Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

СПЕШНО Проблем с лаптоп Toshiba

Започната от Астрал, Май 18, 2018, 04:44:25 PM

« назад - напред »

woooow

Цитат на: 111111;482346с компресора е в пъти по ефективно.
А знаеш ли как хвърчат лопатки от силната струя на компресора????

AGT

Хвърчат ако си аматьор . При достатъчна дистанция няма проблем. Но за  перфектно почистване пълно разкостване и почистване + смяна на пастата !
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

woooow

Цитат на: AGT;482349Хвърчат ако си аматьор . При достатъчна дистанция няма проблем.
Правилно! Но е хубаво, като се дават подобни съвети да се уточняват тези неща!!! Но я ми кажи, ако имаш 3мм килим след 2 години експлоатация, дали ще помогне това решение или ще блокира напълно вентилатора??? ;;650

AGT

Точно затова уточних пълно "разкостване" и почистване ...... , че за такъв "килим" само това помага ;;650
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

111111

С такъв килим си ползвай по често прахосмукачката ;;516

аз ползвам MAKITA UB1103Z
даже след миене може и колата да сушиш :D
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

woooow

Цитат на: 111111;482371С такъв килим си ползвай по често прахосмукачката ;;516

аз ползвам MAKITA UB1103Z
даже след миене може и колата да сушиш :D

У вас си ползвай, ако искаш тостера и пасатора!!!

По форумите като даваш акъл, уточнявай как трябва да стане, че ми писна да оправям простотиите на хора, които четат такива мнения като твоето и клипове в ютуб на младежи, хванали духалката смело в ръка!!!;;650
Ако искаш да ти щракна още една снимка на дънна платка, печена на бавен огън, след подобни съвети???

111111

Работя във фирма която се занимава с поддръжка на компютърни системи и т.н.
питали са ме на  27" мак-про понеже му се разпоявал некакъв кабел лентов решил човека да го запои ама малко му се разпаднала платката.
цялата работа щот ремонта бил 400лв в сервиз официален.

Всеки да си мисли с главата, който не може... .
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Neo64

А бе тоя с 27" МАК голям селтак с извинение,
купил си компютър за 3 и кусур бона и ходи по сервизни бараки да го оправя, на тая цена какво са 200 евро за ремонт.
Леле, колко мъка.

Без да имам умисъл да обиждам някой спец;)

Астрал

Цитат на: 111111;482346Я въстанови драйвера към предната версия
преди да дадеш пари за каквото и да е

това с прахосмукачката е смешна работа
с компресора е в пъти по ефективно.

не  става,той  драйвъра   си бе  и  същият  от  когато  го  преинсталирвах като версия,пробвах   все  пак  с  по-нов  такъв,най-нов без промяна.Просто  прегряването му  е   разказало  играта,още  преди   2  години когато   го  чистехме,човека  на  когото  имам  100000%   доверие каза,че  лаптопа   работи  с  по-високи  температури,които  смята  за  нормални,толкова  бе  тръгнал  и  тогава,предупреждавах да  се  следи  охлаждането  му  ама   кой да  чуе...Вентилатора  се чуе,стърже  даже,толкова  е затормозен вече,а  като  струя  въздух  нищо и  половина.
Само ще  помоля не искам  темата  да  я  превръщаме  в  задочен спор,уважавам мнението на всеки изказал  се,но  мисля  че  да  се  спори  с  това  трябва  да  е  така или  пъке  не това  а  другото не е  нужно.
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

woooow

Извинявай, ако сме обърнали темата на спор!
Прилагам ти един шот от моята тошиба, която е асолютно същата. Температурата е от клип в ютуб на фул хд резолюция!
Беше със същия проблем като при теб. В момента си върви чудесно с новия чип вече повече от година!
И едно жокерче: може да се сложи вместо 7610М, 7670М без никакви проблеми. Това само, ако в сервиза имат налични и от двата модела чипове!

Успех с ремонта!

Астрал

Цитат на: woooow;482399Извинявай, ако сме обърнали темата на спор!
Прилагам ти един шот от моята тошиба, която е асолютно същата. Беше със същия проблем като при теб. В момента си върви чудесно с новия чип вече повече от година!
И едно жокерче: може да се сложи вместо 7610М, 7670М без никакви проблеми. Това само, ако в сервиза имат налични и от двата модела чипове!

Успех с ремонта!

За мен  като  автор на  темата  е  без  значение,но  всеки  разсъждава  по  свой начин който  смята  за  правилен,редно е като  колеги  да  уважаваме  това дали  е  правилно или не не  е  за  тази  тема.Иначе,да  точно  7610 М  е  и  при мен,какви  пари  ти  излезе  ремонта  и какво  включи  той  освен  това?

woooow

216-0810028 (7610М) и 216-0833000 (7670M).
Потърси в нета как се движат цените, огледай как вървят и цените в твоя район за труд и сам си направи сметка дали ти се дават парички за ремонт!

Астрал

Цитат на: woooow;482409216-0810028 (7610М) и 216-0833000 (7670M).
Потърси в нета как се движат цените, огледай как вървят и цените в твоя район за труд и сам си направи сметка дали ти се дават парички за ремонт!

Сърдечно   ти  благодаря  за  бързите  отговори!!! Както казах  лаптопа  не  е мой  и  в    историята  просто  се  явявам като посредник или добрата   фея,опитваща се  да оправи  препечения като  тостер  лаптоп  на  момичето.Ще  видим как  ще  постъпим,нооо   предвид  факта че не  е наясно по  темата,решаващото  мнение  ще   бъде  моето.

STUDITOV

Вместо да възстановяваш бараки от 2012 г, вземи подари на девойката нещо по-съвременно. Хем ще ти се дигнат акциите, хем ще ти се увеличат шансовете като Добър ФеЙ:)

Астрал

Ще  се  направя че  последният  пост не  съм  го  видял.....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания