Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Промяна транспондери на Хелас Сат 3

Започната от Вито, Октомври 24, 2017, 08:09:35 AM

« назад - напред »

abvg

Поне разбрахме кога горе-доло се очаква преместването. Поне да не задаваме само едни и същи въпроси, а пък сега вече кой както иска да се оправя. Аз смятам да мина на Вивата, или Мтел за 2 години и после ще се върна пак на Була :)

аспух

Вито, защо ви е толкова слаб мениджмънта? Вече смятам, че на някой дето предлага решенията на шефа не му се плаща достатъчно. Малоумно е да знаеш, че ще се местите на друг сателит и сега да пращаш екипи да сменяте пак програмируемите очи :D Аз ако съм чорбаджията на Булсатком бих плащал за търнараунда на другият транспондер докато не се прехвърли и последният абонат, оборудван със специалните конвертори, освен ако не желаете да дразните абонатите си..

Златанов

Цитат на: register;480410когато клиентът остава излъган как да не мрънка?

Тук си прав! Това беше излишно, напълно излишно и няма как да не се съглася с това. Една камара приказки, като предварително беше ясно, че няма да се случи, поне не веднага. Можеше да се пропусне това. Факт!

Светия Дух

Цитат на: Дато;480359Това е пълна подигравка. Направо Булсатком да побързат да продадат ТВ бизнеса си, докато нещо струва. Разочарование след разочарование. И това е най-големият български ТВ доставчик...

Не само да продадат ТВ бизнеса си, но и да закрият интернета си, че и там е подигравка с клиентите. Чакаш 2-3-5-8 дни след всеки дъжд.

Сега съм на интернет и DVB-C по оптика. Пълно е с български HD-канали. Направо се чудя защо съм си губел времето с Булсат. Пък вие още 2 години чакайте...
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

SERHI1970

100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

БАМБУЧА

...... нееемааа кинти и действаме както навсякаде.
Хайде почвайте да мрънкате.....то какво ли друго можете пък и да направите[/QUOTE]

Като се подигравате с абонатите как ще има кинти?Смяна абонаментни цени през месец,два,изискване на оборудване заплатено от абонатите,никакво подобрение на услугата,празни обещания,изгубени права за качествени предавания......Огледайте се в огледалото за да видите истината с очите си.Не с розови очила и крава Милка отпред :e085::;803
Искам да се уча;)

redstar

Вито е една пощенска кутия на Булсат и от него не чакайте новини! Човека казва това което знае, а то е нищо, защото нищо не се случва! Къде се покри Заяков с неговите обещания и празни приказки!
Не си губете времето с Булсат и бягайте при друг оператор....IPTV най-добре.

register

Цитат на: Светия Дух;480419Отдавна третирам този сателит не като български, а като частен. Никакъв повод за национална гордост не виждам в него. Разработен и произведен в Америка. Обслужва частни интереси. Купил си един частник сателит и аз да се гордея? Съседа като си купи кола ти гордееш ли се?
верно, забравих, че мотото на българина е "мен ми е добре га на вуте му е зле"
защо да не ми стане кеф когато съседа си купи нова кола?
имам си за съсед щастлив човек с нова кола а не мрънкач с таратайка, нали?
новата кола на съседа прави квартала по-богат, може да накара и друг съсед да си купи нова кола

и какво значи "обслужва частни интереси"?
какви други интереси трябва да обслужва един сателит, за да се гордееш с него?
държавни? демек шпионски, щото какви други?
частната собственост лошо нещо ли е?

Астрал

Добре  де,не  мога  да  схвана извадиха   една  купчина  пари (от  кредити де)  за  сателита,толкова  ли не  можаха   да намерят още и  за  приемниците и  за  всичко  около  тях за  да  може  всичко да  си  тръгне  по  план? Каква  ще е    файдата  от  спътника   за тези   2  години–Полариса,арабите......едва  ли ще  са   достатъчни.Защо  всичко   трябва  да  правим  по  Бай  Ганьовски   начин...Заяков   знаейки   финансовите възможности  на  фирмата  къде  се  изхвърли  за  екплоатация  след  месец? Та  и  за   България  Сат  2 говореше,олеле...
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

Дато

Както всичко в България чакане му е цаката. През това време да си плащаме, пък да изчакаме 5 години евентуално да се ползва България Сат за български канали. Дотогава парите от сметките на клиентите на Булсатком ще отиват за развитие на сръбския Поларис. Пък българите да си траем и гледаме мазньоча на 39Е.

abvg

Много ще бъде глупаво ако някой остане да гледа само сд канали със скапано качество при наличие на толкова много кабелни и ИПТВ доставчици. След 2 години другите ще имат вече по 10-20 Ултра Хд канали, а Була тогава ще минават на ХД ;;516

Астрал

Цитат на: abvg;480449Много ще бъде глупаво ако някой остане да гледа само сд канали със скапано качество при наличие на толкова много кабелни и ИПТВ доставчици. След 2 години другите ще имат вече по 10-20 Ултра Хд канали, а Була тогава ще минават на ХД ;;516

А още  по-интересно е  от  где   ще  дойде  промяната  след  тия  2  години:  Полариса  доколкото могат  ще погасяват  заема  за  спътника,всички  НИЕ ще  погасяваме  наема за  ХС 3 и  пак  сме  в  изходно  положение,наземни  станции,приемници,кодировки-пари  от къде????
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

Дато

Ако мениджмънта на фирмата е съставен главно от принципа на шуробаджанащината, ето защо нещата не се получават сполучливо. Няма как, ако хората по ръководните позиции нямат необходимите образование и кадърност да се справят.

SERHI1970

100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

slaitt

Чудя се как още седите и  ги траете була след като има толкова други тв доставчици които предлагат повече от тях.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания