Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X & DVB-C/T2

Започната от Мартинския, Ноември 05, 2018, 06:58:07 AM

« назад - напред »

Pirat

Цитат на: дрим;582927Всъщност, сега проверих и като гледам поддръжката е една и съща при хайсиликонските згеми, октагони пулсета и т.н. демек както предположих по-нагоре цялата хайсиликонска ширпотреба налична по магазините в европа и у нас. Предполагам понеже от цялата ширпотреба на хайсиликона имаш 8008, затова него го изтъкваш?!
Това ми е хоби повече от 20г....ако знаеш колко пари съм дал за карти и модули ще ти стане лошо и това е един от приемниците който си оставих за мен!
dbox2 master

yavor1

Цитат на: Pirat;582928Това ми е хоби повече от 20г....ако знаеш колко пари съм дал за карти и модули ще ти стане лошо и това е един от приемниците който си оставих за мен!
Точно поради липса на CI слотове, дори не съм поглеждал към 8008:worry:
Така че не може да впечатлиш никого с твърденията си, че това е №1 от боксовете на базата на Hisilicon Hi3798MV200!
Предполагам това ти е единствения от гамата, за това си го хвалиш ;;516

дрим

Цитат на: Pirat;582928Това ми е хоби повече от 20г....ако знаеш колко пари съм дал за карти и модули ще ти стане лошо и това е един от приемниците който си оставих за мен!
Лошо няма, всички сме така, затова питах за конкретика. Изтъквайки, че това е най-доброто според теб, питах измежду кои модели сравняваш. Лично моето мнение е, че всички хайсиликони работят добре, имат задоволителна картина, но са "слоу-мо" цепеници. Като фен на АРМ-а, в момента  от октагон 4008, сгема 7s, въпросния хайсиликон-8008 комбо, най се кефя на картината на стария тренд 8000. Нищо, че не е 4к. Чакам незнам си колко години вече да излезне нещо ново, по което да се захластна, ама все цепеници, нищо не си заслужава. Преди време тествах един пулс, даже ревю му направих. От хуавейските процове, на него най-дълго се задържах заради CI+ слота и транскодинга. Но с това присецване при превключване и дори при запис, е не можах да свикна...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Pirat

Цитат на: дрим;582930Лошо няма, всички сме така, затова питах за конкретика. Изтъквайки, че това е най-доброто според теб, питах измежду кои модели сравняваш. Лично моето мнение е, че всички хайсиликони работят добре, имат задоволителна картина, но са "слоу-мо" цепеници. Като фен на АРМ-а, в момента  от октагон 4008, сгема 7s, въпросния хайсиликон-8008 комбо, най се кефя на картината на стария тренд 8000. Нищо, че не е 4к. Чакам незнам си колко години вече да излезне нещо ново, по което да се захластна, ама все цепеници, нищо не си заслужава. Преди време тествах един пулс, даже ревю му направих. От хуавейските процове, на него най-дълго се задържах заради CI+ слота и транскодинга. Но с това присецване при превключване и дори при запис, е не можах да свикна...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Конкретно DM900,VU Uno 4K,VU Duo 4K,Gigablue Trio и Octagon SF8008 H/W2 с новата дистанщия
dbox2 master

Veskop

Цитат на: дрим;582930най се кефя на картината на стария тренд 8000. Нищо, че не е 4к.
то понеже е пълно с 4к канали ....;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Калито

Приемник на който бутоните на дистанционното му щракат като на пишеща машина никак не е за хвалене!:)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

katopatisia

Цитат на: Калито;582939Приемник на който бутоните на дистанционното му щракат като на пишеща машина никак не е за хвалене!:)
Гледай повече, щракай по-малко. :)

Pirat

Цитат на: Калито;582939Приемник на който бутоните на дистанционното му щракат като на пишеща машина никак не е за хвалене!:)
Ако е от най Миндил вероятно си взел китайската пръчка...има нов хардуер и ново ДУ!
dbox2 master

ангелпапа

Здравейте колеги,как да оправя във DCC не ми излизат файловете на приемника.FTP component not ready Благодаря.;;650

yavor1

Цитат на: ангелпапа;583369Здравейте колеги,как да оправя във DCC не ми излизат файловете на приемника.FTP component not ready Благодаря.;;650
Добър ден тъга:)
Да бе споменал малко повече информация, а то бла,бла,бла искам съвет :worry:
Пиши поне:
1. Ползвам за първи път този приемник, или сефте ми се получава този проблем
2.Имиджа е.......

ангелпапа

Цитат на: yavor1;583370Добър ден тъга:)
Да бе споменал малко повече информация, а то бла,бла,бла искам съвет :worry:
Пиши поне:
1. Ползвам за първи път този приемник, или сефте ми се получава този проблем
2.Имиджа е.......

Полвам опен пли и до сега не ми се е случвало.

yavor1

Цитат на: ангелпапа;583371Полвам опен пли и до сега не ми се е случвало.
А защо не ползваш:
 https://winscp.net/eng/index.php

P.S. Съобщението от ДСС е за грешна парола

ангелпапа

Цитат на: yavor1;583372А защо не ползваш:
 https://winscp.net/eng/index.php

P.S. Съобщението от ДСС е за грешна парола
Багодария .;;650

sando80

Пробва ли с рестартиране на рутера и приемника от тока. При такъв проблем при мен така се оправиха нещата.

Калито

Цитат на: Pirat;582942Ако е от най Миндил вероятно си взел китайската пръчка...има нов хардуер и ново ДУ!
По скоро турска пръчка!
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания