Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Монтажист за София на сателитни антени

Започната от КСГ, Август 16, 2017, 03:02:47 AM

« назад - напред »

N_1

Цитат на: dzumba;579781Като дойдеш,ша те върна с уя ти между зъбите,вместо лимонче!
ААА ши ти ареса и ши са подрусваш като дръта госпожа на експреса за Варна;;675;;650Заминавай на покрива и гледай да не паднеш:s101 чи ши осериш полвин софето:worry:

дрим

Ей, вземете си педалските трепети и си ги запазете за вкъщи. Писна ми от осиране на теми. Товарният, вземи се научи да си едитваш мненията, че яко си насрал всичко...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

ХоХо

Цитат на: dzumba;579778Не само за София,Овчи!
А колкото до човека,трябва да разкаже доста неща,монтаж и настройка или само настройка! Ако е последното,тогава снимка на първото и покрива!

Написал съм - само настройка.
Утре ще снимам и покажа.
Голямо умуване/заяждане падна тук за работа за 1 час макс.
Май само философи са останали тук.

dzumba

Сливенския философ иска да ти поВогне,но е далеч и ти препоръча мен!
Цитат на: дрим;579784Товарният, вземи се научи
Направо шут в задника! Осрал  е за жълта фланелка днес!

N_1

Цитат на: dzumba;579786Сливенския философ иска да ти поВогне,но е далеч и ти препоръча мен!

Направо шут в задника! Осрал  е за жълта фланелка днес!
Направо шут в задника! :e085:На бетонираната дзумба:lol15:

дрим

Хайде почивка, че не знаете кога да спрете :lol15:
Целият форум с вас ще се занимава...
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

manqka

Цитат на: ХоХо;579764Здравейте,

Търся човек за настройка на Офсет 120 см на H-H мотор.
Моят майстор явно е много зает.

София, Център.

;;650

Влез тук -=>  http://satellite-bg.blogspot.com/2008/05/usals.html?m=1#

И ще ти стане ясно как да си я настройш сам.
Че повечето обичат акъли да дават , но на действия са пълна " 0 " нула...

ХоХо

manqka

Цитат на: ХоХо;579814Ето и снимки на ситуацията.

Успя ли , да си я настройш сам антената със Н-Н мотора?

ХоХо

Не съм. Нямам нито времето, нито желанието да се занимавам.
Предполагах, че тук са останали хора - професионалисти.
Както се вижда от снимките, задачата е елементарна за човек, който знае какво прави.

дрим

Цитат на: ХоХо;579826...Нямам нито времето, нито желанието да се занимавам.

Предполагах, че тук са останали хора - професионалисти...

Най-вероятно и те нямат време, и желание.
Неволята най-добре учи ;)
Успех с настройката!

manqka

Цитат на: ХоХо;579826Не съм. Нямам нито времето, нито желанието да се занимавам.
Предполагах, че тук са останали хора - професионалисти.
Както се вижда от снимките, задачата е елементарна за човек, който знае какво прави.

Таз антена не е настроена както трябва , или е разместена и трябва да се донастрой?
Ако бях във София , лично аз щях да ти я настроя...

Абе има то хора който разбират , ама проблема е , че не им се занимава със хорските проблеми..

manqka

Цитат на: дрим;579827Най-вероятно и те нямат време, и желание.
Неволята най-добре учи ;)
Успех с настройката!

Така е. Неволятя най добре учи.
Стига човек да има желание и воля , ако иска да се занимава със сателитна телевизия. ;)

дрим

И да не иска да се занимава сериозно, пак може да се справи прилично, сега има яко информация кое как става.
Аз лично, не само за сателитна настройка, а почти за всичко останало (електроника, строителство, шпакловки, санирания, хидроизолация и т.н.) се принудих да се образовам и да си правя повечето неща сам, защото повечето майстори са пълни прошляци, отделно за една торба пари го правят по-зле отколкото аз мога. Но свободното време ми е определящо за задачите, уви!
В никое занимание няма нищо сложно, просто четене и мерак, разликата между един майстор и всеки човек е единицата време за която ще се изпълни дадена задача. Освен ако човек не е с ръце в гъза...

manqka

Така си е колега Дрим.
И аз съм на същия принцип като теб , и съм напълно съгласен за прошляците майстори , който взимат една торба пари , а след тях , качеството нулево.
За това човек когато си върши сам работата , си я върши най добре и качествено по негов си тертип на работа.
И аз се научих на доста неща да правя , от гледане четене и опит , дето се казва с една дума проба - грешка.
Ама така се научава човек най добре. ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания