Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся парабола 210-220 см

Започната от Triax, Април 30, 2018, 02:30:19 PM

« назад - напред »

Triax

Търся парабола 210-220см в много добро състояние и пълен комплект (антена, окачване, пръчки, облъчвател). За предпочитане в района на гр.Варна.
Тел. 0877410846

SERHI1970

Ако не намериш във Варна няма да ти хареса цената на транспорта.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Triax

До 100км мога да отида да я взема.

Triax

Продължава търсенето. Приоритетен е размера 220см, особено ако ще се взема от по-далече. :)
За гр. Варна и близката околия може и 210см размер.

sky2

210 см. е  стандарта на руските параболи, с перфорирания борд. Няма друга антена, с размер до 240 см. който да работи по-добре от руската, въпреки, че е по-голяма. Виждам, че споменаваш 220 см като приоритетна, вероятно мислейки, че ще работи по-добре. Не, няма да работи по-добре, това е сигурно и е доказано многократно. Тук също е коментирано много пъти.  Така, че не се води по размера, важно е качеството.  Да не говорим, че всяка антена работи, различно от останалите,  нищо, че се една и съща марка, модел и размер. Въпрос на късмет е да уцелиш добра бройка...

SERHI1970

Цитат на: sky2;482240210 см. е  стандарта на руските параболи, с перфорирания борд. Няма друга антена, с размер до 240 см. който да работи по-добре от руската, въпреки, че е по-голяма. Виждам, че споменаваш 220 см като приоритетна, вероятно мислейки, че ще работи по-добре. Не, няма да работи по-добре, това е сигурно и е доказано многократно. Тук също е коментирано много пъти.  Така, че не се води по размера, важно е качеството.  Да не говорим, че всяка антена работи, различно от останалите,  нищо, че се една и съща марка, модел и размер. Въпрос на късмет е да уцелиш добра бройка...
Я пак.:worry:
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

sky2

Ясно, надънел си се с някоя голяма куруба, и сега ще падне хвалене :;803

chobanci

имам руска 210 см но съм ти много далеч-с окачването но трябва да потърся каде съм сложил пръчките
OS MINI 4K S2X Edision os mini,Ostagon 8008
,XTREND  ET 4000

Пъстрина

Цитат на: chobanci;482248имам руска 210 см но съм ти много далеч-с окачването но трябва да потърся каде съм сложил пръчките

Може на мен да си ми близо - къде се намира антената?

SERHI1970

Цитат на: sky2;482246Ясно, надънел си се с някоя голяма куруба, и сега ще падне хвалене :;803
Само 220см и не работи по зле от руската.:worry:Справка няколко честоти UK beam 28E

sky2

Справките съм ги правил преди много години, и то за моя сметка. Когото ме беше налегнал ентусиазма, похарчих доста парички, докато се убедя от първо лице в това което казах по-горе. Прекарах на да фалирали кабеларки антените праз нас, докато стана ясно, че от руската по-Убаво нЕма. Сега нямам намерение, да убеждавам и трети лица, още по-вече пък, такова които не са пряко заинтересовани, какъвто в случая си ти. Ако, автора на темата, проявява интерес, може с помощта на търсачката, да намери повече информация с много прикачени шотове към постовете.

ststefanov23

Цитат на: Triax;480734Търся парабола 210-220см в много добро състояние и пълен комплект (антена, окачване, пръчки, облъчвател). За предпочитане в района на гр.Варна.
Тел. 0877410846

Руска 2.10 и Hirshman 2.40

Руска 2.10 с ориналното полярно окачване за линен мотор .

Hirshman 2.40  с оригинално фиксирано окачване .

Предложения на лични.

SERHI1970

Цитат на: sky2;482258Справките съм ги правил преди много години, и то за моя сметка. Когото ме беше налегнал ентусиазма, похарчих доста парички, докато се убедя от първо лице в това което казах по-горе. Прекарах на да фалирали кабеларки антените праз нас, докато стана ясно, че от руската по-Убаво нЕма. Сега нямам намерение, да убеждавам и трети лица, още по-вече пък, такова които не са пряко заинтересовани, какъвто в случая си ти. Ако, автора на темата, проявява интерес, може с помощта на търсачката, да намери повече информация с много прикачени шотове към постовете.

Няма смисъл да ме убеждаваш дай да видим възможностите на руската антена в шотове.:)

pantsiani

Цитат на: SERHI1970;482266Няма смисъл да ме убеждаваш дай да видим възможностите на руската антена в шотове.:)

Завод за меки четки - Търговище. :-)

chobanci

Цитат на: Пъстрина;482249Може на мен да си ми близо - къде се намира антената?

Симитли
OS MINI 4K S2X Edision os mini,Ostagon 8008
,XTREND  ET 4000

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания