Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Премахване пин cоnax?

Започната от Енигмус, Юни 09, 2018, 12:14:08 PM

« назад - напред »

Енигмус

Здравейте .Как да премахна досадния ПИН  код (card level x ),който ми иска СА модула всеки път,когато гледам еротични канали на всяко превключване на канала  .Влизах в настройките на СА модула,но  нищо не ми дава като такава опция.Дава ми само смяна на пин кода  

Ачо

По изискване на СЕМ всички еротични канали са заключени от оператора с пин код,това ми казаха от *88.Поисках да ми го премахнат на мойта карта,но не можело,било за всички.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

Мартинския

Здр,
Аз също се сблъсках с този проблем - каквото и ниво да задам на картата (розовката на близу) - G, PG, A или X винаги иска ПИН за розовите канали, а преди не беше така..... та викам нещо телевизора се ошашкал или е бъгав, че взех едно Филипсче за 260 лв ново новеничко.
Проверих и на "стария" Crown, но и при него иска ПИН, така че "всичко е наред", грешката е вярна.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

The Joker

Има плугин за възрастните канали! Чрез него не е нужно всеки път да се въвежда пин-а.
За Enigma2 plugin се казва Auto Pin
Това е страницата на форума:
https://www.oozoon-board.de/wcf/forum/index.php?thread/1518-auto-pin-ci-assignment-plus-plugin/

git72

Пробвай вместо пин "0000" да въведеш "1234":

[reader]
label                         = blizoo
protocol                      = internal
device                        = /dev/sci1
pincode                       = 1234
caid                          = 0B00
detect                        = cd
mhz                           = 500
ident                         = 0B00:000000
group                         = 1
emmcache                      = 1,1,2,0
blockemm-unknown              = 1
lb_weight                     = 250

при мен е така и не ми иска пин !
[SIGPIC]https://www.speedtest.net/result/10390219004.png[/SIGPIC]  Tanix Tx6s - Android 10 Tv Box

Руменчо

Здравейте, къде ги въвеждате тези неща?

git72

В oscam на Enigma 2 приемници!
[SIGPIC]https://www.speedtest.net/result/10390219004.png[/SIGPIC]  Tanix Tx6s - Android 10 Tv Box

bate_dino

Доколкото виждам, колегата пита за Модула и картата, а не за оскам и карта? Поне кажи какъв е приемника или мъчиш КАМ-а в телевизора.

янко музиканта

Трябва да си на НЕЗАКЛЮЧЕН канал.Тогава влизаш в менюто на модула и съответно картата и оттам променяш maturity rating на Х и потвърждаваш с PIN кода.

Геймър

Цитат на: янко музиканта;485460Трябва да си на НЕЗАКЛЮЧЕН канал.Тогава влизаш в менюто на модула и съответно картата и оттам променяш maturity rating на Х и потвърждаваш с PIN кода.

Не Става, както при Техен Приемник с карта, така и при Телевизор с Ка Модул и Карта !

И Четирите Нива за Достъп X, A, P, PG да Смените и Потвърдите с ПИН Кода 1,2,3,4 Резултата е Нулев !

Явно Заключването е Централно !;;646

Енигмус

Цитат на: bate_dino;485430Доколкото виждам, колегата пита за Модула и картата, а не за оскам и карта? Поне кажи какъв е приемника или мъчиш КАМ-а в телевизора.

Нямам приемник.С САМ модул директно в телевизора съм и от него мъчих да махна PIN-а.С CA модул CONAX SMIT е .По-рано не ми искаше код ,искаше ми код само да един канал, но след време ми искаше за всички .Явно от Близу са ги направили така

bate_dino

Цитат на: Енигмус;485934Нямам приемник.С САМ модул директно в телевизора съм и от него мъчих да махна PIN-а.С CA модул CONAX SMIT е .По-рано не ми искаше код ,искаше ми код само да един канал, но след време ми искаше за всички .Явно от Близу са ги направили така

Виж как ще е  от днес нататък, че с тия примоции през юни пакетите им бяха омацани.

Руменчо

момчета, при мен нещата се оправиха. С КА модул съм, промених нивото на модула от G към X и сега не иска пин.

Енигмус

Цитат на: bate_dino;485959Виж как ще е  от днес нататък, че с тия примоции през юни пакетите им бяха омацани.

След като промених нивото на модула от G на X,както е  написал "Руменчо" ,от 8 еротични канали отваря вече без пин код 6,което все пак е нещо .На Hustler HD и  XY plus им иска все още код

Геймър

Цитат на: Енигмус;486572След като промених нивото на модула от G на X,както е  написал "Руменчо" ,от 8 еротични канали отваря вече без пин код 6,което все пак е нещо .На Hustler HD и  XY plus им иска все още код

Потвърждавам !

Отваря ги без да иска код, но трябва да си на КОДИРАН, не на Некодиран Канал когато Сменяш нивото на Модула на Х !

Отваря без да иска ПИН код само Каналите, които са Ниво на Програмата Х !

Hustler HD и  XY plus заедно с тези отместени във времето са Ниво на Програмата ХХХ и  тях не ги лови Нивото на Модула !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания