Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

La Liga при Виваком

Започната от satuser, 14-09-2018, 16:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Златанов

Работата отива натам, че ако искаш да гледаш ВСИЧКИ мачове, трябва да си абонат на поне 2 оператора...:lol15:

Ванси

Че защо на 2 оператора? Булсат имати максовете и диемите и спорт+, както и ф+

Златанов

Не, бе, да гледаш пиша. С качеството на DTH на Булсатком, можеш почти само да ги слушаш... Говоря за качествена картина, не за квадрати.

аас

Аз съм на А1 iptv и гледам всички мачове. Защо трябва да съм на 2 оператора. Качеството е перфектно.

СтартХ

Цитат на: Milenrec;491331LaLiga сезон 2018/2019

Събота 15 Септември
14:00 Атлетико Мадрид - Ейбар F+ / Sport+HD
16:45 Коментарно студио (Примера Дивисион, сезон 2018/2019) F+ / Sport+HD
17:15 Реал Сосиедад - Барселона F+ / Sport+HD
19:30 Валенсия - Бетис F+ / Sport+HD
21:45 Атлетик Билбао - Реал Мадрид F+ / Sport+HD

Неделя 16 Септември 19:30 Валядолид - Алавес F+ / Sport+HD
21:45 Севиля - Хетафе F+ / Sport+HD

Макса няма да дават мача на Валенсия

Няма, защото по същото време има мач от Холандия, който ще предават. Булсатком пък няма да излъчват мача в понеделник между Жирона - Селта или поне за сега ги няма в програмата им. Като цяло до момента, в който А1 не пуснат и третият си канала ще има такива разминавания на мачове без интерес, но мачовете на Реал, Барса и Атлетико ще дават ги дават едновременно.

Веско

На Фюжъна има всичко ! Къв е проблема?:;808
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

бендо

А бре хора,нали това искаме-да има конкуренция!?!Какво по-хубаво от това,човек да има избор;;650

Златанов

Цитат на: аас;491351Аз съм на А1 iptv и гледам всички мачове. Защо трябва да съм на 2 оператора. Качеството е перфектно.

На А1 имаш Sport+?

Веско, прав си - на Fusion май има всичко;;650

Мишка

В нета има всичко free кво ше се моля на тия оператори да ми пуснат мачовете, че и пари искат 😉 вече не сме зависими

аас

За какво ми е Sport+ , че нещо не мога да се сетя?

ЦецоЛ

Цитат на: аас;491366За какво ми е Sport+ , че нещо не мога да се сетя?

Ако плащаш мах спорт се обезмисля да плащаш и спорт+. Трябва спорт+ да е примерно 1 лв и да не плащаш мах спорт.

аас

Колегата каза, че нямало как да се гледа целия футбол при един оператор, аз му казах, че има как.
Питаме ме за Спорт + , защото съм на А1, но реално в момента не е нужен този канал. Иначе е ясно, че всичко живо ще плаща MAX SPORT, а не Спорт + било заради Серия А и ШЛ и т.н

Сега видях, че абонатите на Виваком, няма да гледат Реал, Барса, Атлетико. Булсата смениха програмата:) и ще ги излъчват само по Sport+, но този канал не се го предоставили на Виваком.

Примера Дивисион, сезон 2018/2019

Събота 15.09
14:00 - 16:00 Пряко: Футбол: Атлетико Мадрид - Ейбар Sport+HD
16:45 - 17:15 Пряко: Футбол: Коментарно студио Sport+HD
17:15 - 19:15 Пряко: Футбол: Реал Сосиедад - Барселона Sport+HD
19:30 - 21:30 Пряко: Футбол: Валенсия - Бетис F+/ Sport+HD
21:45 - 23:45 Пряко: Футбол: Атлетик Билбао - Реал Мадрид Sport+HD

Неделя 16.09
19:30 - 21:30 Пряко: Футбол: Валядолид - Алавес F+/ Sport+HD
21:45 - 23:45 Пряко: Футбол: Севиля - Хетафе F+/ Sport+HD

Златанов

Затова ти писах. Както и да е, явно за спорт в HD и на най-добра цена, без да извиват ръце - Fusion... Който не е придирчив - DTH Bulsatcom.

klapana

на макса почна мача, була търсят откъде да гепат сигнал май :e085:

Мишка

По Sport+HD  няма мач Атлетико Мадрид - Ейбар в момента нещо не мога да им хвана спатийте

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания