Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсатком - сплитери и КАМ

Започната от метхос, Март 11, 2018, 04:56:37 PM

« назад - напред »

метхос

Здравейте,

Предстои ми инсталация на телевизия от Булсатком, и имам няколко въпроса на които на касата на успяха да ми отговорят.

Знаете ли дали ще мога да си преизползвам съществуващо коаксиално окабеляване вкъщи? Имам кабел със сплитери до всеки приемник. Виждал съм че на сателитната на Виваком има отделен кабел от чинията до приемника, което е много неприятно.

И другият ми въпрос е мога ли да използвам КАМ Модул на телевизора ми който има такава възможност? Не съм голям фен на приемниците.
Знаете ли колко струват?

Благодаря!

tonivet

От чинията до всеки приемник с отделен кабел. За кама мисля, че за Булсатком  не може.

Ванси

Сплитерите трябва да се заменят с такива за сателитна тв, конвертора трябва да е тип инверто уникейбъл не е евтин..  Кам модулите отпадат, не са по удобни от приемник. Ако си с модули тв-та трябва да са със сателитни тунери и ще ти се налага сам да си пресканираш каналите от време на време. Така че приемници. :)
 Ако имаш стабилен нет използвай Ип применици. Фюжън се казват на булсатком.

ИлиянБГ

Булсатком от както са на фирма станали  никога не са предлагали модули за достъп  и не е очертава и да предложат в близките няколко години.

метхос

Благодаря за отговорите!

Лозев

Цитат на: ИлиянБГ;476163Булсатком от както са на фирма станали  никога не са предлагали модули за достъп  и не е очертава и да предложат в близките няколко години.

Имаха едно време карти irdeto, ама беше доста отдавна.

ИлиянБГ

Тука се говореше за кам модул  а  какви карти са имали и имат Булсатком няма никакво значение. Другите ни два сателитни оператора имат модули и можеш да ги гледаш на какъвто си искаш приемник  или направо да си пъхнеш картата в телевизора ако имаш  тази възможност  . Предполагам  е ясно ,че на телевизори с  кабелен и ефирен тунер също има такъв слот за модул но  на тях няма как да сложиш карта за сателитна телевизия .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания