Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

А1 Сат и CA модул

Започната от ПанчоСанчез, Септември 22, 2018, 11:06:45 AM

« назад - напред »

spaice

Да, и на мен ми направи впечатление различната поляризация в поста на колегата.
Потвърждавам, че се отваря от 12117H.

bate_dino

Цитат на: spaice;502262Да, и на мен ми направи впечатление различната поляризация в поста на колегата.
Потвърждавам, че се отваря от 12117H.

Хоризонтала трябва да е. Сега свалих малко честотата на 12116 и SR30002 и май поналяха грешките.

ХоХо

Цитат на: satuser;502254говорим за пакета на А1, отваряш тези от Булсатком

A1 си гледам...

Момчил Минков

Цитат на: alexandrow;502241... Има и едно мнение на колега, че при него и звук няма.
Колега, ако имаш предвид моето мнение от #38, бях се афектирал, и погрешка съм писъл, че и звук няма, по напред в темата мисля (ако не беше дрига тема), че имам звук ;;650
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

Дим0

Добър вечер на всички. Надявам се някой да ми даде съвет какво да правя. Дано да е правилния раздел.

Проблема е следния: Имам два модула с карти на А1. От Петък вечерта основните ми канали са кодирани и не се отварят. Макс Спорт каналите си вървят без проблем. Имам антени и към двата спътника и всичко си вървеше безпроблемно. Свързах се с оператор който ми заяви, че трябва да ми се смени оборудването поради преминаване на новия спътник.

Някой да каже, това дали е задължително или се опитват да ми набутат тяхните приемници?

бендо

Миграцията трябва да мине през тях,иначе играят к@рвачката,до колко е законно,не зная;;650

Дим0

странно, тук се беше развихрила голяма дискусия относно модулите и новия спътник. сега тишина. Само аз ли да съм с този проблем :s101

Milenrec

На мен от А1 ми казаха че щом нямам картина на каналите значи Тв ми няма H265 ,та сега това проверявам ,ти как гледаш от 39 гр ?

bate_dino

Пресканира ли честотите? В петък разкараха някаква телевизийка и пак разместиха пид-овете на каналите.
Звънкай пак на девойката от телефона на доверието кажи, че искаш да се свържеш  със специалист от сателитния отдел и да се разберете.  Иначе, ще ти разправят басни от 1001 гръц... арабски нощи.

bate_dino

Цитат на: Milenrec;505069На мен от А1 ми казаха че щом нямам картина на каналите значи Тв ми няма H265 ,та сега това проверявам ,ти как гледаш от 39 гр ?
;;650 Zero4к- то нали подържа,  а телевизора ако ще и да е Опера му е се тая.

Дим0

Цитат на: bate_dino;505070Пресканира ли честотите? В петък разкараха някаква телевизийка и пак разместиха пид-овете на каналите.
Звънкай пак на девойката от телефона на доверието кажи, че искаш да се свържеш  със специалист от сателитния отдел и да се разберете.  Иначе, ще ти разправят басни от 1001 гръц... арабски нощи.

Пресканирах само едната честота колкото да се презастраховам и нищо. Интересното е, че преди гледах и от двата спътника без да пипам нищо. Сега отваря програмите на спътниците по отделно като всеки път трябва да задавам наново провайдера в  комон интерфейса на приемника. Т.е. мога да гледам или от единия или от другия. И това само Максспорт пакета, друго не се отваря.

На девойкат и казах да ме свърже или да ми даде телефон за връзка, но не пожела. Щели да ми звъннат до няколко часа, но нокой така и не ми се обади.

Дим0

Цитат на: Milenrec;505069На мен от А1 ми казаха че щом нямам картина на каналите значи Тв ми няма H265 ,та сега това проверявам ,ти как гледаш от 39 гр ?

Мутант ХД51 и едно Xoro CI+

Телевизора също поддържа Н265 но аз не му ползвам тунера.

Milenrec

Цитат на: bate_dino;505071;;650 Zero4к- то нали подържа,  а телевизора ако ще и да е Опера му е се тая.

Така е ,ама не става ,тръгва за малко и дотам това и с Пли 7 и с Vti

satuser

Цитат на: Milenrec;505069На мен от А1 ми казаха че щом нямам картина на каналите значи Тв ми няма H265 ,та сега това проверявам

Пробва ли UHD каналите на ASTRA ... ако ги гледаш, значи имаш H265

Дим0

Цитат на: Milenrec;505074Така е ,ама не става ,тръгва за малко и дотам това и с Пли 7 и с Vti

А на 16 Е как? Щом при теб с модула върви, трябва и при мен да няма проблем ама ми дава No access(6). Все едно нямам абонамент.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания