Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

A1.BG

Започната от taewu, Май 22, 2018, 05:45:16 AM

« назад - напред »

sa6o91

Две седмици се опитвам да ги убедя, че проблем има, но те са инструктирани да отричат до последно. Направили били проверка и проблем нямало. Отделно по селата почти никакъв обхват нямам и интернета е по-бавен от dial up.

НАА

Цитат на: sa6o91;483880Две седмици се опитвам да ги убедя, че проблем има, но те са инструктирани да отричат до последно. Направили били проверка и проблем нямало.
При Chrome на Windows 10 и Android 8 няма проблем със страницата.
 А url не е .../surf . Просто кликни върху "Сметка"
 Темата е за затваряне.:)

sa6o91

Явно и ти си от мтел. Въпросният url, който даваш е съвсем друг и води към моят А1. Двете страници са различни и работеха и двете до момента, в който смениха сайта. Може ли да пратиш print screen?
На android 8 е възможно да работи, защото всичките устройства, на които тествах имат версия на android до 7.

НАА

Цитат на: sa6o91;483882Явно и ти си от мтел. Въпросният url, който даваш е съвсем друг и води към моят А1. Двете страници са различни и работеха и двете до момента, в който смениха сайта. Може ли да пратиш print screen?
На android 8 е възможно да работи, защото всичките устройства, на които тествах имат версия на android до 7.
:clickme

sa6o91

Тази страница и при мен работи, но в темата не става въпрос за нея.

Веско

Днес си сложих Примата с бонуса от 10 гб . Смело мога да кажа че мобилния им интерент е пълен кенеф или иначе казано тотал щета. У нАс даже и 3g  се губи.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

taewu

Голяма авария остави голяма част от София без онлайн връзка. Без нет са  софиянци в района на квартал "Сердика", така също и в центъра, в района  на Софийския университет, съобщи Канал 3.

Оплакаха се и граждани от "Младост", че там също нямат интернет връзка.

Проверка  на Канал 3 показа, че става въпрос за затруднения в мобилната мрежа на  Мобилтел на територията на София и общината. От оператора обясниха, че  проблемът е от днес и е възникнал във връзка с разширението на мрежата  на покритие.

Ако говорите по телефона и разговорът прекъсне, това е причината, както и ако ви изчезнат мобилни данни, обясни още от Мтел.

Краен срок за отстраняване на смущенията не се посочва, колегите работят, бе уверението по телефона от дежурния оператор.
азиатец и половина

sa6o91

Ето как се визуализира страницата днес:

Миро.Добрев

Старите *****, но с ново име!

метхос

Цитат на: taewu;484034Голяма авария остави голяма част от София

Колега, що не кажеш от кога е тази новина:

http://epicenter.bg/article/Golyama-chast-ot-Sofiya-ostana-bez-mobilen-internet-/139717/2/0

:e085::e085::e085:

klapana

Истина ли е това за ШЛ??
//www.novsport.com/news2827241_1004.html

bu12tras

Нормално наливат яко пара за да привлекат повече абонати.

...

Разбира се, че е истина. И много добре са го решили. За нас не е от значение къде ще го дават. Важното е, че тези канали ги имаме в HD. Дано и испанското отиде в някои от каналите на BTV, че вече не ми се гледа с лепенки по логата от други телевизии. Наистина ми омръзна този Булсатком.

Milenrec

С ШЛ наистина вече удрят сериозно Булсата ,остава им Ла Лига да вземат и Булсата ше закрива Спорт+

Valkov

Прехвърлих преди половин година абонамента на родителите ми за кабелна  телевизия на Близу в Пловдив, защото миналия път някакави момчета от фирмата убедили баща ми  чрез куриер да подпише нов договор вместо да остави стария да премине в  безсрочен. Нямам нкаква информация в новия договор за какво става дума  понеже се оказа че не са му оставили копие или татко го е забутал някъде  и не мога да го открия. Договора изтича на 11-ти другия месец за което  имам документ и се оказа по думите на момиче от централния им офис че  следващата такса ще е с 50% по висока ако откажа да преподпиша новото им  предложение, което също е с увеличение на таксата и добавя абсолютно  излишна за родителите ми услуга като интернет и канали които изобщо няма  да погледнат. Смятам да се отказвам от тях, но искам да ви попитам кога  смятате че е по добре да им го съобщя? Сега, в началото на юли или като  изтече срочния договор? И ако е сега дали ще си изпълнят договора за  доставка на телевизия до 11.07 2018 или ще спрат сигнала веднага?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания