Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Nick Junior вече с българско аудио

Започната от Дато, Февруари 24, 2018, 10:04:31 AM

« назад - напред »

Дато

На сателит Hot Bird,  13E, честота 12, 015 H Nick Junior е с добавена българска аудио пътечка. http://en.kingofsat.net/tp.php?tp=152

satmania

може ли инфо за други канали на 13е с Българсака аудио пътечка.

tiefighter

Да не си се объркал?
на 13* не виждам бг пътека
Но виж, на Була 12195.00 H, 30000 7/8, nick JR Bulgaria е с БГ аудио.
До сега нямаше превод тук.

Дато

Цитат на: tiefighter;474663Да не си се объркал?
В сайта от който се информирах за 13Е е записано,  че Nick Junior Polska(Sid 3),  излъчван на честота 12 015H, е с добавена Бг аудио пътечка със SID 1137. Нека някой друг колега от форума по възможност също да провери на посочените параметри.

По въпроса на другия колега от форума на 13 Е каналите с българско аудио са: Eurosport 1 и 2 SD/HD, Chasse et Peche, Nick Junior, Food Network SD/HD, TRAVEL CHANNEL HD и със субтитри е Fine Living SD /HD

Гепарда7472

Цитат на: tiefighter;474663Да не си се объркал?

Вьобще не се е обьркал!! Има си бг. аудио на 13Е!

гремлин

Няма още превод кой оператори го излъчват бг аудио

Дато

Цитат на: гремлин;474686Няма още превод кой оператори го излъчват бг аудио

Малка част все още е преведена.
От 1-ви март масово всички оператори трябва да превключат на версията с БГ аудио.
И нищо лично,  но се пише "кои оператори".  Изненадващо е,  че много хора не знаят елементарни писмени правила  за собствения си език.

notwist

Българското аудио от Хотбърда си бачка на 6.

HappyBG

може ли да ми кажеш какъв е линка за плейърът който ползваш и за линка на nick jr

Ванси

Лапето по цял ден  гледа тоз канал, на 100 % е преведен .

Момчил Минков

Цитат на: HappyBG;478394може ли да ми кажеш какъв е линка за плейърът който ползваш и за линка на nick jr

Плейъра на нотвист е vlc, а линк-а може да му е локален, или направо да е отворил двб картата...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

ЖивкоРуменов

Цитат на: HappyBG;478394може ли да ми кажеш какъв е линка за плейърът който ползваш и за линка на nick jr

VLC Player

Геймър

В Мрежата на Близуу-M-TEL още не са го пуснали !

Има Аудио на Четири Езика: Английски, Румънски, Турски и Гръцки !

Didko

Пускайте им програми на английски на малките, не ги разглезвайте! Дъщеря ми на 7 говори 3 езика перфектно, а английския го научи от таблета и детските програми. ;)

Дато

Цитат на: Didko;478676Пускайте им програми на английски на малките, не ги разглезвайте! Дъщеря ми на 7 говори 3 езика перфектно, а английския го научи от таблета и детските програми. ;)
Не, че нещо, но тук е България и е редно децата да се учат още от малки на правилен изговор на български език.
Те още български едва знаят, пък да им се пълни главата с английски език и още куп други е прекалено...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания