Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Емулатор на Black sat gogo (китайски приемник)

Започната от Радоо, Септември 14, 2018, 04:04:52 PM

« назад - напред »

b_ignatov

За cccam трябва ли да се качва нещо допълнително, или си го има като скрито меню?

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

Радоо

Цитат на: b_ignatov;517312За cccam трябва ли да се качва нещо допълнително, или си го има като скрито меню?

Трябва да се качи допълнително и след като се качи се влиза в меюто въвежда се код и се появява скритото меню.

b_ignatov

Благодаря за инфото колега.
Аз от няколко дни се мъча да намеря нещо за този приемник, но информация никаква. Доколкото виждам, за другите приемници от този клас, нещата стоят така:трябва да се инсталира драйвер за WiFi. След това се слага нещо като друг фърмуер за някакво black menu и след това, въпросното меню се активира и там има cccam. Има и фърмуер за Red Share. Въпросът е, че това е за друг модел китайски приемници със същия процесор. Ще съм благодарен ако някой даде някакви насоки.
Става въпрос за този  приемник с процесор SPHE Sunplus 1506c и 8мг флаш памет.

венко12

Цитат на: b_ignatov;517903Благодаря за инфото колега.
Аз от няколко дни се мъча да намеря нещо за този приемник, но информация никаква. Доколкото виждам, за другите приемници от този клас, нещата стоят така:трябва да се инсталира драйвер за WiFi. След това се слага нещо като друг фърмуер за някакво black menu и след това, въпросното меню се активира и там има cccam. Има и фърмуер за Red Share. Въпросът е, че това е за друг модел китайски приемници със същия процесор. Ще съм благодарен ако някой даде някакви насоки.
Става въпрос за този  приемник с процесор SPHE Sunplus 1506c и 8мг флаш памет.

Аз имам същия   приемник  но  с емулатор  не отключва нищо  имали но  софтуер  онлайн  не става

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания