Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за tv box android

Започната от Петкови, Ноември 05, 2018, 11:54:56 AM

« назад - напред »

gojko

Цитат на: yavor1;551949Не съм правил това упражнение на бокс,но мисля че има 2 възможности: .zip или .img

има zip, но не знам как да конвертирам имджа в зип, пробвах да го зипна имиджа, но казва грешен зип!

yavor1

Цитат на: gojko;551956има zip, но не знам как да конвертирам имджа в зип, пробвах да го зипна имиджа, но казва грешен зип!
Като чукнеш върху install zip става  install img

uniqad

Цитат на: gojko;551956има zip, но не знам как да конвертирам имджа в зип, пробвах да го зипна имиджа, но казва грешен зип!
А кой те излъга, че можеш да флашнеш амлоджик имидж през рековърито? При положение, че е пакетиран за инсталация през UBT, или в краен случай чрез буутваща сд карта??? Това, което се опитваш да направиш е възможно, ако преди това си разпакетирал партишън имиджите и си подготвил инсталиращ скрипт за автоматизация на процеса!
По-добре кажи каква грешка ти дава в бърнинг тула и не се занимавай с глупости докато не си го брикнал бокса?
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

gojko

Цитат на: uniqad;551963А кой те излъга, че можеш да флашнеш амлоджик имидж през рековърито? При положение, че е пакетиран за инсталация през UBT, или в краен случай чрез буутваща сд карта??? Това, което се опитваш да направиш е възможно, ако преди това си разпакетирал партишън имиджите и си подготвил инсталиращ скрипт за автоматизация на процеса!
По-добре кажи каква грешка ти дава в бърнинг тула и не се занимавай с глупости докато не си го брикнал бокса?

https://ibb.co/tPht6rz това дава бърнера, пробвах всякакви варианти, но не става.

uniqad

Твоя модел бокс има и ревизия с lpddr3 рам памет. Провери дали твоя не е с такава. Грешката е за неподходящ имидж за съответния бокс.
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

ангелпапа

Здравейте колеги ,моля да ми препоръчате андроид бокс който ще се ползва само за гледане на IP телевизия Netflx 4k търсия качество на картината  и откаде да го закупя. Бюджетът ми е 150 лв.

uniqad

Цитат на: ангелпапа;552005...андроид бокс който ще се ползва само за гледане на IP телевизия Netflx 4k... Бюджетът ми е 150 лв.
Щом ще е нетфликс 4К, значи само сертифициран от Нетфликс бокс. В случая единствено до 150 лева е Xiaomi Mi box S. Ако си съгласен на нетфликс фулхд тогава и който и да е mecool става. Препоръчвам новия KM6 заради новия чип с подръжка на новия кодек AV1. Всички останали боксове, които не са сертифицирани не подържат нетфликс с резолюция над hd.

Сплендор

Новият  MECOOL KM2 е официално  сертифициран  от Netflix и  ще  може  да  се  гледа  4К на  него. Вече какви  пари  ще  го  продават  ще  се  разбере след 15 април.

баъдан

Цитат на: yavor1;551810С root explorer в system\etc копваш remote и remote1 ....
 Рестартираш....., ако пак не работи, преименуваш remote в remote2, а remote1 в remote, задаваш същите параметри,рестарт ....
В този твой пост има прикрепен файл - T95Z.zip и в него е файла remote.conf - въпросът ми е този файл от кой имидж е , от оригиналния стоков имидж на Sunvell T95Z Plus (с Android 6 или 7) ?

баъдан

Цитат на: gojko;551809Тръгна всичко, само оригиналното дистанционно не работи?
Имиджът, който си качил и е тръгнало всичко, но дистанционното ти не работи с какъв  Андроид е - 6/7 ? Или е с Андроид 9 ?

gojko

Цитат на: баъдан;552017Имиджът, който си качил и е тръгнало всичко, но дистанционното ти не работи с какъв  Андроид е - 6/7 ? Или е с Андроид 9 ?
имиджа е франк 3.1, андроид 7.1.2

yavor1

Цитат на: баъдан;552016В този твой пост има прикрепен файл - T95Z.zip и в него е файла remote.conf - въпросът ми е този файл от кой имидж е , от оригиналния стоков имидж на Sunvell T95Z Plus (с Android 6 или 7) ?
Екстрактиран е от  Android 7 за Sunvell T95Z Plus

баъдан

Цитат на: gojko;552021имиджа е франк 3.1, андроид 7.1.2
Може ли дадеш линк за сваляне на точно този имидж, за който говориш ?
Ще опитам да ти помогна да заработи дистанционното ти, но ми трябва имиджа, за да разгледам къде и как стават нещата с дистанционното ...
И нали говориш за оригиналното дистанционно към бокса ти ?

баъдан

Цитат на: yavor1;552022Екстрактиран е от  Android 7 за Sunvell T95Z Plus

Е, значи е от стоков имидж на бокса за Андроид 7 и е за оригиналното му дистанционно ;)
Благодаря !

yavor1

Цитат на: баъдан;552024Може ли дадеш линк за сваляне на точно този имидж, за който говориш ?
Ще опитам да ти помогна да заработи дистанционното ти, но ми трябва имиджа, за да разгледам къде и как стават нещата с дистанционното ...
И нали говориш за оригиналното дистанционно към бокса ти ?
за ddr3/ddr4 е този https://cloud.mail.ru/public/5dh7/iJiQTiZGT

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания