Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Пикони за Булсат

Започната от chobanci, Август 02, 2018, 10:06:04 AM

« назад - напред »

chobanci

ако някои има актуални пикони за булсат да даде ще съм му благодарен
OS MINI 4K S2X Edision os mini,Ostagon 8008
,XTREND  ET 4000

sky2

Някой имали предположение, защо след пресканирване на 39Е повечето пикони от пакета на БСК вече не се показват, а на каналите които идват от румънските транспондери, няма проблем, там продължават да си излизат както преди?

opti

Цитат на: sky2;488625Някой имали предположение, защо след пресканирване на 39Е повечето пикони от пакета на БСК вече не се показват, а на каналите които идват от румънските транспондери, няма проблем, там продължават да си излизат както преди?

http://dox.bg/files/dw?a=5556e58af0
VU+Duo 4K SE+Triax TD110.+Single INVERTO BLACK ULTRA.+OPTIBOX DM-3800
Samsung UE32F6400
+Sony KD43XF7596

opti

Цитат на: chobanci;488407ако някои има актуални пикони за булсат да даде ще съм му благодарен
http://dox.bg/files/dw?a=5556e58af0
VU+Duo 4K SE+Triax TD110.+Single INVERTO BLACK ULTRA.+OPTIBOX DM-3800
Samsung UE32F6400
+Sony KD43XF7596

sky2

Сага пробвах пиконите на колегата opti, показаха се повече на брой от колкото тези с които бях преди това, но все още има такива които не излизат. Възможно ли е проблема да е в самите покони, и приемника да не ги вижда? Трябва ли нещо да се редактира? Явно проблемът се е появил, след разместването по сателита....

sky2

Видях къде е проблема. Пиконите трябва да се редактират и тогава всичките.
Информацията за веси канал, може да се вземе от приемника. Играчка е, но пък стана.

пешето

chobanci

Цитат на: sky2;488678Видях къде е проблема. Пиконите трябва да се редактират и тогава всичките.
Информацията за веси канал, може да се вземе от приемника. Играчка е, но пък стана.

качи ги тук  да не си играя и аз
OS MINI 4K S2X Edision os mini,Ostagon 8008
,XTREND  ET 4000

sky2

Странно, защо никой не казва, че пиконите трябва де се редактират!?
Качват се тук, а те на практика на се показват се лед като се поставят  в приемника.

Вярно, че никой не е длъжен да го прави, но все пакт е добре, да се спомене, пък който иска нека де си ги редактира.

Не мен ми харесаха, тези на колегата опит, за това редактирах тях.

Ето и архива: :clickme

Дидоее

Ето и архива: :clickme[/QUOTE]

Архива е повреден....

sky2

Току що го изтеглих и проверих, нищо му няма!

gogotogo

Цитат на: sky2;488708Странно, защо никой не казва, че пиконите трябва де се редактират!?
Качват се тук, а те на практика на се показват се лед като се поставят  в приемника.

Вярно, че никой не е длъжен да го прави, но все пакт е добре, да се спомене, пък който иска нека де си ги редактира.

Не мен ми харесаха, тези на колегата опит, за това редактирах тях.

Ето и архива: :clickme

Колега туко що ги сложих половината не се виждат приемника е сгема х7ес опен атв 6.2:s101
1.60см парабола-75E-30W;Telesystem 100cм-36E;Vivacom 80cм-45Е-30W;Bulsatcom 80см-39Е;Офсет 1.30см-45Е-30W;Debian-8.7.1;Zgemma H7s 4К;Zgemma H9Twin 4k;Octagon SF4008 4К

sky2

Аз съм с Open Pli 4, чете ги всички, без изключение.
Пробвай с не редактираните, които са по-назад в темата.

yavor1

Споко, всичко е точно!
Гоготого нещо се е омотал, не е сефте ;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания