Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Осъден без да знае! България умира!

Започната от Leoni, Ноември 28, 2017, 02:34:21 PM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: tonivet;467614Едно си баба знае, едно си баба бае!
И удобно пропускаш това което те питам. Какво правят бившите кадри на БКП и БСП Цачева и Данаил Кирилов в ГЕРБ? Творението им което трябва да мине за съдебна реформа и което ще създаде нещо като КОНПИ само, че с още по-големи правомощия, дали пак няма да роди тефтерче -  с кой да се удари и кой да се покрива?
Питаш грешния човек! Нито съм в ГЕРБ, а още по-малко съм кадровик! Ако ти имаш сведения, от някъде получени, предай ги по каналния ред, или ги публикувай в пресата.
 Аз, като страничен за политиката човек, се интересувам единствено и само от въздействието на управляващите на моя живот.
 Предполагам ще се съгласиш с мен, доказано от историята, че е много лошо, дори и страшно, когато БСП+ДПС+Деривати са на власт!
 Да вЕрвам, че ако дойде Нинова+Деривати  на власт, няма да е също много лошо и че няма да ни "оправи" като Симеон, дори за по-малко от 800дни, трябва да съм наистина дебил, по определението на Червения депутат Иво Христов.
 Намери някакъв реален довод, пример, или алюзия, че ако БСП/БКП+Деривати са на власт ще е положително за България, а най-паче за мен!
 Ама с конкретика, защото аз за миналото имам конкретика за всяко червендалесто управление!
 Може да се опитваш да ме залъжеш с обещания за светло бъдеще, с комунистически привкус, ама аз съм преживял миналото и знам за какво иде реч  ;;650

tonivet

Никъде не съм казвал че БСП + ДПС е по-добре от ГЕРБ + ДПС както е в момента. Просто казвам, че почти няма разлика.

yavor1

Цитат на: tonivet;467766Никъде не съм казвал че БСП + ДПС е по-добре от ГЕРБ + ДПС както е в момента. Просто казвам, че почти няма разлика.
Да Ви вЕрвам , че ако дойде Нинова+Деривати  на власт, няма да е още  по-лошо  и че няма да ни "оправи" като Симеон, дори за по-малко от 800 дни (Орешарски го доказа за ~500дни, а и Радевото "Служебно" Правителство за ~150дни),  трябва да съм наистина дебил, по определението на Червения депутат Иво  Христов.  ;;basi
 А територията на общия лаф е обширна, но е място на обикновен, лъжовен  популизъм, изповядван от уж новата г-жа Истина с лъжливи похвати :worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания