Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за tv box android

Започната от Петкови, Ноември 05, 2018, 11:54:56 AM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: ROCCO;595241На мен ми трябва за гледане на телевизия и да може да се рутва давай предложения
Виж си скайпа ;;650

aandreevbg

Цитат на: ROCCO;595241На мен ми трябва за гледане на телевизия и да може да се рутва давай предложения
TOX3 е бокса

iwelichkow

Не виждам оптичен изход за толко пари.

тачо

Цитат на: iwelichkow;595261Не виждам оптичен изход за толко пари.

Че за какво ти е оптика?  Новите аудио формати вървят през hdmi, през оптика не минават...

Драгон

На теб като не ти трябва оптика, не си взимай с оптика, на други хора им трябва.

тачо

Цитат на: Драгон;595447На теб като не ти трябва оптика, не си взимай с оптика, на други хора им трябва.

Има конвертори... А и на 90℅ телевизора му е свързан с оптика към усилватела. Проблем може да има, ако ползва монитор за гледане...

iwelichkow

Въпроса беше принципен. За толко пари за бокс можеха един оптичен да му изкарат.
Аз съм си решил проблема с влакно от бокса към усилвателя. Образа или към ТВ или към проектора за да е кефа пълен на 82 инча.
Не ми трябват никакви допълнителни конвертори. Даже от Алито си взех преходник HDMI-VGA и мога и на монитор да гледам.
Варианти колкото искаш важното е филма да излиза на 5.1 , образа е лесен.

lynx

Момчета и момичета, подскажете някакъв подходящ видео плейър за андроидски тв-бокс свързан към мултимедията в колата.
Боксът съм го свързвал за проба и всичко работи перфектно.
Идеята е като тръгвам на дълъг път да бодна една флашка в задника на тв-бокса, натряскана примерно с 200-300+ видео клипове и с подходящия видео плейър парчетата да се плейват едно след друго, без да е необходимо да натискам некст за да се плейва следващото парче.
Някои видео плейъри дори имат и опция да си помнят докъде са възпроизвели даденото съдържание в папката с песните и при следващо включване си продължават възпроизвеждането нататък, без да тръгва всичко отначало.

Хоризонт

Цитат на: lynx;596544Момчета и момичета, подскажете някакъв подходящ видео плейър за андроидски тв-бокс свързан към мултимедията в колата.
Боксът съм го свързвал за проба и всичко работи перфектно.
Идеята е като тръгвам на дълъг път да бодна една флашка в задника на тв-бокса, натряскана примерно с 200-300+ видео клипове и с подходящия видео плейър парчетата да се плейват едно след друго, без да е необходимо да натискам некст за да се плейва следващото парче.
Някои видео плейъри дори имат и опция да си помнят докъде са възпроизвели даденото съдържание в папката с песните и при следващо включване си продължават възпроизвеждането нататък, без да тръгва всичко отначало.

XPlaer възпроизвежда всичко и за филми свалени от торентите  си намира субдитрите на български помни до къде е е гледано.
;;513

Огнян огнянов

Здравейте,коя кутия андроид от операторските(а1,виваком,йетел) е най-добра?.Еон тв бокс дали ще се инсталира телевизия на А1(xplore tv).

iwelichkow

Най-накрая Мувиан изкарва 5.1 звук, а не само да ги има опциите в меню Аудио.

jack82

VONTAR X4 Amlogic S905X4 Smart TV Box Android 11 4GB 128G 32GB 64GB Wifi BT AV1 Media Player TVBOX 4K 1000M Set top box
Някой да е пробвал посочения модел.
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

hakama

Цитат на: yavor1;595205Това не е куче марка, а съзнателна измама!
Потърси си втора ръка бокс в базара, но да е с шотове за приложения и да е с нормален андроид, а не 10.1 или подобни.
За какви цели искаш да го ползваш,съобразно това мога да ти препоръчам с добро отношение цена-качество;;650
Привет,
Оказах се без интерактивна ТВ (досега на А1), но имам активен Xplore TV GO MAX* - не знам защо смятах, че ще може от телефона да се шерне на телевизора...а от тел е трудно за гледане...

Телевизорът е старо Сони с андроид 7... (KDL 50W809C -2019) а тяхното приложение е за 9ка (или след 2021г).
Предполагам, че трябва да взема нещо за поне 100лв? За да не чупя още нерви (тогава, дистанционното държа да не е като от зрънчо). ;)

По възможност, да се предлага в София (или страната) понеже вече минава средата на Световното по снукър . ;;650
Хот-спот от телефона (на първо време) ще свърши ли работа, понеже рутера ми се прецака, а стария не мога да го намеря все още.

ПП: Какви други благинки имат тези боксове - гледам доста от торенти и винаги (по навик) си търся за субтитри от сайтовете... но ако това намира точните, в 9 от 10 случаи - бих ползвал такова нещо:
ЦитатXPlaer възпроизвежда всичко и за филми свалени от торентите си намира субдитрите на български помни до къде е е гледано.
Xplore TV GO MAX* ... ти предоставя достъп до всички ТВ канали, част от основния ТВ пакет. - oсвен макс спорт - има и трите HBO-та и Синемакс... ;;675

гларус_

Цитат на: hakama;597724Привет,
Оказах се без интерактивна ТВ (досега на А1), но имам активен Xplore TV GO MAX* - не знам защо смятах, че ще може от телефона да се шерне на телевизора...а от тел е трудно за гледане...

Телевизорът е старо Сони с андроид 7... (KDL 50W809C -2019) а тяхното приложение е за 9ка (или след 2021г).
Предполагам, че трябва да взема нещо за поне 100лв? За да не чупя още нерви (тогава, дистанционното държа да не е като от зрънчо). ;)

По възможност, да се предлага в София (или страната) понеже вече минава средата на Световното по снукър . ;;650
Хот-спот от телефона (на първо време) ще свърши ли работа, понеже рутера ми се прецака, а стария не мога да го намеря все още.

ПП: Какви други благинки имат тези боксове - гледам доста от торенти и винаги (по навик) си търся за субтитри от сайтовете... но ако това намира точните, в 9 от 10 случаи - бих ползвал такова нещо:

Xplore TV GO MAX* ... ти предоставя достъп до всички ТВ канали, част от основния ТВ пакет. - oсвен макс спорт - има и трите HBO-та и Синемакс... ;;675
Мини на ЕОН

hakama

Цитат на: гларус_;597731Мини на ЕОН
Защо?
PS: Само мобилна услуга се ползва от семейството и има опция (без нов 2г  договор), само 60 канала...за Евроспорт, ще трябва основната им услуга  EON телевизия, която ще има икон. смисъл ако прокарам и интернет от тях (който си го имам засега).
ЕОN Mobile 60+

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания