Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Защо нямаме безплатни сат тв за разлика от другите страни?

Започната от Leoni, Октомври 28, 2017, 07:45:49 PM

« назад - напред »

pe6o1975

Бъркаш нещо , на първо място в света е Южна Корея а не Северна :;803

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

pe6o1975

Цитат на: pe6o1975;464485Бъркаш нещо , на първо място в света е Южна Корея а не Севрна 😉

4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Mediadigital

Цитат на: Leoni;464447Да разбирам ли, че сега когато са ефирни  не си плащат за авторски права? Мисълта ми беше поне БНТ да бяха пуснали за българите.Не говоря за частните канали.Доколкото си спомням ефирни трябваше да бъдат и бтв action и кинонова или се лъжа:)

А за рекламите знаетели почнат ли отивам да пикая или да прочета нещо на таблета.Никога не съм се ръководил от рекламите.

някой да ми пусне на лична модел сателитен приемник на линукс с авто упдате на енигма2 и да си гледам ХД САТ ТВ

Точно ..  КПН плаща като препредаване ! и дори плаща на СБС и РТЛ за това че ги излъчва. .всичко е бизнес !

Valebo

В момента има безплатни 4 или 5 на Nurts на 39, но с 4:3 картина.

Дато

Цитат на: Valebo;499265В момента има безплатни 4 или 5 на Nurts на 39, но с 4:3 картина.

Само bTV и Нова са в 4:3 без WSS.

Момчил Минков

Цитат на: Valebo;499265В момента има безплатни 4 или 5 на Nurts на 39, но с 4:3 картина.

И са на мултистрийм...:lol15:
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания