Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсатком с нова цена за допълнителен приемник

Започната от ЗЗлатев, 30-11-2017, 16:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Златанов

Високи, ниски такси... Не знам гледането на сателитна/кабелна телевизия да е задължително. На който не му отърва "повишението" - има ефирна. Има да се изплаща спътник, имат и други разходи. Не виждам проблем с лекото повишаване на таксите, а да не коментирам, че говорим за левче... И дори с това левче, таксите на Булсатком ПАК са най-ниските на пазара. Качеството не е най-доброто, но както добре знаем клиентите на Булсатком се интересуват по-скоро от съдържанието, а и удобството да си разхвърлят приемниците, както и да могат да си ги носят с тях...

кокович

1 лев делено на 30 дена =3,3 ст. Хора, в кой свят живеете? Трябва ли всичко да е драма в тази държава? Бензина-- монопол, Храните--монопол, мобилните оператори-- монопол. Вие опряхте до 3 стотинки на ден. Не ревем където трябва май.......:s101

redstar

Работата не е в левчето, Вие не го ли разбирате?!?!?! Работата е в това че Булсатком без да уведомят клиентите си играят с цените и не им пука грам....Когато се увеличи цената на Диема спорт, хайде кажете колко време преди уречената дата имаше съобщение...Така се прави когато правиш продукт за населението! И да, прави са хората да се възмущават от поведението на Булсат, а горните коментари за левчето и стотинките само потвърждават старата максима  за мишуването на българина и поклонническата страхливост. Само поздравления за хората които изказват възмущението си от поредното некоректно поведение на Булсатком!
Поздравления!

ИлиянБГ

Всяка промяна в цената на услуга се узаконява чрез анекс към договора между доставчика на услугата и абоната.  Ако утре ви вдигнат таксата на телефоните със 1 лев ще оревете орталъка но понеже сега е за телевизия то  правилата не важат и   всеки месец  Заяков може да ви  тръска с по 1 левче защото сте наивни :) Вие сте сключили договор с тоя оператор при конкретни условия ,които сега се променят едностранно без да са ви уведомили.

Според техните Общи условия :
46. Размерът на месечната абонаментна такса за всеки срок за засичане на потреблението се определя по цени, съобразно действащия Тарифен план към момента на сключване на Индивидуалния договор.

49. ОПЕРАТОРЪТ обявява публичен Тарифен план, Пакетна услуга и Телевизионни пакети за предоставяните от него услуги. При промяна на Тарифния план, то той се обявява в срок от 7 дни преди датата на влизането му в сила. ОПЕРАТОРЪТ предоставя Тарифния план на разположение на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на общодостъпни места, включително във всеки свой офис или бизнес център, включително и в своята WEB-страница.
49.1 ОПЕРАТОРЪТ определя и променя едностранно цените за предоставяните услуги по реда на Закона за електронните съобщения и актовете за прилагането му;

Sisyphus

Цитат на: Стивт;467269Колега много си права, но в провинцията хората нямат пари... Нямаш си и на идея какво мрънкане пада всеки път като се вдигне таксата с 30 стотинки, а сега не ми се мисли направо...
Българинът е беден, Това е !!!

В края на октомври - началото на ноември си бях в Ботевград. Кафенетата са почти пълни целодневно, така, че този аргумент не го приемам.
И защото нямат пари, търкат билетчета.

Цец0

Цитат на: ИлиянБГ;467291Всяка промяна в цената на услуга се узаконява чрез анекс към договора между доставчика на услугата и абоната.
Само където вероятно над 80% от клиентите на Булсат са на безсрочни договори и аргумента, който си написал е абсолютно висящ във въздуха. Нали се сещаш, че фиксираната такса при мобилен оператор е в правна сила единствено и само при активен срочен договор, а ако си на безсрочен такъв могат да те направят на маймуна и копче не може да им кажеш :lol15: Аз съм последния човек, който ще тръгне да защитава Булсат. Но в случая на който не му отърва си взима шапката и си тръгва. А който е на срочен договор може да си търси правата... Но някак съм убеден, че всички мрънльовци не са от втората група :)

daniordanov

Здравейте,някой дали има информация дали скоро ще има хд приемници.Днес обиколих няколко офиса и никъде нямаха.

DIMCHO

При мен има,за други офиси не знам.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

daniordanov

Цитат на: DIMCHO;468512При мен има,за други офиси не знам.

За софия ми трябва.

EVRODANKATA

Цитат на: Златанов;467276Високи, ниски такси... Не знам гледането на сателитна/кабелна телевизия да е задължително. На който не му отърва "повишението" - има ефирна. Има да се изплаща спътник, имат и други разходи. Не виждам проблем с лекото повишаване на таксите, а да не коментирам, че говорим за левче... И дори с това левче, таксите на Булсатком ПАК са най-ниските на пазара. Качеството не е най-доброто, но както добре знаем клиентите на Булсатком се интересуват по-скоро от съдържанието, а и удобството да си разхвърлят приемниците, както и да могат да си ги носят с тях...

Е като имат нов спътник ! Ние абонатите какво печелим?
Нека си оправят нещата(ама кога?) та тогава да коригират цените...:s101
Незнам дали си спомняш,но имаше големи обещания от заяков за компенсаций на абонатите а стана точно обратното!  Сигурно и на хелас сат 3 няма капацитет за липсващите канали в HD!?не знам защо пишеш глупости....

Devnull

Цитат на: EVRODANKATA;468522Е като имат нов спътник ! Ние абонатите какво печелим?
Нищо. Те спечелиха отлив на по-малко пациенти за няколко месеца докат лъсне лъжата.

dyldiq67

В провинцията по точно Севлиево HD приемник не се е виждал вече 3 месеца .Даже и ремонтиран ZHD 200 няма.

БАМБУЧА

Моя милост,както и останалите които имаме HD не ги връщаме макар да не ги ползваме.Чакаме замяната с 4K ;;513;;650
Искам да се уча;)

jack82

Като не ви харесва Булсатком а защо не минете на друг оператор ами ревете за 1 лев. Вече има голям избор от оператори предлагащи 4 тв приемника, така ще научим поне другите какви услуги  предлагат и на какви цени
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания