Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Комресиране на канали

Започната от чернок, Март 12, 2018, 10:04:37 PM

« назад - напред »

bate_dino

Аз пък не бих. Щом ще правиш помен с чужда пита. По-добре към  13 добави 19.2.

чернок

Цитат на: Дънди Крокодила;476517Аз бих гласувал за Мтел...Подборка канали...качество..13 Е бонус..;)
Склонен съм да се съглася. Мисля, че в пакета на вивата има голям брой практически негледаеми чужди, непреведени канали, служещи само за увеличаване на бройката. Впрочем днес бях в офисите на мтел и вивата. От там ми казаха, че мтелският приемник позволявя добавяне на свободни канали от други спътници (подобно на булсатския), докато вивакомският не позволява. И при него можело, но трябва да го заявиш и да си плащаш за това. Например предлагат към техния пакет на 45е да се добавят и свободни канали от 42е срещу +2,50 към месечния абонамент и ако ти спре основния пакет, ти спират и свободните.;;573
Относно качеството на картината, понеже в офисите беше натоварено, нямах възможност да ги накарам да ми посменят каналите да видя по-подробно. И в двата офиса обаче си вървяха хд канали, които не блестяха със "супер качество" (дори заоблените части на логото на бтв бяха ръбести), но това може и да се дължи техните монитори за които смятам, че са hd ready a не full hd.

bate_dino

Те в офисите ще ти демонстрират от кабеларката вероятно, а не от сателита.. Поне в това отношение наследиха прилично качество от Близу.
Иначе, да.  При монтажа ти слагат моноблок и по желание може да гледаш някой от съседните спътници  или 13 или 19.2.  За блокиране на приемниците съм важи за Булсат, но за Виваком не съм чувал да го правят? Макар, че не съм запознат с условията им.

чернок

От сателит си беше картината. Приемниците бяха поставени до самите монитори. А иначе там където  имат прокаран кабел, сигурно си пускат по кабела за да рекламират интерактивната си тв, но тук при мен нямат кабел.
Относно блокирането, питах едни познати,които са абонати на виваком и те ми казаха, че при спиране на платения пакет програми им се спират и свободните.

bate_dino

Аз не говоря за тъй наречената им интерактивна тв, а за бившата  кабелна близу. Може и наистина от сателит да е в офиса в който си ходил, но има доста такива в които още не чули че предлагат сателитна услуга.
А за блокаж и да има на Вивата, то решението е модул и собствен приемник. Мтел също пренлагаха модул, но не знам за последно. А  и със собствен приемник и почетеш из форума, ще си разшириш опциите.

111111

Модула и директно с телевизора нещо недостъпно при булсат.

Представяте ли си как ще нагъчкат буля ако са им мпег4 енкодерите и приемниците?
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания