Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

РУСИЯ 2018 - Световно първенство по футбол

Започната от viktor, Юни 14, 2018, 05:18:55 PM

« назад - напред »

atuani

2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Цец0

....и руските алкохолици казват сбогом на световното!
Не че с португалците щеше да е нещо по-различно.

SERHI1970

Да им го нацелят испанците на Русия.:19:
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

teolink

Русия бе на косъм от сигурно класиране на четвъртфинал (срещу Иран) и тогава някои щяха да си изядат таш-ците от яд.
Испания е възможно най-неудобния за стила им съпхерник, но пак не е сигурно че ще бият - привидно с това тики-таки изглеждат много силни, но ефективността им куца, физически също не са в познатата отпреди форма.

Цец0

Би ли обяснил какво сигурно имаше в класирането на руснаците при мач с Иран? Защото гледайки руснаците, горките 1 сериозен мач имаха в групите - разковаха ги. При такъв мач за мен иранците бяха по-скоро тоталния фаворит.

an

Колкото е сигурно и класирането на Испания... Добре че им признаха гола накрая, иначе едно е да играеш с Уругвай и Франция, друго е срещу Русия и Хърватска.

Neo64

Тоя тъпунгер Йеро не само че не става за треньор , ами не е добре с главата.
 Пуска 5 от Реал и трима от Барцата високи колкото тревата , като изключим Пике и отчасти Бускетс.
 Гледа спокойно тия задсръстеняци в средата на терена,визирам Силва,Тиаго и в части Иниеста без Иско, че не могат да осмислят какво трябва да правят.
 Прави смени в 80 мин и пуска Марко Асенсио , с което подлуди половината Испания , защото това момче във втори мач още не е осъзнало че се намирана на Световно първенство по футбол.
 Коке и Саул титуляри при Лопетеги сега даже и не влизат, Йеро е по умрял и от Сампаоли , оня поне подскача като маймуна по тъча.

Портокалия няма да я коментирам, но да поискаш ВАР и да видиш умишлен удар с лакът на гей свирката и да не му дадеш червен картон , то не беше гаври със Сърбия и ред други  , тия от ФИФА са за бесене.

Нито един от двата горе упоменати има повече от 45% шанс да прескочи осмина финалите , ако нещо не се промени радикално.

The Joker

Гелосания си беше за гонене ;)

Ами със сигурност ще има радикална промяна, но тя ще бъде в редиците на ФИФА. Ще бутат горе упоменатитре отбори с мръсна газ :) към финала. Бизнесът не оставя друг избор!!!

Меси дали ще изхвърчи довечера?

teolink

Мач с мач не си прилича. Роналдо беше бог срещу Испания, а снощи беше прът в колелото и за малко заради него, капитана, да изхвърчи страната му.
Беше се изнервил, но и случая с искането за червена светлина при единоборството не беше нарисуван и иранеца преигра(ала Мюлер) - при лек допир по гърдите той се хвана за лицето.
Не знам какво толкова се застъпвате за иранците - абсолютно надиграни от Мароко, с щур късмет накрая, Испания ги надигра, Португалия също в по-голямата част от времето, докато тези не почнаха открито да се ръгат и провокират, дузпата им беше от най-измислените. Можеха да бият, с Кралимарковски късмет, но първенството щеше да изгуби от присъствието им на осминафинал, макар и до там само.

Дедал

Роналдо беше назобан до несвяст в първия мач и като сложим щурия късмет и съдийските аванти (много спорна дузпа и несъществуващ фаул) издрапаха до равен - тотално бяха надиграни и от Испания и от Мароко .

Снощи пак силно пресилено дузпа и нарисуван червен картон - две нарушения едно след друго прави Рюналдю ...
Играта на иранците е същата като на портокалците :) - автобуса отзад и квото стане напред - при отпадане на Португалия губят само ... рекламодателите ;;573

Да видим днес другия набеден фаворит дали ще покаже италианските жилки и да се класира с клизма :)

Цец0

Цитат на: Дедал;485248... при отпадане на Португалия губят само ... рекламодателите ;;573
...и прехласващите се по един откровен педераст овце от женски пол :)

teolink

Ха, ха - половината свят са овце, другата половина дето харесват един друг набеден за велик аржентинец са кози вероятно, колкото до педерастията явно себеподобните се разпознават и определят кой какъв е.
Гейналдо, Мангалдо, Падналдо и какви ли не комплексарски бълвочи слабо ме вълнуват и не ме интересува какви прически носи, с кой спи и кого пренебрегва, какъв бил като човек и т.н. Нито милионите му ще се стопят от такива прозвища, нито футболните умения ще му изчезнат. За мен е по-важно, че като си пусна да гледам решителен мач с негово участие ще знам, че има какво да се види - изобилие от талант и атрактивни голове, като при него няма ляв, няма десен крак, то не са удари от над 30 метра, задни ножици, петички и какво ли още не.
Футбола не ми е приоритетен спорт, не се прехласвам и не съм обсебен от никой, но не е трудно да се прецени кой е най-добрият футболист в последно време.

Neo64

Явно нещо си пристрастен към тоя откровен гей,ама да ти обадя имаше един период в Ла Лига преди нова година беше зациклил та навиачите на Гей балета го продаваха за жълти пари.И в директните двубои с джуджето просто не искам да ти правя равносметка, и аз не съм от тия дето си пускам мачовете ,те са ми на 15-20 км от колибата.
Че си му фен няма лошо ,както казва Алеко К. -разни ора ,разни идеали.
ТоЗ с Меси ,колкото и да не му личи на месията с национала ,разликата е колкото от тук до луната.
 И най добрия футболист е Лео Меси ,по добър от божията ръка Диего Армандо Марадона, все едно какво казваш ТИ, важното е какво казва футболния свят , съответно и за това взима повече лев от Гея.
 И не пропускай ,че не симпатизирам нито на Гея ,нито на джуджето.

dzumba

Франсетата, дали нема да полегнат заради второто място!?

an

Цитат на: zdravkos;485243Меси дали ще изхвърчи довечера?

Според Ахил - да.

Защо им е на Франция второто място? Да избегнат Аржентина?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания