Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на 4K Телевизор

Започната от васко-, Септември 25, 2017, 12:51:23 PM

« назад - напред »

Стефан09

Цитат на: Светия Дух;507373На таблета и на компютъра теста е пълно мазало. Но на телевизора (Q8), в сравнение с тях картината е перфектна. Ако човек е твърде педантичен, може би ще забележи съвсем леко мазане на раетата н

Аз  съм радист от както се попн

Бобката1

Цитат на: gogo102;507352
Цитат на: Бобката1;507325Да речем до 2 - 2500лв,някой 100Hz лед тв на Sony 55 инча,може ли да се справи колкото едно олед Lg 55 инча.Критерия е по теста с японката или някой друг тест подобен,тъй като в момента това ми е болна тема с моя Филипс.Мач в 4 К не става за гледане.Има ли движение,мацаницата е налице.
А между другото в Техномаркета служителя ми каза че Lg oled B8 65 инча е 50Hz и затова омазва

SONY XF90 e най доброто за тия пари около 2500лв. от LED телевизорите.

Тия клипове с японката и другите подобни, въобще не са коректни заради различните файлови формати които са из тубата. Другото е че трябва да се настрои и Мotionflow на телевизора.Някой формат на клипа може да пасне идеално друг не.

Оледа не е 50Hz и няма 50Hz Oled. Тия служители там са само за украса не ги слушай:)

Светия Дух

Цитат на: Стефан09;507376Аз  съм радист от както се попн
Абе личи ти че приемаш сигнали от Космоса.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Стефан09

Цитат на: Светия Дух;507378Абе личи ти че приемаш сигнали от Космоса.

Що бе лольо ..ти какъв си ?  Специалист - ибрикчия?

dzumba

Стефчо,тоя се ебава със стария май!:)

Стефан09

Цитат на: dzumba;507382Стефчо,тоя се ебава със стария май!:)
Нека се ебава. Аз гледам нещата с олед и с уредба техникс за звук.  Па той да ги мисли.

Светия Дух

Аз пък ги гледам с QLED и уредба Cambridge Audio с тонколони Monitor Audio сребърната серия с 20 cm говорители. :worry:

Стефан09

Цитат на: Светия Дух;507390Аз пък ги гледам с QLED и уредба Cambridge Audio с тонколони Monitor Audio сребърната серия с 20 cm говорители. :worry:

Браво!  А знаеш ли каква е разликата между образа  на QLED И ОЛЕД ?

dzumba

Явно не знае,както и за аудиото!:)

Светия Дух

Цитат на: Стефан09;507391Браво!  А знаеш ли каква е разликата между образа  на QLED И ОЛЕД ?

Как е правилно да се каже - прогLEDна или прOLEDна? :worry:
Когато отговориш вярно и ти ще  прогледнеш. А дотогава ще бършиш саждите от екрана на твоя C8.

PS. Между другото не слагай всички оледи под един похлупак. Аз никога не съм го правел. Визирал съм само твоя C8.

Стефан09

Цитат на: Светия Дух;507397Как е правилно да се каже - прогLEDна или прOLEDна? :worry:
Когато отговориш вярно и ти ще  прогледнеш. А дотогава ще бършиш саждите от екрана на твоя C8.

PS. Между другото не слагай всички оледи под един похлупак. Аз никога не съм го правел. Визирал съм само твоя C8.

не знам... мога да потърся в нета и да ти се направя  на интересен ама не съм такъв.  Аз не се хваля с моя олед. Напротив.

А това за саждите ... не го разбирам. Аз следя всички неща навсякъде за моя олед ...така,че не се опитвай да ме изненадваш.

Светия Дух

А знаеш ли каква е разликата между олед-а и пикнята? И едната е органична технология и другата е органична. :s101

Стефан09

Цитат на: Стефан09;507398не знам... мога да потърся в нета и да ти се направя  на интересен ама не съм такъв.  Аз не се хваля с моя олед. Напротив.

А това за саждите ... не го разбирам. Аз следя всички неща навсякъде за моя олед ...така,че не се опитвай да ме изненадваш.

Да ама знаеш ли,че уредбата ми е с 100ватови колони  ,които  нема да ти казвам какъв звук дават? Купена е  по време на посещението на Тодор Живков  в Япония. Такъв звук не си чул.

yavor1

Цитат на: Стефан09;507405Да ама знаеш ли,че уредбата ми е с 100ватови колони  ,които  нема да ти казвам какъв звук дават? Купена е  по време на посещението на Тодор Живков  в Япония. Такъв звук не си чул.
100W по DIN,или по търговски сумирани говорителите ?
Тъй като те слушам по радистки, май е 100W PMPO :)

Светия Дух

Цитат на: Стефан09;507405Да ама знаеш ли,че уредбата ми е с 100ватови колони  ,които  нема да ти казвам какъв звук дават? Такъв звук не си чул.

Оооо, ма ти по ватовете ли мериш качеството на звука? Кажи така, за да не влизам изобщо в полемики с теб. Макар че и мойте са 100-ватови (всяка) и са купувани преди 7-8 години по време на посещението на Селена Гомез в България, за да й пускам нощем сръбска музика в караваните на Ню Имидж студио в Бояна. А после се оказа, че и Моцарт звучи добре на тях. :worry:

PS. Изобщо да ми хвалиш марка, която може да се купи на битака, не е твърде добра тактика. Мойте са произведени в Англия и не се продават на битака.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания