Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на 4K Телевизор

Започната от васко-, Септември 25, 2017, 12:51:23 PM

« назад - напред »

bu12tras

uniqad

Перфектен избор, ако ще го ползваш за монитор на външен източник на сигнал! Много добра картина за парите си, но изключително калпав софтуер. Просто забрави за всичко модерно в един съвременен смарт телевизор! Медиа плеъра му е доста приличен и до тук! Иначе обработката на бързите кадри е отлична в сравнение с другите марки за тези пари! Това му е единствения  плюс!
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

bu12tras

Интересува ме само и единствено картината имам си смарт у-во , как са цветовете , черното черно ли е , с динамиката как е ?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Дедал

50хц IPS ... нито черно , нито е добре при бързи кадри .;;573
Поне Амбилайт да имаше ...;;basi

uniqad

Цитат на: uniqad;462706Перфектен избор... в сравнение с другите марки за тези пари! Това му е единствения  плюс!
Така по-разбрано ли е какво искам да кажа?
И да! Обработката му е по-добра от двете корейски марки ЗА ТЕЗИ ПАРИ!!!
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Дедал

Къде съм писал, че обработката му е по-зле от на корейците?

Нали си наясно, че никакъв софтуер не може да реши хардуерен проблем? ;;650

uniqad

Факт е, че единствено при този модел на Филипс сред всички 4К телевизори до 1500 лева от всички марки японката не изостава от веревката.. Въпреки сбъркания хардуер!

Дедал

При тоя хардуер това може да се постигне само с яко използване на ШИМ ...

Цец0

Слави, само едно нещо ще ти кажа - по-далеч от "Филипс" ;;573

P.S. Кавичките изобщо не са случайни.

БГ Аванта

Аз препоръчвам Sony с Android. Това е бъдещето!

кокович

Мда , точно сони е бъдещето.... Даже и аз такива заглеждам вече с андроид да им кача коди и да си ги пържа докато се стопят.....:lol15:

ПП. Всички марки под 7 серия са компромис. Качеството струва пари!

Хоризонт

:s101 До тук сони и филипс не са за предпочитане . Да погледнем и към другите марки.
;;513

abvg

yavor1

Цитат на: uniqad;462715Факт е, че единствено при този модел на Филипс сред всички 4К телевизори до 1500 лева от всички марки японката не изостава от веревката.. Въпреки сбъркания хардуер!
Цитат на: кокович;462725

Мда , точно сони е бъдещето.... Даже и аз такива заглеждам вече с андроид да им кача коди и да си ги пържа докато се стопят.....:lol15:

ПП. Всички марки под 7 серия са компромис. Качеството струва пари!

Поздравления!
Това е важното, всичко друго е алабализми оцветени от маркови пристрастия.
 Трябва да си пълен мазохист, за да купуваш ТВ само заради софтуера, икономия от външни тунери и плеери, за сметка на мажеща картина;;573
 За много потребители ТВ-то е само монитор, но това е въпрос на личен избор.
 Купувайте нескафе 3 в 1 и бъдете щастливи ;;basi

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания