетата и техните права, лъсна в последните дни при  разследване на скандален случай край морето.

Варненският зъболекар  Ивайло Василев, срещу когото има обвинение, че е насилвал сексуално  дъщеря си е заместник-председател на Конфедерация за защита правата на  децата.

Въпреки помпозното име на организация, от което би трябвало да  следва, че същата се грижи за интересите на децата, това съвсем не е  така. Конфедерацията е превърната в частна група за оказване на натиск  върху социалните служби и съдебните органи в интерес на родителя, с  когото работи. Тя обслужва основно свои членове, на които осигурява  адвокати и психолози. Експертите пишат извънсъдебни експертизи по  желание и поръчка на клиентите им, които те използват като доказателства  пред съдебните и разследващи органи.
 Членовете на Конфедерацията  пък са си взаимни свидетели и са специализирани в мръсните номера срещу  родителя – враг. Именно с хора, близки организацията е пълен домът на  Василев и улицата пред него, когато органите на полицията се опитваха да  изпълнят указанията на съда, който е издал Заповед за незабавна защита  срещу Василев заради подозрението, че е блудствал с детето си. Всъщност  Конфедерация за защита правата на децата до скоро беше съвестна  организация, която действително работеше за интересите на децата. Всичко  обаче се променя, когато организацията получава лиценз за извършване на  социални услуги. Това й позволява да създаде Център за обществена  подкрепа, който да работи с родители и деца.
 Според запознати  всяко направление, издадено от социалните служби за ползване на  съответния ЦОП се финансира от държавата с 2500 лв. Тогава около Ивайло  Василев се формира ,,група по интереси", която с фалшиво общо събрание  спретва преврат на тогавашния председател Йордан Тодоров.
За председател  е избрана Вера Иванова със заместници адвокат Анели Чобанова, адвокат и  на голяма част от членовете на Конфедерацията, и въпросният Ивайло  Василев.

В този момент Василев се развихря на територията на Варна и  започва да обикаля социалните служби и да им оказва натиск по различни  случаи, свързани с близките до него родители, водещи спорове за правата  на децата си.

От името на Конфедерацията той подписва ,,социални доклади"  до съда, указания до социалните служби и жалби срещу тях, ако не  удовлетворят исканията му по даден казус.
 Интересно е да се види  дали сега психолозите на Конфедерацията ще предоставят на зъболекаря  експертиза, писана под негова диктовка и свидетелствата на присъствалите  в дома му при извеждането на детето членове на сдружението.

15.07.2016, 09:58Автор: Стоимен Тошев

http://ovarna.bg/about-varna/lusna-varnenska-shema-polzvashta-razbiti-detski-sudbi/

Ooo_Pepi

ПИК медия на Пеевски, какво ми я цитираш.
Теб май те боли фара дали ще вдигнат данъците или каквото и да било, ама какво ти дреме като прибираш пари от това правителство, естествено ако падне кинтите ще секнат, 2 и 2 е 4.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

dolby

Цитат на: Ooo_Pepi;496071Аз ви казах, тоя е взел пари :lol15:
Обиди към съфорумци не се толерират, помисли си за езика, че после 3 месеца ще почиваш.
Между другото протестите в Перник продължават.
Утре отивам на протест!
Мафия! Оставка!

То от 100 км е видно че взима, проблема е че е страшен егоист, вместо и нас да ни открехне на някоя далаверка тука той само за него си ги къта а бихме могли да му помогнеме пред началството, то /началството/ достатъчно тъпо че да не се усети

Ooo_Pepi

Да беее, вместо да има съмишленици... е, Ше делне малко кинти ама тия дето му ги дават толко са окрали, че бълха ги охапала...
И утре няма да ходя на протести, няма да агитирам всеки, ще си стоя на топло и ще си къркам домашна ракийца.
Ама то е така... като захапеш кокала не ти се споделя с други, искаш го само за себе си, докато може... целия.

бендо

Че всичко е за пари-ясно,но на руснаците-край,да го д&хат;;650

an

Според мен не взима пари за това. По-скоро е като тази, дето казваше, че комунистите са виновни за всичко...

yavor1

Цитат на: Ooo_Pepi;496076ПИК медия на Пеевски, какво ми я цитираш.
Теб май те боли фара дали ще вдигнат данъците или каквото и да било, ама какво ти дреме като прибираш пари от това правителство, естествено ако падне кинтите ще секнат, 2 и 2 е 4.
:);;573:);;573:)
Пепи сириозно ли мислиш, това което си написал ???
Как мислиш че трябва да ги обичам БСП, себе си за да запазя - Перефразирам Хр.Ботев!

Ако бе погледнал постовете ми, трябваше да разбереш че съм морско лице и на всички Правителства само съм давал, но БСП-Станишев искаше да му дам още над 22х долара като прогресивен данък, с 5 годишна давност, независимо от ратифицираните Международни  конвенции  против двойното данъчно облагане!

Това е грабеж, същото е като фалираха банките и моряците се връщахме у дома всичко кеш !
 Това ли ми предлагат Алтернаторите на Бойко?

Нали Нинова иска да премахне плоския данък, въведен от БСП-Станишев!

Въобще наясно ли си за какво протестираш, чии интереси в момента защитаваш и в коя воденица вода наливаш?

Разбрах, че извинение няма да получа от теб за персоналната обида, защото си Модератор и ми обеща 3 месеца да ме накажеш!

Това не е коретно, не те обиждам, не ти търся сметка за обидните квалификации към непознат за теб юзер, който има собствено,различно мнение, което не го налагам, само факти и обстоятелства посочвам!

Пепи, прав си, дори и да грешиш!

Извинявай, ако съм разрушил някои илюзии ;;650

Не  Пик, те са намерили публикация от моя град Варна и по-добре от мен са формулирали далаверата:

http://ovarna.bg/about-varna/lusna-varnenska-shema-polzvashta-razbiti-detski-sudbi/

Ooo_Pepi

Яворе, съвземи се, освести се, отпусни се.
Още от първия ми пост се вижда шегата за парите.
После майтапа продължи :)
Трите месеца бяха за да не се обиждат съфорумци, като цитираш сайт или изказване го направи с цитат, за да се вижда, че е цитат, а не ми удебелявай буквите и т.н.
Аз и останалите протестиращи МНОГО добре знаем за какво протестираме.
Ще ти го кажа с удоволствие, просто ела на протеста.
И още един път да обясня за тези дето не вдеват:
Не държа правителството непременно да падне, нека си останат, но НЕ може да се еб@ват с народа!!!
Демек цените да са адекватни, гражданска от 180лв - 200 не 1,000лв
Данък на стари коли, от 150лв -165лв не 300лв.
Бензин 1.77лв
Дизел 1.66лв
LPG 0.77лв

Джак Даниелс 1л/33лв
Айфон 888лв
Ми Микс 3 777лв
;)

yavor1

Цитат на: Ooo_Pepi;496084Демек цените да са адекватни,

1. гражданска от 180лв - 200 не 1,000лв
 2. Данък на стари коли, от 150лв -165лв не 300лв.
Бензин 1.77лв
Дизел 1.66лв
LPG 0.77лв

Джак Даниелс 1л/33лв
Айфон 888лв
Ми Микс 3 777лв
;)
1. С Гражданската е неправилно да се увеличава, заради Олимпик и коли с БГ номера и Гражданска по цял свят! Италия в момента реши проблема с нашите граждански, които са 4-5 пъти по-евтини, също и данъците ! Плащам за ПТП с неизвестен нарушител, плащам за БГ коли в Румъния и Гърция, има "собственици" с по 400-500 коли на собствено име! Една малка корекция в наредбите може да се реши този проблем! Обаче веднага ще скочат БХК, НПО-та, а и протестери ще се появят, защото Частната собственост била неприкосновена! Същата е работата със скъпите коли с SHA и подобни номера - далаверка на наше момче в Германия :)И най-тъпото е бонус-малус на колата, а не на шофьора, особено когато се препродава, но знаеш как е у нас, както е да се направи, все ще се намери начин да се заобиколи!

2. И мен ме нерви увеличението на данъка за колите сега към 200лв плащам не знам колко ще е, но пък съм подарил една кола на тъст ми, за която плаща 26лв. сега сигурно ще е 30лв. Ама сигурно повече цапа с моноинжекция ама катализатора май е издухан, от моята която е комън рейл!

Положителното за мен е премахване на данъчния кредит за скъпарските джипове, за които дори данъка бе почти колкото на колата на дядото 30-35лв!

Абе и аз искам цигарите да са 2.50лв максимум скъпите и 1.20лв евтините, ама няма как, дори в Русия ги повишават, плащаме пушачите за социални нужди и т.н.

Не обичам бърбън, може да е по - скъп, но за Шивас Регал да е 33лв. за 1л. ще гласувам с 2 ръце ;;573
За горивата, ами Венецуела не можах да изчисля колко части от цента струва 1л ! Смених 10$ за да имам джобни т.к. си връщах в къщи, голям зор бе да ги изхарча, една бала пари , върна ме в спомените на зимата 1996-1997, когато за 1$ ми излизаше в хотел на Цигов чарк престоя с храна 2 големи + 1 дете!

бонго

бАте ви Бойко е 'пътник', но дали ще доживееме да го видиме в кауша ??/

yavor1

Цитат на: бонго;496140бАте ви Бойко е 'пътник', но дали ще доживееме да го видиме в кауша ??/
Не се коси !
Бойко ще го гледаш дълго, дори в сряда при Слави!
   Но Кърмит се уплаши и няма да се появи при Слави, и от Бойко се уплаши!;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания