Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

мулстрийм приемник

Започната от laptoo, Юли 17, 2017, 05:34:05 PM

« назад - напред »

laptoo

търся  мултстрийм  приемник за бг канали  за  планински  район  -   моля за   препоръки  и  информация  ще   бъда  благодарян

Эхьты

В темата за спътника на 60Е мисля че се хвалят с какви приемници ловят от 45Е и от 39Е мултистрийм.
Естествено в тази тема не искат да ти се похвалят, за да не ти свършат работа случайно.
Ще трябва да ходиш на руско-украински форум да четеш какъв имидж да слагаш в приемника / от евтините/ за да бачка мултистриймът на него.

dzumba

Цитат на: Эхьты;456892Естествено в тази тема не искат да ти се похвалят, за да не ти свършат работа случайно.
Е от теб, никой не може да хване ръка за похвала!

laptoo

laptoo

Гледах  Опенбох  SХ  НОТърся  нещо  по  ефтино

laptoo

Гледах  и  украйския   U2C  Denys H .265.

stepan-dimov

Този приёмняк фашта укр канали в
 мультистрим на Астра 4.8
https://www.satmarket.com.ua/goods_sat-integral_s-1227_hd_heavy_metal.htm
 той ефтян  ну кък жа рабути у вас не знам.
софт 2.20

laptoo

Благодаря  Степан ;Видях  му  цената.Мисля  че ще  ми свърши  работа .     Но видях  че е с  НДМI  а  ми  трябва  с чинч  или  скард  .Видях  че  в  комплекта  има  букса  за  слушалка   и кабел  от  единия  край буксаза слушалката  а от  другия  чинч ;не  разбрах  за  какво  етози   кабел . Не  знам  колко  би  ми  струвал  транспорта  до  БЪЛГАРИЯ  .   ЧАО  /

PhilipZ

Цитат на: laptoo;457080Но видях  че е с  НДМI  а  ми  трябва  с чинч  или  скард  .Видях  че  в  комплекта  има  букса  за  слушалка   и кабел  от  единия  край буксаза слушалката  а от  другия  чинч ;не  разбрах  за  какво  етози   кабел .
Колега, нещо не гледаш внимантелно https://www.satmarket.com.ua/files/store_apendix_large1291_4246.jpg
Освен това пише, че в момента няма налични!!!

Эхьты

Цитат на: laptoo;457080Благодаря  Степан ;Видях  му  цената.Мисля  че ще  ми свърши  работа .

От София можеш да си купиш приемник, но не ми е работа да им правя реклама. Звънни по магазините и ги питай, да видиш как ще ти се размине плащането за доставка от Украйна.

4oker

Цитат на: Эхьты;457109От София можеш да си купиш приемник, но не ми е работа да им правя реклама. Звънни по магазините и ги питай, да видиш как ще ти се размине плащането за доставка от Украйна.
Ти нали си у Белгия,отре4е се от Родината,сега и съвети даваш,да падне като твоя джаби :s101 Натегни малко спира4ката 4е си се засилил прекалено ;;675
Нищо не знам,само се уча

stepan-dimov

Цитат на: laptoo;457080Благодаря  Степан ;Видях  му  цената.Мисля  че ще  ми свърши  работа .     Но видях  че е с  НДМI  а  ми  трябва  с чинч  или  скард  .Видях  че  в  комплекта  има  букса  за  слушалка   и кабел  от  единия  край буксаза слушалката  а от  другия  чинч ;не  разбрах  за  какво  етози   кабел . Не  знам  колко  би  ми  струвал  транспорта  до  БЪЛГАРИЯ  .   ЧАО  /

Ас мога да позвона на прудовача и да питам жа испрати ли на българия,
но ми са струва чи няма да бъди работа.

4oker

Цитат на: stepan-dimov;457120Ас мога да позвона на прудовача и да питам жа испрати ли на българия,
но ми са струва чи няма да бъди работа.
Звънни в наште фирми ,може и да останеш доволен.Или като е отвън  е по добро :s101
Нищо не знам,само се уча

laptoo

Благодаря  на  всички  .  Ще  се  обадя.  Чао .

насат

Моля,препоръчайте ми ЕВТИН но сигурен Мултстрийм приемник,с който да гледам наще програми от 39Е и италиянците от 12,5W и от 5W :s101,:s101,:s101

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания