Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Kodi ?

Започната от ВКВ, Декември 25, 2017, 10:06:44 AM

« назад - напред »

bu12tras

Да и аз я намерих опцията и след рестарт станаха цветни.

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

mitkoiphone

Остава да почерпиш

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

bu12tras

То хубаво да почерпя но спряха да работят каналите :s101 нито един не тръгва, помислих ,че може да е от доставчика , смених 3 на нито един от тях не тръгва.... върти колелцето няколко секунди и спира...

mitkoiphone

Е това вече не е от цветното лого на каналите. Така че почерпката няма да ти се размине :p

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

ВКВ

Цитат на: bu12tras;469296То хубаво да почерпя но спряха да работят каналите :s101 нито един не тръгва, помислих ,че може да е от доставчика , смених 3 на нито един от тях не тръгва.... върти колелцето няколко секунди и спира...

При мен това беше основният проблем  .Решението ......папка .kodi от работещо коди на мястото на и в не работещото у-во.
Не намерих опцията да не се актуализира КОДИ и днес осъмнах с последната версия 17.6(бях с 16.1)За мое учудване включих ПВР клиента и всичко тръгна.Не мога да свикна с интерфейса , но не това е важното.

bu12tras

Снощи си играх до късно с кодито , на единия доставчик тръгнаха каналите но след актуализация станаха 170 от 221. Не знам дали може да се спре да не се актуализира m3u файла на булсат след като веднъж е заредило всички канали !?

Мастика

Имам един въпрос за тези m3u листи за коди. Доставчици на IPTV като булсатком и тивибг могат да се гледат на коди. А тивибг ти предлагат m3u листиа за коди. Линковете в тези m3u файлове в какъв вид са написани? Или с други думи могат ли да се гледат с плеъри като VLC и други. Не ми се смейте, не съм запознат и питам от чисто любопитство, ако може да се гледа на VLC е хубаво.

Веско

И при мен ту тръгва ,ту спира.Един път излизат 179 канала,сега са 218.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Milenrec

На тв с Андроид как може да се инсталира ?

Веско

Получих коледен подарък Chrome cast ultra4k , сега се мъча да подкарам Коди през него, засега неуспешно.Някой запознат по въпроса ?
Octagon SF 8008

mitkoiphone

Chromecast не бачка ли само като приемник от телефона?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

пиратко

Цитат на: Веско;469371Получих коледен подарък Chrome cast ultra4k , сега се мъча да подкарам Коди през него, засега неуспешно.Някой запознат по въпроса ?

Kodi не поддържа хромкаст. Има заобиколни начини, но е тегава работа. Точно по тази причина го отебах и съм на Plex отдавна.

Веско

Цитат на: пиратко;469385Kodi не поддържа хромкаст. Има заобиколни начини, но е тегава работа. Точно по тази причина го отебах и съм на Plex отдавна.

Fusion-а може ли да се настрои на Plex-to ?
Octagon SF 8008

Марк

Цитат на: bu12tras;469318Снощи си играх до късно с кодито , на единия доставчик тръгнаха каналите но след актуализация станаха 170 от 221. Не знам дали може да се спре да не се актуализира m3u файла на булсат след като веднъж е заредило всички канали !?

За празничните дни пускат над 200 канала,затова първо са било повече,а след това по-малко.

Момчил Минков

Туй Коди 16, не можах да го пусна и това е, 15ката си я настройваме и работи, но 16ката, в ляво седят 4те иконки и няма тв - за андроид, иначе 17ката за пц също ми тръгна, но много тромава ми се стори...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания