Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X & DVB-C/T2

Започната от Мартинския, Ноември 05, 2018, 06:58:07 AM

« назад - напред »

Чък Норис

Някой успял ли е да подкара друго дистанционно и дали се държи по-добре или проблема с обхвата си е в инфрареда на приемника?

жоркин29

Дистанционното лови доста добре насочено дори към стената или тавана.Може би е до партиди.

Изпратено от моят Lenovo K10a40 с помощта на Tapatalk
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

fen

ЦитатНякой успял ли е да подкара друго дистанционно

Писах им няколко пъти,но явно не могат да се справят с проблема.
Относно дистанционното, при мен няма проблем и с двата ми приемника насочено към стени,таван.Даже ми е чудно как при някои има проблем...

фокус

Цитат на: fen;514653Писах им няколко пъти,но явно не могат да се справят с проблема.
Относно дистанционното, при мен няма проблем и с двата ми приемника насочено към стени,таван.Даже ми е чудно как при някои има проблем...

Неприятно е ама се свиква,някои ден като ме хванат лудите,ще му сменя излъчвателя от друго дистанционно!
На похлупака му намерих глупака!

жоркин29

Някой успя ли да подкара абертис на 30W с 8008?
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

ЗЗлатев

Здравейте!

В крайна сметка и аз се спрях на Октагона - много добра картина.
Провлачването го забелязах - при мен е една секунда и след това е ОК.

Имам обаче друг проблем. Видях, че е коментирано тук в темата за някакъв бъг със standby. Не знам дали е същият, но ето за какво става въпрос.
При deep stendby, не мога да включа приемника с дистанционното. Свети синьо все едно не е изключен, но няма картина, няма и връзка през ssh. Подонбо нещо видях и при standby, но след известно време. Когато влезе в standby, веднага мога го събудя, но мине ли някакво време не става. Разликата е, че тогава свети червено, като го пусна свети синьо и пак няма картина и връзка. Дано да сте ме разбрали.

Не съм ъпдейтвал все оше - OpenATV 6.2

MagicNAS

Някой има ли идея бутона magic на дистанционното за красота ли е сложен или има някаква функция защото при мен няма никаква магия?
VU+ Zero 4K - 1.50m - 70E-30W
Dreambox 500HD - 60см 39e
Octagon8008 - 60см - 23-19-16-13-1.9е-1w мултифийд

кониде

Май ще купувам този звяр в темата.Но само, ако може да прави следното

Ще се ползва за гледане на филми предимно немските канали. Искам като гледам някой американски филм с немски дублаж да мога да си дръпна субтитрите на български, ако пък става автоматично ще е супер.Но се чудя при реклама какво става със субтитрите.Никъде не видях примерно видео в youtube. Мерси на всички!

dzumba

Цитат на: MagicNAS;515118Някой има ли идея бутона magic на дистанционното за красота ли е сложен или има някаква функция защото при мен няма никаква магия?
E,все пак имаш магик в ника!;)

кониде

Едвали да получа отговор.
Забравих че хората си имат проблеми със супер хипер простатните си седалищ:Dа

SERHI1970

100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Мартинския

Бих ти отговорил с удоволствие, ама не съм дал 300 лв, за да му бучна флашка и да гледам филми от торентите......
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

MagicNAS

Цитат на: кониде;515121Май ще купувам този звяр в темата.Но само, ако може да прави следното

Ще се ползва за гледане на филми предимно немските канали. Искам като гледам някой американски филм с немски дублаж да мога да си дръпна субтитрите на български, ако пък става автоматично ще е супер.Но се чудя при реклама какво става със субтитрите.Никъде не видях примерно видео в youtube. Мерси на всички!

https://youtu.be/ZAkH1sfZDfE

Ето примерно видео от тубата

Sent from my iPad using Tapatalk
VU+ Zero 4K - 1.50m - 70E-30W
Dreambox 500HD - 60см 39e
Octagon8008 - 60см - 23-19-16-13-1.9е-1w мултифийд

Neo64

Цитат на: кониде;515206Едвали да получа отговор.
Забравих че хората си имат проблеми със супер хипер простатните си седалищ:Dа

Виждам имаш проблем с граматиката , хората с простатни проблеми пият Простамол Уно.
Никой от знаещите тук с Октагон не гледа тъпизми на Линукс декодер ,освен ако е закъсал тотално със "субтитрите":):)

кониде

Цитат на: Мартинския;515212Бих ти отговорил с удоволствие, ама не съм дал 300 лв, за да му бучна флашка и да гледам филми от торентите......
не искам филм от торент да гледам затова си имам други устройства.
Искам да гледам немска телевизия и да сложа бг субтитри.Уча немски език

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания