Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X & DVB-C/T2

Започната от Мартинския, Ноември 05, 2018, 06:58:07 AM

« назад - напред »

Pirat

Цитат на: Калито;605568Явно твоя 8008 е специална партида ;)

От Amazon...два съм върнал за лошо качество,незнам турските гастербайтери какво правят но има разлики в качеството!
dbox2 master

Калито

Моя съм го купувал от родните бизнесмени!
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Pirat

На ниските честоти в долния банд бие по чувствителност VU-то,ABCOM pulse 4K и Edisson!
Разбира се в комбинация с 210см руска и фамозния INVACOM QUAD с ADF120!
Cross-polarization е много важен фактор при слаби сигнали и интерференция!
dbox2 master

Ламерът

Цитат на: Pirat;605573фамозния INVACOM QUAD с ADF120!
Нищо особенно. Много пари за посредсвен резултат. Облъчвателя е добър имал съм но конвертора не си заслужава.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

dzumba

Оригиналния офсетов облъчвател е зле и дава лоши резултати,но резаните с набити фланци се представят добре,поради квадратния вълновод и доброто разделаве на поляризациите при една честота! Чувствителни са на удари и една градушка отклонява до 10 мхц осцилатора и го прави негоден,но това може да се регулира,както за ниския,така и за високия банд!Лично съм възстановил десетина,но два съм счупил,поради силното лепило за заливката! Ако тестваш 100 парчета след 5 години работа,поне 80 ще са извън допустимите +/– 3 мхц!

Pirat

При конверторите требе да избираш от няколко бройки,аз съм избирал от 10 бройки!
По принцип inverto дава по добри резултати на по високите честоти и вертикалите!
dbox2 master

Pirat

dbox2 master

Сандонели

Здравейте,имам едно питане.От скоро имам октагон 8008 4к комбо.Та въпросът,по който ви пиша е къде трябва да се постави папка oscam.srvid?

КСГ

Цитат на: Сандонели;606319Здравейте,имам едно питане.От скоро имам октагон 8008 4к комбо.Та въпросът,по който ви пиша е къде трябва да се постави папка oscam.srvid?
Не е нужно в Оскам-а през браузер просто променяш файла и рестартираш Оскам!

Сандонели

Това е готова зборка на канали,но незнам коя папка да заместя с нея и къде точно да я заменя,

dzumba

Имаш собствен и искаш оскама да се съобразява с него?
Тогава трябва да видиш,къде е папката  с конфиг. файловете и да го пуснеш там,след това рестарт,но не през уеб интерфейса!
Всеки софтуер има собствена пътека до папката!
var/keys
etc/tuxbox/config
etc/tuxbox/config/oscam
etc/tuxbox/config/oscamemu, ако има емулатор

Сандонели

Цитат на: dzumba;606323Имаш собствен и искаш оскама да се съобразява с него?
Тогава трябва да видиш,къде е папката  с конфиг. файловете и да го пуснеш там,след това рестарт,но не през уеб интерфейса!
Всеки софтуер има собствена пътека до папката!
var/keys
etc/tuxbox/config
etc/tuxbox/config/oscam
etc/tuxbox/config/oscamemu, ако има емулатор

извинявам се за отговора но бях възпрепястван,по принцип и аз така я бях поставял файла но не става нищо с емулатора.Имам закупени ц- линиии с тях работи като съм ги конвертирал в оскам но тази папка сървид изобщо не я помирисва.Може би нещо трябва да се промени в нея незнам:s101

dzumba

oscam.srvid работи със старите версии на оскама отпреди 10г. Създай си  файл oscam.srvid2,като спазиш синтаксиса вътре,че е доста по различен от това за което питаш!Примерно:
750F:1810|M+ LALIGA TV HD|TV||Movistar+

mitkor

Цитат на: Сандонели;606319Здравейте,имам едно питане.От скоро имам октагон 8008 4к комбо.Та въпросът,по който ви пиша е къде трябва да се постави папка oscam.srvid?

оскам си създава тази папка,като в конфига направиш
[dvbapi]
read_sdt                      = 2

If it is not yet available, this option automatically add entries in  your oscam.srvid2 (or oscam.srvid) and in your oscam.provid files. You  need to stay more than 30 seconds on a channel for the  auto-detect to start. So both channel name and provider name are  retrieved. If entries already exist they are not changed nor updated, so  you keep full control on the content of both files, only missing  entries are added.
VU+DUO4K,AB PULSe 4k mini - OpenPLi ;VOLTEL130 -36E,39E ;80cm:60E-30W;;SONY KD49FX8577;SONYKE48A9 OLED

Чичати

Как мога да редактирам списъка с каналите? Има ли някакъв букет лист или нещо подобно. При сканиране не намирам опция само за ТВ или Радио, и винаги ми пълни листата, и с двете. Да ги трия ръчно един по един е много зор работа и затова се питам дали няма някакъв по лесен начин. Имиджа е Open ATV.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания